ש ל ו ם

איילת29

New member
כמו-כן,

קראתי את שנאמר בהודעת המנהלים:.. "כל אחד כאן מוזמן לחלוק את דעתו, לשתף בחויות, לעודד, לספר בדיחות, וכל העולה על דעתכם, על מנת שכולנו יחד כקבוצה, נרגיש יותר טוב"! ואהבתי..

אננדה

New member
אז במה נתחיל???

דעה מסוימת בהקשר לנושא מסוים? חוויה נעימה (או לא) שחווית בחייך? בדיחה טובה ששמעת?????? טוב, אני מנועה לספר בדיחות מפאת הצנזורה..
אבל את יותר ממוזמנת

איילת29

New member
בדיחביבה לשבת

יום בהיר אחד חוזר ילד לביתו, ובשמחה רבה מספר לאביו: -"אבא, היום הרווחתי 5 שקלים!!!" -"יפה...!!" אומר האב, "איך עשית זאת"? -"רצתי כל הדרך אחרי האוטובוס..ניסיתי לתפוס אותו".. מחייך האב ואומר: "חבל שלא רצת אחרי מונית"....
(ואת כל השאר גם אני מנועה מלספר ..מפאת הצנזורה:) )

אננדה

New member
תודה איילת ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

(טוב שלא אמר לו לרוץ אחרי מטוס....) עברת את החלק הראשון של מבדקי הקבלה
עכשיו לחלק הקשה... מתי פעם אחרונה (שאת זוכרת) שהרגשת רע לגבי משהו או לגבי עצמך? נמקי, הבהירי והביאי דוגמאות....

איילת29

New member
זה לא כ"כ קשה ..

ביום רביעי הרגשתי רע במשך כשעתיים, וזהו הסיפור: אבי היקר בקש ממני שאחרי העבודה אלך לקחת בשבילו מקופ"ח תוצאות בדיקות שעשה. ואני, כמו אוטומט, הסכמתי. לא חשבתי שזו משימה בלתי אפשרית משום ש..אני מסיימת לעבוד ב 17, 17:10 וצריכה להגיע לקופ"ח ב 18:00, שנמצאת בעיר אחרת.. עברה עליי שעה של מרוץ נגד הזמן- לתפוס מונית שרות, לסוע בפקקים מעיר אחת לעיר אחרת, לרוץ מרחק רב מהתחנה עד לקופ"ח (יותר גרוע מהריצה שהיתה בבגרות)..הגעתי לקופ"ח בשארית כוחותיי בדיוק בשעה 18:00 !! ו........היה סגור!!! האחות מהחדר הסמוך אמרה לי:" אוי מסכנה, חבל שלא אמרו לך שזה נסגר ב 17:30". (התחשק לי להרוג מישהו באותו רגע..). הרגשתי רע כי א. לקחתי על עצמי משימה בלתי אפשרית.. מדוע לא חשבתי על לצאת מהעבודה יותר מוקדם או משהו כזה...
ב. שאכזבתי.. ג. שאבא שלי לא חשב על זה בעצמו שזה בלתי אפשרי שאעשה זאת.. למדתי את הלקח. במקרים כאלה- לצאת מהעבודה מוקדם, זה הפתרון.. כמו-כן..להתקשר לקופ"ח ולוודא שהם אכן נסגרים ב 18:00 ולא 17:30 או משהו (שכחתי לציין שהם אמרו שהם תמיד נשארים כמה דקות מעבר לזמן הסגירה...) למחרת, השתחררתי מהעבודה שעתיים לפני הזמן ובלי לחץ ובכיף הגעתי לקופ"ח, למחלקה הספציפית הזו, והוצאתי את תוצאות הבדיקות בלי שום בעיה..... סוף טוב הכל טוב. END

אננדה

New member
אהבתי את הסיפור!!

למה את חושבת שקשה לנו לפתור בעיות אחרות באותה שיטה? (למידת לקחים והתקדמות הלאה..)

איילת29

New member
אננדה יקרה,

למה את חושבת שאני חושבת שקשה לנו לפתור בעיות אחרות באותה שיטה? :) שאלה טובה. חושבת על זה.. אשמח לשמוע את מחשבותייך גם. איילת

אננדה

New member
../images/Emo12.gifאופס.....

השאלה "למה" היתה טעות...... תחליפי אותה ב"האם".... כנראה שחשבתי על משהו אחר כשכתבתי לך את ההודעה כי באמת אין שום הצדקה לשאלת ה"למה"... אז מחדש - "האם את חושבת שניתן לפתור את כ-ל הבעיות שלנו בחיים ע"י אותה שיטה?" אומר לך במה אני מאמינה.. אני מאמינה שרק אנחנו לעצמנו בוחרים את ה´משקל´ שאנו נותנים לדברים בחיים שלנו... ונניח שלא היה מדובר בתוצאות לאביך - אלא במשהו הרבה יותר ´כבד´.. הרבה יותר משמעותי.. שוב.. לגבייך בלבד כמובן.. האם היתה לך את היכולת ´לסלוח´ לעצמך בכזאת קלות? להפיק לקחים מהנושא בכזאת קלות? השאלה כמובן - מופנת כמובן גם ליתר חברי הפורום - פשוט אם נחליף את הסיפור הספציפי שאת נתת לסיפור אישי שלנו... מה את אומרת?

איילת29

New member
זה חשוב

לדעת לסלוח לעצמי בקלות להפיק את הלקחים " ולהתקדם.. אני משתדלת .....

למעלה