תאגידים

עידוdee

New member
תאגידים ../images/Emo5.gif

עוד מישהו בא לשיעור הראשון וחשב שזה נורא חביב, אג"ח, מניות, בעלי מניות וכו', ואז בעבודה הראשונה קיבל את הכאפה? בכל מקרה, הייתי חייב לקחת קורסים מהאשכול הראשי (העברית) ורק זה הסתדר לי במערכת, אז אני לא יודע אם זה באמת קשה או שזה סתם האלרגיה שפיתחתי למספרים. למישהו יש סיכומים/סכמות/עבודות משנים קודמות שהוא יכול לפנק אותי בהן? זה יכול נורא לעזור. תודה לכולם, בא לי למות.

כן, כן וכן

כן - השיעור הראשון היה מגניב. כן - בהמשך התחלתי לתעב את הקורס הזה. כן - יש לי חומר משנה שעברה (סמסטר א' טייכמן, סמסטר ב' חמדני), אפילו מסודר להפליא לכבוד אחת מחברות הפורום האהובות עלי וכולל: מספר מחברות בחינה, סיכומי פסיקה לבחנים, עבודות הגשה שלנו ומשנים קודמות. אם אין בעיה עם קבצי docx אני יכולה להעביר לך ברגע שתשלח לי כתובת מייל, אם יש בעיה תאלץ להמתין יחד עם אותה חברה יקרה עד שיהיה לי זמן להמיר את הקבצים...... עוד כן של הזדהות כבונוס - אני הלכתי ללמוד משפטים רק כי אין בתואר קורס סטטיסטיקה, אני לא יודעת את לוח הכפל ועלולה לפרוץ בבכי אם דורשים ממני לבצע חישוב של שני מספרים דו-ספרתיים בראש. כשהמרצים מדברים על נוסחאות או נותנים דוגמאות מספריות אני מרגישה פוסטמה מטומטמת שהתקבלה ללימודים בטעות מצערת ובד"כ מתחילה לזמזם בשקט את שיר הפרחה. ובכל מקרה, מעט תקווה - כאמור, תיעבתי את הקורס הזה. למעשה זה היה הקורס היחיד בשנתיים שעברתי בפקולטה שסבלתי ממנו. בתחושה שלי גם לא ממש הבנתי את החומר. ובכל זאת, קיבלתי את הציון הגבוה ביותר מבין כל הציונים שלי וגם מרשים כשלעצמו, לא ממש ברור איך ולמה אבל כנראה אפשרי.

Michal Plath

New member
../images/Emo6.gif אדירה

אני לגמרי איתך בקטע של המספרים והבכי איכשהו, נדפקתי בכל מקרה עם סטטיסטיקה..

../images/Emo6.gif היה לי קטע כזה בנזיקין

כשהוא התחיל לחשב את הדרכים לפיצוי, עם הידות ושטויות- אמרתי "מה?!" בקול רם, וכל השורה לפניי בהתה בי

א. עם מי אתה לומד?

ב. תאגידים זה כיף. באמת. לוקח קצת זמן להתרגיל. והעבודה הראשונה (לפחות שלנו) נראתה הרבה יותר מפחידה ממה שהיא היתה באמת. ג. תאגידים זה כיף. ד.

טוב, יש לי להציע חומר דומה לזה של מקושקשת1

הסיכומים שלי, מסודרים עם תוכן עניינים וכו', סיכומי תרגיל, סיכומי פסיקה, עבודות וכו' - מהשיעור של טייכמן וחמדני. והבחורה היא הדוקטורנטית של חמדני אאל"ט, כך שאני מניחה שתוכן השיעור שלה לא מאד שונה משלו. בכל אופן, אם אתה מעוניין לקבל גם את החומר שלי, אתה מוזמן לשלוח מסר.

mtap18

New member
חברים כדאי להרגיע עם הדעות על המרצים...

יש אוזניים לכותל... האח הגדול צופה... והמבין יבין.

mtap18

New member
../images/Emo46.gif אבל איך לעזאזל שולחים מסר אישי? (תסכול)

למעלה