שxל!ן ה-30

B a r r B e e

New member
../images/Emo15.gif

1.שם: בר 2.גיל: 16 3.מין: נקבה **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה? כן!!! 5.אם כן איזה? בעיקר מוזיקה שחורה...אבל בעיקרון אני אוהבת את כל הסגנונות חוץ מרוק כבד (חוץ מכמה טובים..) וקלאסית 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? ממ 2-4... **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)? לא 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה? לפעמים.. 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו? יתבאס וירד במדרגות... 10.אתם שומרים על כושר? לא...
11.עושים צעדה יומית? לא...חח 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? כן **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון? קפוצ'ון 15.יש נעליים שמועדפות עליכם? כן 16.עם כן אז איזה? המגפיים שלי גסות וגדולות ויפות!!
**אוכל** 17.אתם צימחונים? לא 18.אם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות? שניהם לא!! 19.אתם אוכלים ירקות? לא ממש אוהבת ירקות רק חסה... 20.אתם אוכלים פירות? לא ממש אוהבת... 21.אתם אוהבים גבינות? מאוד!!! 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים? בעד 23.אתם אוהבים מעדנים? לא ממש 24.אוהבים גרבר? לא 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? כן במידה מסויימת... **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב? אוהבת! 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? 1-3 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים? כן 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? צהריים/ערב

pompii

New member
בא לי לענות גם../images/Emo26.gif

1.שם:שלומית 2.גיל:20 3.מין:נ **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה?כן
music is my life
5.אם כן איזה?כמעט הכל, בעיקר ישראלית. 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה?כל היום אני או על גלגלצ או על אמפי3 **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)?אני לא בבי"ס, ולא אהבתי כי לא היינו עושים כלום 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה?לא 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו?המעלית התקלקלה בעזיראלי????טוב אם אין ברירה אז ברגל...אני לא אשאר בקניון לנצח.. 10.אתם שומרים על כושר?לא במיוחד וחבל האמת 11.עושים צעדה יומית?לא 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר?פעם הייתי הולכת ואהבתי **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס?ג'ינס 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון?מעיל 15.יש נעליים שמועדפות עליכם?לא, אבל אני לא אלך עם כל העקבים השפיצים האלה, אני טיפוס של נעליים נוחות=] 16.עם כן אז איזה? **אוכל** 17.אתם צימחונים?לא 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות?המבורגר
19.אתם אוכלים ירקות?כן 20.אתם אוכלים פירות?כן 21.אתם אוהבים גבינות?לא את כולן 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים?לא בעד ולא נגד... 23.אתם אוהבים מעדנים?רק מילקי 24.אוהבים גרבר?לא יודעת, לא אכלתי מגיל 5 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת?לא **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב?משיעמום 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב?2-3 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר?אייסיקיו 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים?לא ממש מעניין אותי משחקי מחשב 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר)ערב

nettus

New member
עונה

1.שם:נטע 2.גיל:עוד מעט 18 3.מין:נקבה **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה?ברור 5.אם כן איזה?כול סוג חוץ ממזרחית ופסיכו 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה?הרבהההה **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)?לא 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה?רק כדרסל וזה גם עם אני זוכרת 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו?יש שם מדרגות 10.אתם שומרים על כושר?כן(רק בשיעורי ספורט) 11.עושים צעדה יומית?לא 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר?לא **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס?ג'ינס 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון?מעיל 15.יש נעליים שמועדפות עליכם?כן 16.עם כן אז איזה?ספורט **אוכל** 17.אתם צימחונים?לא 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות?נקניקיות 19.אתם אוכלים ירקות?לאאאא 20.אתם אוכלים פירות?לאאאאא 21.אתם אוהבים גבינות?בערך 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים?כול אחד שיעשה מה שבא לו 23.אתם אוהבים מעדנים?כן 24.אוהבים גרבר?שנים לא אכלתי את זה 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת?לא **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב?גם וגם 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב?יותר מידי(צריך להגמל) 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים?אני בעד מישחקי און ליין 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר) כולםם

אאאאאאאאאאאפצ'י!

1.שם: 2.גיל: 18 3.מין: girl **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה? כן
5.אם כן, איזה? הממ, שירי ארץ ישראל, פופ, אולדיז, קצת מזרחית, אבל מהעדינים (לא אבי ביטר). 6. כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? הרבה... לפעמים כל היום. **ספורט** 7. אתם אוהבים את שיעורי הספורט (בבי"ס)? ביסודי אהבתי, בתיכון כבר לא כל כך... אנחנו מזדקנים, אין מה לעשות
8. אתם רואים משחקי ספורט בטלוויזיה? כדורסל כשזה משחק חשוב, טניס לפעמים וביליארד ((זה נחשב ספורט ביורוספורט!)). 9. נגיד ובאתם וביקרתם במגדלי עזריאלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית התקלקלה מה תעשו? לרדת במדרגות זה לא כל כך נורא. 10. אתם שומרים על כושר? הא הא הא, לא... 11. עושים צעדה יומית? נופ... 12. אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? אף פעם לא הלכתי, אבל הליכון זה מגניב
**לבוש** 13. מה תעדיפו מכנסי ספורט או ג'ינס? תלוי לאן הולכים ומה מזג האוויר, אבל אני מניחה שג'ינס. 14. מה תעדיפו, מעיל או קפוצ'ון? קפוצ'ון. 15. יש נעליים שמועדפות עליכם? הממ, אני אוהבת את שני הזוגות וחצי שיש לי באותה מידה. 16. אם כן, אז איזה? **אוכל** 17. אתם צימחונים? לא. 18. אם לא... מה אתם אוהבים יותר, המבורגר או נקניקיות? בחירה קשה. אבל נראה לי שהמבורגר, כי יותר קל להשיג אחד ממש טעים מאשר נקניקיות ממש טעימות. 19. אתם אוכלים ירקות? מעט מאוד, האמת. די לגרום לי להרגיש רע
20. אתם אוכלים פירות? יאפ. 21. אתם אוהבים גבינות? לא אלה עם העובש ואלה מספרד ואיטליה, אבל אני אוהבת גבינה, כן. 22. אתם בעד או נגד ילדים צמחונים? קודם כל אני לא נגד ילדים ((הניסוח...)), אבל אם לאנשים בא להיות צמחונים, אני איתם
שיעשו מה שטוב להם. 23. אתם אוהבים מעדנים? גורמה? או חלב? מעדני חלב, כן בדרך כלל. גורמה, לא. 24. אוהבים גרבר? אף פעם לא ניסיתי בגיל שבו אני ממש יכולה לזכור את הטעם של זה. 25. אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? במידה קטנטנה ביותר. **מחשב** 26. אוהבים להיות במחשב או שסתם משעמום אתם עכשיו במחשב? אני אוהבת בעקרון. אבל לפעמים קצת נמאס לי ואז זה סתם משעמום. 27. כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? הרבה... 28. אתם מעדיפים אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו. 29. אתם בעד להוריד למחשב משחקים? למה לא? 30. בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב, צהריים, בוקר) אהה, בדרך כלל בסביבות 12 כזה.

GoOni

New member
עונה, ודרך אגב- אני חדשה פה,../images/Emo118.gif

אז היי לי
1.שם: גוני 2.גיל: 14 וחצי 3.מין: נקבה **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה? כן. 5.אם כן איזה? רוק ישראלי ושירים לועזיים דחויים
6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? לא הרבה, מידי פעם בזמן שאני במחשב... **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)? זה נחמד. 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה? לא. 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו? אלך ברגל(?) 10.אתם שומרים על כושר? אני עושה כפיפות בטן... 11.עושים צעדה יומית? לא. עשיתי והפסקתי, ואני אתחיל שוב.. המ.. בקרוב
12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? לא הלכתי אף פעם. **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס. מכנסי ספורט זה לשיעור ספורט... 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון? קפוצ'ון. 15.יש נעליים שמועדפות עליכם? הנעליים שלי. 16.עם כן אז איזה? אממ של Aldo או משו כזה, בצבע ורוד, לבן ובורדו (אבל ממש ממש לא פקצי.) עם ריבועים כאלה. יפות. **אוכל** 17.אתם צימחונים? כן. 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות? אם* 19.אתם אוכלים ירקות? כן. 20.אתם אוכלים פירות? לא כל כך... 21.אתם אוהבים גבינות? לא כחולות, אבל קוטג' וגבינה לבנה וכאלה כן. 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים? חחחח למה לא? אני צמחונית. אבל אני לא ל-ג-מ-ר-י ילדה. אז לוידעת. 23.אתם אוהבים מעדנים? לא כל כך. 24.אוהבים גרבר? כןןן
25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? במידה מועטה- פשוט משתדלת לאכול פחות צ'יפס וכאלה ולא אוכלת יותר מידי ממתקים. **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב? אוהבת, וגם קצת מתוך שיעמום. 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? הרבה. 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים? לא עושה את זה, אבל אין לי בעיה עם זה. 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר) בצהריים ואחרי זה שוב בערב\לילה.

Lost Lullaby

New member
יה שיעור חופשי;[

1.שם: ליבי 2.גיל: 15 וחצי 3.מין: עוד לא
**מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה?
5.אם כן איזה? מה שבא 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? כל היום **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)?
8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה?
9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו? מזה משנה זה רק שלוש קומות. 10.אתם שומרים על כושר?
11.עושים צעדה יומית?
12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר?
**לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון? קפוצ'ון 15.יש נעליים שמועדפות עליכם? כע 16.אם כן אז איזה? מה **אוכל** 17.אתם צימחונים?
18.אם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות? המבורגר 19.אתם אוכלים ירקות? תלוי איזה 20.אתם אוכלים פירות?
21.אתם אוהבים גבינות? עם טוסט אז כן :p 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים? מה אכפת לי 23.אתם אוהבים מעדנים? כן למה לא 24.אוהבים גרבר? WTF!! 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? נו ברור. שלא. |: **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב? אוהבת 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? כל היום אלא אם אני ישנה או בבצפר 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר|כתר!!!!1 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים? למה לא ||||||||||||||||::::: 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר) כל היוןם WTF!!!!!! מזה השאלון הזה

Piece of Wood

New member
../images/Emo182.gif|אליהו|

1.שם: שי 2.גיל: 17 3.מין: נקבה **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה? מאד 5.אם כן איזה? רוק בעיקר 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? הרבה מאד **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)? לא 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה? לא 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי עזריאלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו? אין לי מעלית
10.אתם שומרים על כושר? כן 11.עושים צעדה יומית? לא 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? לא ניסיתי **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס? ספורט 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון? קפוצ'ון 15.יש נעליים שמועדפות עליכם? ספורט 16.עם כן אז איזה? שאלה קודמת. **אוכל** 17.אתם צימחונים? לא 18.אם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות? המבורגר 19.אתם אוכלים ירקות? כן 20.אתם אוכלים פירות? מעט 21.אתם אוהבים גבינות? תלוי איזה 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים? כל אחד שיעשה מה שבא לו 23.אתם אוהבים מעדנים? לא 24.אוהבים גרבר? לא 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? לא ממש, לא צריך
**מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב? אוהבת 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? הרבה 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים? לוידעת 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר): ערב

עונהה../images/Emo70.gif

1.שם:דנע 2.גיל:15 3.מין:נקבה בפעם האחרונה שבדקתי **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה?כן 5.אם כן איזה?רוק 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה?אמ.. כשיש מצב רוח **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)?הם נחמדים 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה?לא ממש 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו?אחכה שיתקנו אותה
10.אתם שומרים על כושר?לא, פעם כן 11.עושים צעדה יומית?לא 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר?אף פעם לא הלכתי
**לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס?ג'ינס 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון?קפוצ'ון 15.יש נעליים שמועדפות עליכם?כן 16.עם כן אז איזה?נעלי ספורט,סקייטר **אוכל** 17.אתם צימחונים?לא 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות?המבורגר.. אני שונאת נקנקיות 19.אתם אוכלים ירקות?כן 20.אתם אוכלים פירות?כן 21.אתם אוהבים גבינות?כן 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים?בעד 23.אתם אוהבים מעדנים?לא ממש 24.אוהבים גרבר?לא 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת?לא **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב?אוהבים 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב?הרבה 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים?כן 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר)צהריים,ערב

אל תאמיני לנוקטרונו, הוא רק מנגינה.

1.שם: ליאור. 2.גיל: 16 וחצי. 3.מין: נקבה[?]. **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה? לשמוע^. וכן. 5.אם כן איזה? רוק והיפ הופ[רק מסויימים]. 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? בכל השעות של מתמטיקה[14 שעות], 7-8 בבוקר ו-2 עד 11 בלילה. **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)? שיעורי*.ח. לא. 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה? משחקי*. כן. 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו? מגדלי עזריאלי, התקלקלה* - מדרגות נעות. 10.אתם שומרים על כושר? לא. 11.עושים צעדה יומית? לא. 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? לא. **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס? גי'נס. 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון? קפוצ'ון. 15.יש נעליים שמועדפות עליכם? כן. 16.עם כן אז איזה? אם*[ארג]. אולסטאר. **אוכל** 17.אתם צימחונים? כן. 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות? אם*******. נקניקיות צמחוניות. 19.אתם אוכלים ירקות? כן. 20.אתם אוכלים פירות? כן. 21.אתם אוהבים גבינות? כן. 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים? כן[?]. 23.אתם אוהבים מעדנים? כן. 24.אוהבים גרבר? לא. 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? לא. **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב? להיות, שעמום*. שניהם. 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? המון. 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר? תלוי עם מי. 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים? מה אכפת לי. ומשחקים*. 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר) צהריים*. תמיד, נראה לי. o_O

dn51

New member
סוף סוף אני עונה על שאלון כמו שצריך

1.שם:יובל 2.גיל:14 ומשהו 3:מין:נקבה:) **מוזיקה** 4..האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה?כן,ממש! 5.אם כן איזה?רוק כבד, ועוד כול מיני בסביבות הרוק:) 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה?או כל היום, או רק באוטובוס שזה יוצא השעות הכי טובות של היום. 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)?לא...!איך אפשר? 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה?לא יוצא לי. 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו?אני יחכה ויעשה צחוקים כי בטוח שאני יהיה שם עם שירי ואי אפשר בלי לצחוק...:),או שנעשם למוות... 10.אתם שומרים על כושר?ממש לא...למי יש כח. 11.עושים צעדה יומית?ממש לא, אין לי זמן לזה:) 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? אם הייתי יכולה הייתי הולכת אני חושבת אבל אף פעם לא ניסיתי...:| **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס?ג'ינס...ברור הג'ינסים שלי הם אלא המכניסים אותי למציאות! 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון?תלוי איך בחוץ, אבל בעקרון קפוצ'ון! 15.יש נעליים שמועדפות עליכם? כן 16.עם כן אז איזה?ספורט, ולא עם עקבים זה ממש לא! **אוכל** 17.אתם צימחונים?לא,אבל אני לא מתה על בשר. 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות?אני לא אוכלת את שניהם אבל נקנקיות דוחות אותי אז המבורגר עדיף. 19.אתם אוכלים ירקות?אני אוהבת, אבל לוקח מלא זמן להכין אותם ואין לי כח לזה! 20.אתם אוכלים פירות?ממש לא:|, למרות שאין לי משהו אליהם. 21.אתם אוהבים גבינות?תלוי איזה, אבל אני לא נוגעת בהן. 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים?האמת אני לא מבינה מזה נותן להם!,אבל כל אחד ובחירתו...כמו שנאמר"כל אחד אחרי למעשיו":) 23.אתם אוהבים מעדנים?אםם תמיד אהבתי מעדנים עד ששמעתי שיש בזה עצמות של חיות מרוסקות או משהו כזה, ואני במילא לא מגיעה ללאכול מעדנים אז אין לי בעיה עם זה! 24.אוהבים גרבר?לא זכור לי שאכלתי אי פעם... 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת?אפשר להגיד, אולי יותר אנורקסיה... **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב?ממש לא משעמם לי היום המחשב כי יש לי מה לעשות בו! 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב?לפחות שעתיים... 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר,חוץ מיזה איסיקיו דופק תמחשב,חזק חזק ואפילו לא בטוח שמאחורה... 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים?אין לי בעיה עם זה, אם הגלריה של אבא שלי לא היית עליו אז הייתי ממזמן הורסת מחשב מרוב שירים ומשחקים שאני מורידה. 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר)צוהוריים והלאה, תלוי אם אבא שלי לא בבית המחשב כולו שלי:)

lollapalooza

New member
יאללה-

1.שם: הדס 2.גיל: כמעט 22 3.מין: נקבה (זה כבר נהיה מעצבן לענות על זה בכל שאלון) **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לשמוע מוזיקה
הכי בעולם. 5.אם כן איזה
רוק, אם להיות כלליים נורא. 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה
כמה שיוצא. **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)
אין לי ספורט באוניברסיטה. בתיכון הייתי מבריזה קבוע 8.אתם רואים משחקי ספורט בטלוויזיה
כדורגל, לפעמים. 9.נגיד ובאתם וביקרתם במגדלי עזריאלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית התקלקלה מה תעשו
אני לא עולה במעליות ככה שממילא אני לא אגיע לקומות הגבוהות. 10.אתם שומרים על כושר
ממש לא. 11.עושים צעדה יומית
לא. 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר
אף פעם לא הלכתי. **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס
ג'ינס. 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון
קפוצ'ון זה כיף. 15.יש נעליים שמועדפות עליכם
לא במיוחד. 16.אם כן אז איזה
**אוכל** 17.אתם צמחונים
כן. 18.אם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות
19.אתם אוכלים ירקות
כן. 20.אתם אוכלים פירות
כן. 21.אתם אוהבים גבינות
לא את כולן. 22.אתם בעד או נגד ילדים צמחונים
בעד, אם שומרים שלא יהיו בעיות. 23.אתם אוהבים מעדנים
חלק כן. 24.אוהבים גרבר
יייחס, לא
25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת
לא. **מחשב** 26.אוהבים להיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב
זה מוי כיף. 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב
עכשיו פחות, אבל אני מסוגלת להגיע לרוב היממה על המחשב. 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר
אע את שניהם. 29.אתם בעד להוריד למחשב משחקים
אממ אם זה חוקי אז למה לא
30.בערך באיזה שעות אתם במחשב
(ערב,צהריים,בוקר) כשיוצא

The Miller

New member
אני

1.שם: עידו 2.גיל:14 3.מין:זכר **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה? כן 5.אם כן איזה? הכל חוץ ממזרחית 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? 5 **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)? לא 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה? כן 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו? נירד במדרגות 10.אתם שומרים על כושר? לא 11.עושים צעדה יומית? לא 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? לא **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס? מכנסי ספורט 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון? קפוצ'ון 15.יש נעליים שמועדפות עליכם? כן 16.עם כן אז איזה? כדורסל **אוכל** 17.אתם צימחונים? לא 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות? המבורגר 19.אתם אוכלים ירקות? כן 20.אתם אוכלים פירות? כן 21.אתם אוהבים גבינות? לא 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים? לא אכפת לי 23.אתם אוהבים מעדנים? לא 24.אוהבים גרבר? לא 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? לא **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב? אוהבים 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? 8-9 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר? איסיקיו 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים? כן 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר) צוהוריים ערב

תשובות....

.שם: בת-אל
2.גיל: 17 וחצי 3.מין:
**מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה? כן.. 5.אם כן איזה? מזרחית, היפ הופ והאוסים.. 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? משתנה... **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)? לא
8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה? כדורגל לפעמים עם החבר או ידידים 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו? תלוי איזה קומה אני... (פעם יצא לי לרדת 17 קומות ברגל..
) 10.אתם שומרים על כושר? לא ממש.. 11.עושים צעדה יומית? לחברות וידידים שלי
12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? לא **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס
14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון? קפוצ'ון
15.יש נעליים שמועדפות עליכם?כן
16.עם כן אז איזה? כפכפים/סנדלים בקיץ יש לי מחלה..קונה המון.. **אוכל** 17.אתם צימחונים?
18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות? נקניקיות 19.אתם אוכלים ירקות? כן 20.אתם אוכלים פירות? כן 21.אתם אוהבים גבינות? כן מאוד
22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים? שיעשו מה שבא להם.. 23.אתם אוהבים מעדנים? כן 24.אוהבים גרבר? כן 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? בערך.. **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב? משעמום... 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? בחורף- הרבה.. בקיץ- בקושי שעה בשבוע... 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר.. הסמיילים יותר יפים
29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים? לא מתעסקת בזה... 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר) בחורף כמעט תמיד!

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

1.שם: אלונה 2.גיל: 17 בקרוב 3.מין: נקבה **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לשמוע מוזיקה? ברור P: 5.אם כן איזה? עברית, לועזית, פופ, ראפ, שקטים, האוסים :> 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? מממ 3-4 שעות **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיעורי הספורט (בבי"ס)? לא
8.אתם רואים משחקי ספורט בטלוויזיה? לא 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו? מדרגות.. אני לא אשאר לישון שם
10.אתם שומרים על כושר? ח לא.. 11.עושים צעדה יומית? מהביצפר וחזרה :> 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? ח לא.. **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון? קפוצ'ון 15.יש נעליים שמועדפות עליכם? ממ כן 16.עם כן אז איזה? ספורט-בחורף, סנדל-בקיץ **אוכל** 17.אתם צימחונים? לא 18.אם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות? המבורגר 19.אתם אוכלים ירקות? כן 20.אתם אוכלים פירות? כן 21.אתם אוהבים גבינות? ממ כן P: 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים? נטרלית
23.אתם אוהבים מעדנים? ח כן.. 24.אוהבים גרבר? 30 שנה לא אכלתי.. 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? בטח.. שלא :> **מחשב** 26.אוהבים להיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב? ממ גם וגם :> 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? ממ שעתיים-שלוש 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים? לא מורידה.. 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צהריים,בוקר) ערב.. לפעמים בצהריים

למעלה