תאג"ד- שבוע 12

YossihNew

Well-known member
פרק 75- לא יכולתי לעשות עם זה כלום |נחמה|:
אז מה קרה בלילה המסתורי?

איך ליה תתאושש?

והאם פולצ'ק אידיוט? כן.

YossihNew

Well-known member
מסכן טורו. בועז המעצבן הזה.

מוזר שהפעם היא לא מתקלחת לצלילי השיר שלה. יש טלפון! יסמין! יש טלפון! בן אדם זקוק לטיפול! גם אם נבלה מתקשר אלייך!

היי, אותו שיר! אבל הוא רק הקורבן פה, טטרו. אל תקרא לה לילה! למה אתה קורא לה לילה?! שוב פעם חילוף. נהדר. תתעניינו קצת בליה! אמיליו, מאיפה אתה יודע איך עושים ברית?

בטח, צימר. בועז, הכול באשמתך ואתה יודע את זה. נכון?! יש לה תסביך עם אחים מאומצים. וכמה קופה בועז מרוויח על זה?

הו, תראו, הנה האידיוט שלנו. רגע, עם מי היא השתרללה? אל תהיה אידיוט, פולצ'ק.

איזה פרצוף, אינעל אבוק, ליה. לפתע דנה חזרה להיות אביגיל.

אבל מה משמעות הנבואות המליפיקיות הללו?! כי אני לא כל כך אוהב נבואות, קשה לפרש אותן כמו שצריך. לכו תדעו, אמיר וסוריה, זה היה מטעה בחממה. דנה ואינה, זה היה מטעה בכדברא. היי, הגעת לדובאי! אה, לא. אני רק רוצה להזכיר שאמרתי שאחיו התאסלם.

אבל אתה אידיוט גדול. אידיוט ענק. אידיוט שאין כמותו. אתה בחור דפוק באופן מוחלט. והיא מחוברת למוניטור, לא עושים דברים כאלה.

אבל מה הקטע של הבחור הזה? ראיתם צלקת על היד? אחיו פשוט אחד מהם? זהו? זה הסוד? למה?!

בת השוטר, מה? לא, לא בת השוטר. יש לכם תמונה של ערפאת? מה זה המקום הזה לעזאזל... ואיפה הוא ימות אם הוא ימות?

היא לא חוזרת הביתה אף פעם. רגע... ככה ליה מדברת אחרי האונס? היא... היא לא מושפעת. (מחר כך)

אני מקווה שהפעם דקל לא מוחרם במטבח! כולם אוהבים את כולם ואני מת על אגם. ועל הביטוי שלה.

חכה, אמיל, הוא כבר חוזר. רגע, האם כבר דיברתי על המענה הקולי של עומר שהוא אמנם אינפורמטיבי אך לא נחמד? צודק, בועז הוא זין. די, כל סדרה הוא נכנס לסוריה.

פולצ'ק, אתה דביל. כי הוא דביל, למה עוד שיתחתן איתה? הוא רק רוצה להצטרף למשפחה של עינת ארליך. זוג אידיוטים. ואני לא יודע למה לעודד לאופולד תמיד יש ילדים בקומה שהם ממש מוזרים. ועם מי היא השתרללה?!

די כבר, סגל. אגב, שמעתי שבפרק הבא נדע סופסוף מה קרה בפורים. הגיע הזמן כבר. הוא אח שלה! לא שלך! אחרת אתם... איכס. ברור שבועז מצא אותו. כן, נכון, עומר, אין מחלה מדבקת! (מתקשר לשב"כ שיטפלו בו) עוד פעם מבריחים סמים בגבול... מה זה, אילת ברמת הגולן?

יותר "טיפשה טיפשה". אבל היא מטומטמת שהיא פולטת בפניו את החשדות. ולא אכפת לי יותר מאח של עומר.

ביי, בועז, לך. קפריסין הוא יכול! אוי, שיט, בועז הגיע אליי.

נערך לאחרונה ב:

שיר m

Well-known member
משגע אותי החוסר תקשורת של עומר ויסמין. תדברו לכל הרוחות!

אוף איתך בועז, לרגע חשבתי שאתה הולך להתאבד.

אידיוט, תשאל אותה מי האבא!

אמיליו, ציפיתי ממך ליותר.

תשאלי את סגל. הא לך.

YossihNew

Well-known member
"אוף איתך בועז, לרגע חשבתי שאתה הולך להתאבד."

מה שמצחיק זה שב"ביום שהאדמה רעדה" הסצנה הראשונה שלו הייתה שיורים בו והוא חוזר לחיים. אז לא נפטרים מהחרא הזה.

YossihNew

Well-known member
פרק 76- אמביציה |אש|:

אז מה קרה בפורים?

האם באמת מבריחים סמים?

מה יקרה במפגש המשפחות של פולצ'ק ונטע?

ואיך ליה תתאושש? רמז: היום יום הולדתה של חברה מיוחדת מאוד שלי ומלכה מאוד מלכתית הקדישה לה ברכה בנושא העיניים שלה. נראה את אמיר מקבל ברכה כזאת! אפילו את להב"ה הוא כבר לא מעצבן!

ללא כותרת.jpg

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
יסמין, יאללה, תעשי כבר משהו ותגידי לי מה קרה בפורים. שום מחלה מדבקת, ותאמינו לעומר, הוא מבין במחלות מידבקות, תאמינו לו, הוא יודע שזה מגנטיט. וגם על הקורונה הוא מבין קצת. זה הכול? מבריחים סמים? בחייכם. למה חיכיתי כל כך הרבה? מורכב... הם בטח גם עם דוקטור יעל בהברחות. נו, יאללה. אני רוצה לדעת מה קרה בפורים. חיכינו יותר מדי.

מה סרטון, מה אתם, החמאס?!

יואב דונט זה השם של השחקן של הקלימרו, אגב. מי צילם?! מי צילם, יא מניאק?! מה לבד? מה לבד?! אז מה קרה בפורים?! זאת הייתה מליפיקית?! אולי עדן, הלא-מליפיקית?!

אז זה כן סמים! הדליד הזה הפך לסוחר סמים! בושה! והוא אפילו לא הציע לנו בנעלמים בכלל! שיר, בואי נדבר על המשיבון של בועז. משיבון חרא לאדם חרא. וסגל כלב. מעקב, שוב מעקב. כל הסדרה הזאת קשורה לקורונה. גם גרושקו, זה גרוטו.

הנה הזין הקטן. מעכשיו ככה אני קורא לו. למרות שהוא גם למד איך להתחמק ממעקבים. לפיונה יש משיבון טוב אבל היא חרא.

אולי אם תתנו לו מהמים במערה... או שהבעיה היא עם פלסטר או משהו... הדרדסים די נאצים.

מליפיקים? אה, זה היה גרי! ברור! כמו תמיד! המליפיק הזה... הם עלו עליה. כלב אימא שלך.

משפחה של מטומטמים יפגשו משפחה של מטומטמים פרט לעינת ארליך. זאת הזוגיות הכי טיפשית שהייתה קיימת בכל תאג"ד. בכל תאג"ד. אלא אם היא עושה לו תרגיל.

הכול כלול, מלבד האהבה. הכול כלול, מלבד האכזבה... שור צעיר, טורו. אני לא מבין, אבל למה ליה עברה את מה שעברה בכלל? זה לא משפיע על העלילה. נו, בן לולו...

אני לא מתגבר על זה שדורה וג'ורה במפגש הענקים. ניסים הדמות של העונה.

איפה דוקטור רובין למחלקת קורונה? ממי הילד בכלל? רגע... אוי... רגע! רק רגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רק כשההורמון של הכלובים מתעורר פולצ'ק ממש אכזרי. בלי קשר שדין שחקן נהדר. ברגע שעומר מחליט להרוס קרב היאבקות, הוא מתעסק איתי. ואת זה אתה אומר בתור היצור הכי שקרן בעולם. אתם יודעים, ייאוש מהמטרה בדרך כלל מגיע באמצע העונה ולא בסוף.

לצביקה יש המון להיטים! וגם לניסים יש! אבל למה היינו צריכים את האונס בכלל?! (מחר כך. לא, בעצם אחר כך)

משפחה של מטומטמים. כולם. אחד אחד. חוץ מעינת ארליך. שהיא שותקת אבל אני בטוח שהיא תהרוס הכול. ברכה שחצי ממנה ציטוט וחצי שני בכלל לא יצירתי. אם היא קשורה לפולצ'ק היא קשורה גם לבן חממה? אני לא מבין, עם מי נטע השתרללה... או שאולי... דווקא...

היי, זאת ההיא מהדרקון!

אפשר כבר לדעת מה הם עושים שם, הדבילים?!

יסמין, לאן זה?!

למה אנחנו שומעים את יהודית רביץ, שבתות וחגים? אגב, אני חצי ציפיתי שעידו יטעה במילים כי זה מה שהוא עושה ברשת: שר שירים עם טעויות במילים.

משהו ישתבש. היא תדרוך על ענף או משהו וישמעו. היא מנסה להרדים אותו?

שבתות וחגים... אחלה שיר. אלטשולר? מה הוא, חברת ביטוח? הנה האמת נחשפת. בפרק הבא.

הבחור פסיכוטי. כמה קשה להרדים אותו.

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
פרק 77- רונין (לוחם ללא אדון) |חייל| |?|:

אז מה סגל רוצה מעומר?

מה יסמין תעשה עם בועז?

ומי זאת הייתה שם בפורים אם לא יסמין?

YossihNew

Well-known member
עמיר בן עיון? מי הדיסלקט שכתב את זה? יסמין סופסוף נראית מעל בועז. די אתה והקב"ן שלך. אם סגל מתעסק בסמים, אז ברור שהוא סימם את... יש, מחשמלים את בועז! רק תרחיקי את זה מעומר, טוב? לכי תדעי. מתוחכם מאוד, בועז. אבל אתה זין מהלך וחרא. אה, אז גם אין אצלנו סימפתיה לבועז בכלל. טוב, יאללה, להרוג אותו. אני לא אסלח לו לעולם, אני לעולם לא אסלח לו על זה שעשה את הנורא מכל: הוא גרם לי להיות בצד של דניאל ליטמן.

אולי זאת הנקמה של דניאלה בן גד בליטמן. עוד פעם קפסולות... אפילו הסמים בקפסולות.

באמת עכשיו היא יודעת. אבל מה הקשר לאח של עומר? כן, הוא קצת חרא. רק קצת. בלי כסף לא שווים פרוטה.

סתם גנב. הזוי.

אי אפשר לחשמל את בועז וזהו?

אל תאמין להסכמים איתו. אלה לי לא הייתה נותנת לאחיו למות ככה. היי, כמו החוזה של טל מוסרי עם המועצה!

שימותו שניהם ביחד. הו, עידו ברטל... לא, לא, לשני כדור בברך, לשני הטייזר, מה, הקללה עברה לבועז?! האם זה התפקיד הכי טוב של עידו ברטל מאז אמוץ? ולי ולרועי יש תמונה איתו. בתכל'ס סגל לא באמת רע, הוא אמנם מלוכלך, כן, אבל הוא משרת את המערכת. לא מערכת טובה כל כך, אבל הוא לא דואג לעצמו. בועז כן.

אז זה הוא?! אני לא מבין, זה החרדי?! כי אם כן אז זה הפתרון הכי דפוק בעולם. אני אמרתי שאחיו התאסלם, בתכל'ס צדקתי אבל הוא פשוט חזר בתשובה. מצד שני, למה הוא תקף את עומר אם ככה? למה הוא עוזר לצה"ל?

הוא עוד רודף אחריה... דפקט.

אם זה היה נעלמים הנהג היה חוטף אותו באמצע. זה אל"ף בי"ת. אבל לא. במקום זה הזין הקטן בורח! מה הוא... הפרחים! הרגת את הפרחים! לא משנה.

זה פרק עם ארבע דמויות בתכל'ס. סגל, יסמין, עומר ובועז. כולם חדשים. מה זה החרטא הזה?

דביל זה. תחתוך וריד הלוואי.

הוא אפילו לא מדבר במבטא יידי. טוב, לפחות הם ביחד. זה גם משהו. (ממתי אני תומך בזוגיות לליטמן, ממתי?!) היא לא ידעה כלום, לא ידעה כלום כמו... כמו בת אנוש שמליפיק מחק לה את הזיכרון. תכנית להפריד ביניהם... מה זה פה, כדברא?

בועז נשאר בלי כלום. יופי. שיברח עם הדרדסים לבלגיה או משהו. בעיקר עם הדרדסית המעצבנת. שיחלו בקורונה בקפריסין ונבודד אותם. כן, הרגשתי ש... פיונה הזאת שטן. תאמינו לי. הם מתאימים אחד לשנייה.

דיברגנט חדש

Well-known member
פרק 77- רונין (לוחם ללא אדון) |חייל| |?|:

אז מה סגל רוצה מעומר?

מה יסמין תעשה עם בועז?

ומי זאת הייתה שם בפורים אם לא יסמין?
פרק חזק, סגל רוצה שעומר יחתום על חוזה של שתיקה (ביטחון שדה), יסמין חוקרת את בועז ומגלה את האמת על הסמים, על הסרטון, על אימו של בועז ועל תוכניותיו. סגל עוצר את בועז והוא מצליח לברוח אל פיואנה, מבקש ממנה לברוח איתו לקפריסין, כתגובה, היא מזריקה לו משהו ובזה נגמר הפרק.

שיר m

Well-known member
יסמין |כתר|

למה אף אחד לא מעדכן את החברה של טורו? זה משגע אותי

מצטערת בועז לא מרחמת עליך אפילו לשניה

נערך לאחרונה ב:
למעלה