תאג"ד- שבוע 11

YossihNew

Well-known member
פרק 72- משפחה וחיות אחרות 👨‍👩‍👧‍👦 |צב|:

אז מה הקשר בין הפצועים?

האם פרחאן יחזור לסוריה?

ומה יקרה כשנטע קולמן תתעורר?

YossihNew

Well-known member
את עינת ארליך את בטוח מזהה. אין מצב שלא. נו, באמת. אני לא מבין, חיילות דתיות חייבות לקום מקומה הפוכות לגמרי?! זאת השנייה כבר!

הכול מלא במעיינות נסתרים פה. רק אנחנו במציאות רבים על נחל עלוב. עזוב את אימא, שתהיה עסוקה עם בורמזים וניהול וזה... אז מי נוהג באמבולנס? לא חן, אני מניח.

אולי האיש הזה. ויסמין, תפסיקי עם המונחים הרפואיים המסובכים. סגל משכנע, הוא מהמשכנעים. אבל מה עם הסרטון ההוא? כמה זמן לוקח לחייל לענות?

הריצה ליד המכולות האלו מזכירה לי את הקיבוץ כשקירקי מחסלת שם מליפיקים. אבל תזכרו, עדן לא מליפיקית. היא הבריזה והותירה את אמילי לארבל קינן. רגע, ואם זה היה הקרון של אמיליו? הוא צריך לדעת שזה מה שאתם תעשו לו בבסיס?!

רק העבירו אותה, כן?

נו, אמיליו? יפה, התקבלת לגלפאגוס. כל המחלות המדבקות האלה זה שטויות במיץ, תדע לך. אולי הם רוצים להפיץ אי סבילות לקרינה...

המצב מאוד מוזר, חבר'ה. אני דורש שישדרגו את ליה לאקדח מד חום.

כן, כן... האנסים האלה... מה קרה לה? למה... מה זה, תסמונת תמרה וייס? ולמה בשביל זה הביאו את עינת ארליך?! אני נורא מפחד מעודד לאופולד. אגב, יכולתי להצטלם איתו אם רק הייתי רוצה.

לא, דקל, בבקשה ממך.

אני מבין שאמיר מתרגל לנעלמים שם חשוב לערבל את השיחות. חשוב מאוד. בן אדם, יש לך חדר סודי. אני מבקש לבדוק האם יש לך פיצול אישיות.

בועז, מה?

יש לך יותר מזל משכל. ואין לך שכל בכלל.

האוכל של מקרר עוזר ממש. אני רק חושש שהוא גנב את האוכל מחיים משה. זה אפשרי. לא, טטרו. לא. אל תקשר. אל תקשר. הוא הקורבן פה. הוא פשוט הקורבן פה.

לדבר? נראה לכם... כן, ג'ורה מאוד אוהב את דורה.

לא השיר המעצבן של נצ'י נץ'...

בסוף נגלה שיסמין הייתה שם. שתשמע מוזיקה קלאסית ותירגע. תזכור לא להרים אקדחים חשודים בריצה. (מחר כך)

אין, תמיד היה דליד מעצבן.

דורה החוקרת בסוריה! דיבור טוב, הוא מעריץ אותך ואפילו התלבש כמוך פעם. נסיבות, נסיבות. דרקון.

אני רוצה להבין, זה כיף בשבילו לרוץ על שפת הכנרת ולעשות דברים מוזרים? רגע, זה אח שלו? לא, נו. אבל אין לי מושג מה הפתרון של התעלומה פה. יש מצב שבסוף אחיו זה האבא של פרחאן. אבל הוא לא בא ולא מצלצל. אה, יפה, צדקתי. אוי ואבוי, נראה לי זה זאב נאמן אחרי עוד ניתוח פלסטי. כן, אנחנו לא בנויים לעולם המתוקן, חקרתי את זה. אני לא מבין, זה הדתי בסוף? הוא כולה חזר בתשובה? סיקריק זה קנאי. אבל היום הכינוי הזה קשור לחרדים אנטי ציוניים שפועלים באלימות. אז לא הבנתי, הוא כן חזר בתשובה או שלא?! רבאק, עדיף שירים אקדח מהקרקע ויגמור עם זה.

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
פרק 73- רביעי עד שני :sleep::

אז מי זה הדתי ההוא בכלל?

מה יקרה בדייט של רונה עם ראול?

ומה יקרה בערב החופשי במועדון?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
היי, שוב הדתי ההוא. למה הפעם אין לנו מאירועי הפרקים הקודמים? כן, לא להשתכר, ברור. למה אתה רק על ליה? סידורים של רביעי בלילה הם הסידורים הכי חשובים של רביעי בלילה.

אמיליו עומד לעשות מהלך... תהרגו אותי, אבל לניסים יש את העלילה הכי טובה פה עד עכשיו.

זהבי, אם לא תעשה עכשיו צעד, אתה תאבד אותה לראול.

לא, הוא לא בא להופעה, הדביל. שמואל ציזיק בטח גם הוא במועדון הלהיט האחד עם בן לולו. סתם, הוא כתב כמה שירים. טטרו, אתה תהיה כזה קורבן.

עדן קצת תחמנית. ראול לא ממש מבין. איפה הימים של התקווה 6, ליה... איפה... תשירו לה. היא מלכה ויש לה כתר וקוראים לה הרל"שית. כזה מתאים לרונה להפעיל סטופר.

כן, ליה. אנחנו מאמינים. נדפקה לה הקופסה לגמרי. למישהו. שימו לב שמשפחת חי-בר לא מעוניינת בשירים.

רונה, אני חושב שיצרת מים גם את. פחמימות זה הדאע"ש של הגוף. כן, רונה, האמת שגם אני לא יכולתי להפסיק באותן שנים. כן, אולי פגשת מליפיקית פעם והיא מחקה לך זיכרון. רונה פשוט ענקית היום. כן, הוא גוי. רונה, תשמעי, שאלת שאלה מורכבת. חשבת על קריירה בתחום הדיפלומטיה? רוצה ללמוד בבית הספר המקומי למנהיגים?

בבקשה התקווה 6. לא התקווה 6? נו, באמת. מה שלומכם, אנשים יפים? אומרים "בוקר טוב, אנשים מכובדים". לכולם יש אחים בסוריה. נשבע לכם. וליה משתוללת העונה מבחינה זוגית. רואים למה העדפתי את אוריין?

(מחר כך. וואו, ממש מחר כך)

בכל אופן, השיר של פיונה סבבה. אבל כל המונטאז' הזוי. ופולצ'ק פשוט דפוק, זה קטע של דתיות שמתעוררות מתרדמת? ובועז יודע שליה זוממת לו על החברה? ולמה הפזמון הזה חוזר כל כך הרבה?!

החיים שוחקים אותו, כן. כן, עקצו אותו כבר. הוא קורבן אדיר פה. ועכשיו הקטע שחיכינו לו... אבל צלילות במוח אין כאן. ראיתי אותם רוקדים, לא ידעתי שהם ישירו את זה. אני לא מאמין שאנשים ממש עומדים לשתות את הדבר הזה. AWKWARD? זה לא מתאים במשפט, בועז. אבל אפשר כבר לדעת מה הוא עושה?! מה הם עושים?! ליה, תוציאי ממנה את זה... הדבר הזה אשכרה שודר עכשיו. אני לא מבין, מי שולט בנוביה, אתה או הוא?! כן, הוא נכנס לסוריה. קטן עליו. חבר'ה, הדיונים על חציית גבול ומבצעים, לא ניהלנו אותם כבר?! איפה אלה לי כשצריך אותה... עומר, החיים זה לא גבעת חלפון. משם בא הרעיון הנהדר הזה? מי הביא לך אותו, הבוגד מההצגה שלו?!

כן, טטרו, היא מאוד יפה. אבל אתה הקורבן פה. מי השחקניות של התצפיתניות? זה גזעני להסיק ככה! רק כי הם שחורים ו... אה, רגע, כן. הם נתנו בראש ממש מול הפרצוף שלו. במכולות שם. איזה סוג, איזה סוג. הבקבוק יישבר עכשיו. מישהו ישבור בקבוק עכשיו.

שאלת את סגל אם אתה הנפש התאומה שלה? אתה בטוח שאתה מבין את ההליך של גיור?

היי, זה השיר של איימי!

עומר צריך לצעוק איפה ג'סטין עכשיו ומאיפה הגיע הסלינה גומז הזאת. הוא שיכור עכשיו כמו שצריך? אני מקווה שלא ייפלו עליה ארגזים ויחזור לה הזיכרון. ובנוסף, לך תדע, אולי אושר 2. אולי. לא, פולצ'ק, לא נראה לי...

המון פעילות בסוריה. עם כל החזיונות של עומר אני מרגיש שיירו בו בגולן ואז יסתבר שהנבואות שלי היו נכונות אבל טעיתי בסדרה. אם מקולקל אז למה אתה שם, אמיליו? אבל מה הם מקבלים מהפינויים האלה?! מה לעזאזל הם מקבלים?!

את ההודעה נחתום בשיר הנפלא והממכר. זה באמת ממכר, אבל חבר'ה, גם אם אני אוהב שירים של פרסומות אני לא ממש קונה את כל המוצרים, ואת זה בטח לא!

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
פרק 74- כמה אלימות |בוקס|:

אז מה יקרה במסיבה?

איזה זוגות יסתבכו?

ומה יקרה לבועז עכשיו כשעלו עליו?

YossihNew

Well-known member
שוב הם רוקדים. כולם רוקדים פה. סודה דרוזית עתיקה. איזה למשפחה שלו, זה רוצה לקדם את נוביה מול סוריה. ברור, ניסים חיקה אותה בצורה ממש טובה. כולנו זוכרים. נראה לי ליה לא החליטה ממש. בן אדם, את זה תגיד לחברה הטובה שלה.

אני חושב שדקל הוא הקורבן פה. למרות שחוקי השאטגאן חשובים. הוא ממש יהודה איש חיפה והקריות. בדקל, במי היא בוחרת? לך, בן אדם. לך. חלב אם, עלק. אתם המליפיקים לא אמורים לשלוט ברגשות של אחרים? אה, אבל את לא מליפיקית.

השיחה הזאת הזויה. הפרקים הזויים. כל העונה הזוייה. פולצ'ק, בוא עם הסכין. ותעשה גם אחד לעומר, שמעתי שהוא לא עשה. חוץ מזה, בן לולו רוצה גויה.

בחממה לא לקח להם כל כך הרבה זמן לפלוש לנוביה. לא נראה לי שהם עברו בכלל...

אין לי מושג איך קוראים לתצפיתניות בכלל. למה רק עכשיו שומעים עליהן? אז מבדיקה מסתבר שלאחת מהן קוראים ליאת, ומשחקת אותה ליתן ויינברג. מה שמעניין הוא שליתן היא חברה טובה של גילי איצקוביץ' ואפילו שיחקה בגאליס פעם- את רנית, הכתבת שהופיעה בעונת טורינו. למי ששכח היא הייתה חברה לשעבר של אריק טישלר.

אבל מה הוא עושה, פיונה?! מה הוא עושה?! ולמה את מסתכלת על ליה? מה נסגר פה עם כולם? אה, זה נשמע שהיא דומה לליה. שוב הצלצול של בועז, המסגיר. אני לא גאה בו.

רגע, אני צריך להתקשר למיי-מיי לראות אם היא מאשרת.

בעונה הבאה שושנה וברדוגו יריבו ריב.

(מחר כך)

חזרתי עם ידע מאוד בעייתי לגבי מה שעומד לקרות עכשיו. ואני אמרתי לכם רק אוריין, אבל לא. אבל למה נצפה מחברה של בועז? ומבחינה עלילתית... האם זה היה נחוץ?

הוא אשכרה קיבל מצטיין הנשיא. מזכיר את הנחשיות של אמוץ.

אבל למה זה היה נחוץ, דמות מעצבנת עם שם משרק?! למה?! למה פוגעים בליה?! למה?! למה נפרדת מאוריין?! מה זה עזר?! למה כל החרא הזה העונה?! רק ניסים אשכרה מקבל דמות נורמלית. אבל שירה כרגיל שחקנית ברמה של אוסקר.

תה עם קומרדין? למרות שקובי מצחיק אותי בהבעת הפנים שלו כל הסצנה. תה עם קומרדין? למרות שקובי מצחיק אותי בהבעת הפנים שלו כל העונה.

אפס חבר של אפסה. יאללה, תדפקו בשבילי את בועז. הגיע היום שבו אני מעודד את ליטמן על פני מישהו. החברה של טורו, תזכרי לא לריב עם אף אחד במצוק בטיול.

היי, היי, לפרק ניידים?! מה זה פה, הפגנה?!

בועז פשוט זבל. מה הם עושים שם? אל תגידו לי שגם הם מפיצים וירוס.

מבין כל הבחורים שדנה נישקה... ואני מזכיר לכם שפרט לליטמן היה גם את יוני מלס, כן? ואת בר גרוצקי! ועדיין זה הדבר הכי מגעיל שהיא עשתה.

אבל מה זה?! סחר באיברים?! ומי אתה... הדתי? אה, יש כמה נינג'ות. קטע הזוי. עכשיו שימו לב שזה שבא לעומר הוא עם צלקת ביד, ולאחיו יש צלקת ביד. אז מה זה אומר?

זה המבט של דנה כשהיא ברומן לא בסדר. לפחות הם יגמרו ביחד. תראו מה זה, הזוגיות האהובה עליי שנשארה זה זוגיות ליטמן.

אבל מה אח של עומר והנינג'ות קשורים?! לא הבנתי... זה כמו שלטון הצללים?

נערך לאחרונה ב:

Roei152

Well-known member
מנהל
ציון הרגיש שליה לא רואה מה טוב בשבילה - אמיליו - אז הוא היה צריך לתת לה איזו כאפה טובה... זהו עכשיו אחרי שאוריין רבה איתה , ואחרי שנאנסה ע"י פיונה , היא תוכל באמת לתת מקום בלב שלה לאמיליו ...- אמיליו השקט והחמוד שתמיד 4שם בשבילה בלי יותר מדי דרישות , רוצה פשוט לאהוב...

שיר m

Well-known member
אני קצת באיחור... מנסה לא לקרוא אתכם לא רוצה ספויילרים...
מטריד אותי קצת שפיונה מסתכלת על ליה
דואגת ליסמין
מאוהבת באמיליו
חולה על בן לולו
וזהו בינתיים

למעלה