היי, שוב הדתי ההוא. למה הפעם אין לנו מאירועי הפרקים הקודמים? כן, לא להשתכר, ברור. למה אתה רק על ליה? סידורים של רביעי בלילה הם הסידורים הכי חשובים של רביעי בלילה.
אמיליו עומד לעשות מהלך... תהרגו אותי, אבל לניסים יש את העלילה הכי טובה פה עד עכשיו.
זהבי, אם לא תעשה עכשיו צעד, אתה תאבד אותה לראול.
לא, הוא לא בא להופעה, הדביל. שמואל ציזיק בטח גם הוא במועדון הלהיט האחד עם בן לולו. סתם, הוא כתב כמה שירים. טטרו, אתה תהיה כזה קורבן.
עדן קצת תחמנית. ראול לא ממש מבין. איפה הימים של התקווה 6, ליה... איפה... תשירו לה. היא מלכה ויש לה כתר וקוראים לה הרל"שית. כזה מתאים לרונה להפעיל סטופר.
כן, ליה. אנחנו מאמינים. נדפקה לה הקופסה לגמרי. למישהו. שימו לב שמשפחת חי-בר לא מעוניינת בשירים.
רונה, אני חושב שיצרת מים גם את. פחמימות זה הדאע"ש של הגוף. כן, רונה, האמת שגם אני לא יכולתי להפסיק באותן שנים. כן, אולי פגשת מליפיקית פעם והיא מחקה לך זיכרון. רונה פשוט ענקית היום. כן, הוא גוי. רונה, תשמעי, שאלת שאלה מורכבת. חשבת על קריירה בתחום הדיפלומטיה? רוצה ללמוד בבית הספר המקומי למנהיגים?
בבקשה התקווה 6. לא התקווה 6? נו, באמת. מה שלומכם, אנשים יפים? אומרים "בוקר טוב, אנשים מכובדים". לכולם יש אחים בסוריה. נשבע לכם. וליה משתוללת העונה מבחינה זוגית. רואים למה העדפתי את אוריין?
(מחר כך. וואו, ממש מחר כך)
בכל אופן, השיר של פיונה סבבה. אבל כל המונטאז' הזוי. ופולצ'ק פשוט דפוק, זה קטע של דתיות שמתעוררות מתרדמת? ובועז יודע שליה זוממת לו על החברה? ולמה הפזמון הזה חוזר כל כך הרבה?!
החיים שוחקים אותו, כן. כן, עקצו אותו כבר. הוא קורבן אדיר פה. ועכשיו הקטע שחיכינו לו... אבל צלילות במוח אין כאן. ראיתי אותם רוקדים, לא ידעתי שהם ישירו את זה. אני לא מאמין שאנשים ממש עומדים לשתות את הדבר הזה. AWKWARD? זה לא מתאים במשפט, בועז. אבל אפשר כבר לדעת מה הוא עושה?! מה הם עושים?! ליה, תוציאי ממנה את זה... הדבר הזה אשכרה שודר עכשיו. אני לא מבין, מי שולט בנוביה, אתה או הוא?! כן, הוא נכנס לסוריה. קטן עליו. חבר'ה, הדיונים על חציית גבול ומבצעים, לא ניהלנו אותם כבר?! איפה אלה לי כשצריך אותה... עומר, החיים זה לא גבעת חלפון. משם בא הרעיון הנהדר הזה? מי הביא לך אותו, הבוגד מההצגה שלו?!
כן, טטרו, היא מאוד יפה. אבל אתה הקורבן פה. מי השחקניות של התצפיתניות? זה גזעני להסיק ככה! רק כי הם שחורים ו... אה, רגע, כן. הם נתנו בראש ממש מול הפרצוף שלו. במכולות שם. איזה סוג, איזה סוג. הבקבוק יישבר עכשיו. מישהו ישבור בקבוק עכשיו.
שאלת את סגל אם אתה הנפש התאומה שלה? אתה בטוח שאתה מבין את ההליך של גיור?
היי, זה השיר של איימי!
עומר צריך לצעוק איפה ג'סטין עכשיו ומאיפה הגיע הסלינה גומז הזאת. הוא שיכור עכשיו כמו שצריך? אני מקווה שלא ייפלו עליה ארגזים ויחזור לה הזיכרון. ובנוסף, לך תדע, אולי אושר 2. אולי. לא, פולצ'ק, לא נראה לי...
המון פעילות בסוריה. עם כל החזיונות של עומר אני מרגיש שיירו בו בגולן ואז יסתבר שהנבואות שלי היו נכונות אבל טעיתי בסדרה. אם מקולקל אז למה אתה שם, אמיליו? אבל מה הם מקבלים מהפינויים האלה?! מה לעזאזל הם מקבלים?!
את ההודעה נחתום בשיר הנפלא והממכר. זה באמת ממכר, אבל חבר'ה, גם אם אני אוהב שירים של פרסומות אני לא ממש קונה את כל המוצרים, ואת זה בטח לא!