ש שא שאל שאלת השאלות

resputin

New member
...

אני בהתחלה רציתי שיעזו לי מילוי סביב הניב, בשביל שהוא יהיה ארוך יותר, אבל אבא של חברה שלי, שהוא טכנאי שיניים, אמר שזה כבד מדי -ואחרי בערך עשר פעמים שאני אסגור את הפה, זה ינשור.. אז הפתרון <..."הפתרון"...>, הוא לעקור את הניב, ולהשים תותב, בצורה של ניב, רק ארוך יותר -וזה עולה אממ.... 5000 ₪ לשן בערך... X2 -לשני הניבים, ובהנחה שאני ארצה להוריד את זה מתישהו, העסק מוערך בכ20,000 -לך יש עשרים אלף שאפשר להלוות..?

bigbadjoe

New member
ראיתי

פעם שאפשר גם לעשות את זה בהברגה. קודחים חור בניב שאפשר להבריג מעין תוסף לניב שיאריך אותו.

resputin

New member
נכון..

אבל זה עולה כמעט כמו עקירה, ואחרי שמורידים את זה הניב מגעיל, ותהיה לך רגישות נוראה באיזור, וצריך לסתום את זה -ומכיוון שהחור גדול, אין אפשר למלא אותו, אז עוקרים את השן ומרכיבים תותבת, עולה כמטע אותו הדבר, אפילו יותר.

תוספות...

דיויד בוריאנאז
הופיע ב- Valentine (בלי s day´), שהוא כאמור יום אהבה קטלני. אליזה גם שיחקה את מנהיגת החבורה של הכוסיות הרעות בג´יי ובוב השקט (בעעע) מכים שנית (Jay & Silent Bob Strike Back) של קווין סמית´... עוגי עוגי

אשמה

New member
ועוד תוספות

שרה שיחקה גם ב"פשוט מקסימה" ונתנה הופעה של שלושים שניות ב"יש לה את זה" שדרך אגב צולם בסאנידייל היי - התיכון מהסידרה

velintain day סרט אימה גרוע והשאר

שיחקו בהמון סרטים תיבדקו באתר סנידייל בישראל, יש מידע על כל סחקן ושחקן

לגבי ולנטיין

איך שכחתי, באמת לא מזמן הכנתי את הסרט הזה לשידור, לדעתי להום סינמה. זה היה סרט כל כך זניח, כל כך צפוי, שמיד שכחתי מקיומו... :)

WhyMeiry

New member
השאלה בכלל צריכה להיות

איך הם יכולים להסתפר... יש קטע נורא קורע לב ב"ראיון עם ערפד" שהדמות של קריסטין דאנסט מנסה לגזור את השיער והוא כל הזמן גדל לה. לעומת זאת בפלאשבקים של אנג´ל הוא דווקא עם שיער ארוך... יש פוול סתירות בין ה"חוקים" של סרטים סלש סדרות, אה.. והפואנטה שלי היא שצריך לסמוך על ג´וס שהוא יצליח להתמודד עם זה, כמו שהוא התמודד עם הקטע של ערפדים וחשיפה לאור. < הוא התחכם והפכך את זה ל "רק קרן אור ישירה משפיעה"... בסדר... מה שתגידו...

SaidinsTaint

New member
מה אצל ערפדים אמיתיים זה לא ככה?

עד שלא יבדקו ערפדים אמיתיים בתנאי מעבדה, אין "סטנדרט" - יש אוסף של מיתוסים ואמונות שכל אחד יכול לבחור מהם מה שהוא רוצה. בחלק מהסיפורים ערפדים לא יכולים לחצות מים זורמים, הרחה של שום הורגת אותם, ונגיעה בצלב תהדוף אותם אחורה. ובחלק לא.

זה לא משנה !

למה כי אם באה האפוקליפסה ומנבאים שתבוא עוד אחת בעתיד אז האפוקליפסה הראשונה לא תקרה . כל הנבואות קורות . ככה זה בבאפי . ואיך זה תכנית שנייה אם מנבאים שסוף העולם יגיע . אין אחריי זה תכנית שנייה .

אולי...

אחד ניבא את סוף העולם, ואז בא אחר וניבא שבאפי עוצרת את הסוף ההוא אבל במקום זה יש סוף עולם אחר, ואז שלישי ניבא שבאפי גם עוצרת את סוף העולם השני ויש סוף עולם שלישי וכו´. ואולי לא. עוגי עוגי

buffstar

New member
עזבו זאנדר מסכנה באפי מקום 7

אם אני לא טועה... בושות... אני לא מאמינה ש 10 אנשים הצביעו לג´ויס!?! כאילו מה? וכמה מעריצים יש לטארה? אותי אישית היא מעצבנת...

buffstar

New member
קצת מעצבנת? היא האם הכי נוראה

שיש! אישה סופר מעצבנת, אנוכית ואמא גרועה ביותר--- היא ניסתה לשרוף את הבת של על מוקד----אל תגידו לי שזה היה הכישוף!

למעלה