B a r r B e e
New member
../images/Emo15.gif
1.שם: בר 2.גיל: 16 3.מין: נקבה **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה? כן!!! 5.אם כן איזה? בעיקר מוזיקה שחורה...אבל בעיקרון אני אוהבת את כל הסגנונות חוץ מרוק כבד (חוץ מכמה טובים..) וקלאסית 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? ממ 2-4... **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)? לא 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה? לפעמים.. 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו? יתבאס וירד במדרגות... 10.אתם שומרים על כושר? לא...
11.עושים צעדה יומית? לא...חח 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? כן **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון? קפוצ'ון 15.יש נעליים שמועדפות עליכם? כן 16.עם כן אז איזה? המגפיים שלי גסות וגדולות ויפות!!
**אוכל** 17.אתם צימחונים? לא 18.אם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות? שניהם לא!! 19.אתם אוכלים ירקות? לא ממש אוהבת ירקות רק חסה... 20.אתם אוכלים פירות? לא ממש אוהבת... 21.אתם אוהבים גבינות? מאוד!!! 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים? בעד 23.אתם אוהבים מעדנים? לא ממש 24.אוהבים גרבר? לא 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? כן במידה מסויימת... **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב? אוהבת! 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? 1-3 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים? כן 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? צהריים/ערב
1.שם: בר 2.גיל: 16 3.מין: נקבה **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה? כן!!! 5.אם כן איזה? בעיקר מוזיקה שחורה...אבל בעיקרון אני אוהבת את כל הסגנונות חוץ מרוק כבד (חוץ מכמה טובים..) וקלאסית 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? ממ 2-4... **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)? לא 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה? לפעמים.. 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו? יתבאס וירד במדרגות... 10.אתם שומרים על כושר? לא...