מסכן טורו. בועז המעצבן הזה.
מוזר שהפעם היא לא מתקלחת לצלילי השיר שלה. יש טלפון! יסמין! יש טלפון! בן אדם זקוק לטיפול! גם אם נבלה מתקשר אלייך!
היי, אותו שיר! אבל הוא רק הקורבן פה, טטרו. אל תקרא לה לילה! למה אתה קורא לה לילה?! שוב פעם חילוף. נהדר. תתעניינו קצת בליה! אמיליו, מאיפה אתה יודע איך עושים ברית?
בטח, צימר. בועז, הכול באשמתך ואתה יודע את זה. נכון?! יש לה תסביך עם אחים מאומצים. וכמה קופה בועז מרוויח על זה?
הו, תראו, הנה האידיוט שלנו. רגע, עם מי היא השתרללה? אל תהיה אידיוט, פולצ'ק.
איזה פרצוף, אינעל אבוק, ליה. לפתע דנה חזרה להיות אביגיל.
אבל מה משמעות הנבואות המליפיקיות הללו?! כי אני לא כל כך אוהב נבואות, קשה לפרש אותן כמו שצריך. לכו תדעו, אמיר וסוריה, זה היה מטעה בחממה. דנה ואינה, זה היה מטעה בכדברא. היי, הגעת לדובאי! אה, לא. אני רק רוצה להזכיר שאמרתי שאחיו התאסלם.
אבל אתה אידיוט גדול. אידיוט ענק. אידיוט שאין כמותו. אתה בחור דפוק באופן מוחלט. והיא מחוברת למוניטור, לא עושים דברים כאלה.
אבל מה הקטע של הבחור הזה? ראיתם צלקת על היד? אחיו פשוט אחד מהם? זהו? זה הסוד? למה?!
בת השוטר, מה? לא, לא בת השוטר. יש לכם תמונה של ערפאת? מה זה המקום הזה לעזאזל... ואיפה הוא ימות אם הוא ימות?
היא לא חוזרת הביתה אף פעם. רגע... ככה ליה מדברת אחרי האונס? היא... היא לא מושפעת.
(מחר כך)
אני מקווה שהפעם דקל לא מוחרם במטבח! כולם אוהבים את כולם ואני מת על אגם. ועל הביטוי שלה.
חכה, אמיל, הוא כבר חוזר. רגע, האם כבר דיברתי על המענה הקולי של עומר שהוא אמנם אינפורמטיבי אך לא נחמד? צודק, בועז הוא זין. די, כל סדרה הוא נכנס לסוריה.
פולצ'ק, אתה דביל. כי הוא דביל, למה עוד שיתחתן איתה? הוא רק רוצה להצטרף למשפחה של עינת ארליך. זוג אידיוטים. ואני לא יודע למה לעודד לאופולד תמיד יש ילדים בקומה שהם ממש מוזרים. ועם מי היא השתרללה?!
די כבר, סגל. אגב, שמעתי שבפרק הבא נדע סופסוף מה קרה בפורים. הגיע הזמן כבר. הוא אח שלה! לא שלך! אחרת אתם... איכס. ברור שבועז מצא אותו. כן, נכון, עומר, אין מחלה מדבקת! (מתקשר לשב"כ שיטפלו בו) עוד פעם מבריחים סמים בגבול... מה זה, אילת ברמת הגולן?
יותר "טיפשה טיפשה". אבל היא מטומטמת שהיא פולטת בפניו את החשדות. ולא אכפת לי יותר מאח של עומר.
ביי, בועז, לך. קפריסין הוא יכול! אוי, שיט, בועז הגיע אליי.