ש שא שאל שאלת השאלות

העלילה של באפי

אני שמתי לב לזה רק עכשיו וזה ניראה לי מוזר : נגיד יש נבואה על סוף העולם , כל השטויות האלו באפי הולכת לעצור את זה וכו´ . אבל יש נבואות שמדברות על סוף העולם בזמנים שאחריי הנבואה הנ"ל נגיד , סימן שהנבואה הראשונה לא הייתה צריכה להתגשם גם ככה .. זאת אומרת שגם אם באפי לא תעשה כלום אז הנבואה לא תתגשם ! בהההה!

bigbadjoe

New member
מישהו יודע אולי

מידע על אגודות הערפדים שישנן ? בארץ או בעולם בכלל (אני מתכוון לאנשים שמאמינים שהם ערפדים ומחדדים את הניבים והכל) (בשביל איזו עבודה)

שאלת ערפדים

לערפדים לא צומח שיער נכון ? אז מה הם יעשו אם שיער ארוך יחזור לאופנה כמו במאה ה- 17 ? מה פיאות ? עוד משהו - יותר רציני . שרירים לא גודלים אצל כערפדים נכון ? אז מה עושה את הבדל הכוח ביניהם ?

איך קוראים

לסרט שבו דיויד בוריאנז משתתף, משהו של אימה, ולנטיין משהו.. ? וגם, איזה סרטים יצאו עם הקאסט של באפי (שרה, ניקולס, אליסון אליזה וכו´) לאחרונה? ואל.

איך קוראים לפרק של

כל החבר´ה הערפדים ומספרים את הסיפור שלהם אנג´ל וספייק והכל ואיזה מספר הוא ?

max2k

New member
הנבואות

אבל אלה מנבאים שונים. תחשוב על זה כמו- PLAN B אם הנבואה הראשונה לא תצליח אז יש עוד אחת. ושבועות שמח לכווווולם

blackwolf

New member
השאלה שלך ממש לא ברורה...

אבל אם הבנתי נכון אתה שואל מתי בעונה החמישית הפרק שמספר על העבר של ספייק, נכון? אם לזה אתה מתכוון אז הפרק הוא FOLL FOR LOVE (FFL) הוא הפרק החמישי בעונה החמישית , כלומר, שני פרקים מעכשיו. הפרק המשלים שלו DARLA הוא הפרק החמישי בעונה השניה של אנג´ל, וגם הוא שני פרקים מעכשיו. אם לא לזה התכוונת, אני מציעה שתנסח את השאלה מחדש.

bigbadjoe

New member
Valentine Day

יום אהבה קטלני בעברית. לשרה יש את משחקי פיתוי. לאליסון יש את אמריקן פאי 1 ו-2 אליזה במעודדות צמודות ו.... היה עוד משהו שאני לא זוכר כרגע הכי טוב זה לבדוק ב- www.imdb.com לפי השמות באיזה סרטים הם השתתפו

max2k

New member
לשרה גם יש

את סקובי דו. ולזאנדר יש איזה סרט גם כן.

אשמה

New member
ממש לא

הוא לא משחק במעודדות צמודות, זה שחקן אחר שממש דומה לו ולגבי עוד סרט שלו - פיניאטה

Buffybot

New member
פיאנטה

קוראים לסרט שניקי משחק בו. ויש גם את Harvard Man של שרה

bigbadjoe

New member
מה עוד יש לי לעשות עם זה ?../images/Emo7.gif

לא מאמינה לא צריך...

bigbadjoe

New member
תאמין לי ש....

באמת אין לי שום דבר יותר טוב לעשות עם עצמי.... למרות שבתכל´ס זה באמת מעניין אותי.

resputin

New member
...

זה נושא כאוב, אז אני מבקש -לא מחדדים ניבים, אלא משתילים אותם, זה כמו כתרים וזה יקר.. <אני לא וואנה-בי ערפד, אבל אני רציתי ניבים, עד שגיליתי את החור בכיס שזה יעשה לי..>

bigbadjoe

New member
טוב

לפי מה שאני הבנתי חלק ככה חלק ככה זו השתלה או שאפשר לעשות להם מין הברגה ככה שאפשר להוריד כשרוצים? כמה זה עולה בכלל ?

למעלה