ש ב ת ש ל ו ם!

ש ב ת ש ל ו ם!

אחרי שתי שבתות בניכר..למרות ש"חגגנו" אין כמו להיות בשבת בבית...לשוב לריחות תבשילי השבת..לאוכל המוכר, לילדי, נכדיי, כן....גם לוורידי שזועקים לקצת מנוחה...מנוחה לא בטוח שתהיה לי...אבל כייף, הנאה, להיות בחיק משפחתי האהובה.. שבת שלום לכל חברי היקרים...

שבת שלום מבורכת בשלווה../images/Emo48.gif

סוף שבוע נעים

ben 911

New member
אם כבר בתשלום עסקינן...../images/Emo4.gif

להווי ידוע לכולם שהעולם שלנו מתחלק לשני סוגים של אנשים אלה הקונים ברשתות שיווק גדולות ובשופרסלים ואלה הקונים בשווקים. אתם אולי תחטפו שוק, אבל אני איש של שוק. ולקצב שלי בשוק קוראים...שוקי. (איך לא?) והנה כמדי שבוע שוקי מחייך אלי בראותו אותי עומד קרוב לדוכן העופות אלא שהפעם התווסף לחיוך שלו נופך ממזרי משהו.
לא היבנתי למה אולם בסוף כשהוא הושיט לי את החשבון...חשכו עיניי. הרגשתי שהרגליים שלי מתקשות לשאת אותי, בדרך כלל הן מתקשות אבל הפעם כמעט התמוטטו. מחיר הבשר והעופות עלו ב- עוד 25 %. לא דיי שהרוכלים בשוק מרמים אותך על כל צעד ושעל. מסתירים את הצג במאזניים כדי שלא תראה את המשקל האמיתי אני כבר לא זוכר כמה פעמים כמעט היגעתי לכדי חילופי מהלומות עם התגרנים שם בגלל שלא הצליחו לרמות אותי כי התווכחתי איתם ש-"זה" לא שוקל 2 ק"ג... אלא בקושי חצי ק"ג. בקצב הזה (תרתי) כבר לא נוכל לשים בשר בתוך המרק... מי שירצה טעם של בשר במרק שלו, יצטרך לחכות שהמרק ירתח ואז לדחוף אצבע או שתיים לתוך המרק כדי לקבל טעם בשרי משהו. לגבי הכוויה, אלוורה עושה פלאים במקרים כאלה. חברתי טוענת שצריך להתחיל לשדוד בנקים.
אני הידוע כאדם יותר מתון חושב שהגיע הזמן לעטות על עצמי את הלבוש הפרוותי של איש המערות ועם נבוט ביד לצאת ליער לצוד.זה נראה לי יותר פרקטי, עכשיו כשאני מביט עליה (משוש חיי) בעודה שוכבת במיטה, קוראת איזה ספר.. אני יודע בוודאות שהיא תהיה לי המלקטת הכי טובה.

בן...בן..בן..צימוקים ושקדים מילותיך

"דחקתני" בקשר למרק...ובאשר לצייד...נראה לי שתנחל אכזבה..אלא כם כן אתה מתכונן לגנוב כמה פרות או כבשים אי שם בגבעות רמת הגולן...במחשבה שנייה...תביא טנדר ושנינו נערוך איזה "מבצע קטן." אי שם במרחבי המדבר .מה אתה אומר שתי כבשים יספיקו לחודש???אותי דווקא מדאיג האוכל היותר פשוט...[כנשואה לשעבר לעיראקי] א י ן א ו ר ז.....יאוולי...שוטטתי בכל המכרכולים מפיש אורז...מה קרה הסינים הפסיקו לגדל אורז. ?ולסיום.....צוחק מי שצוחק אחרון.....איחלת לי במשך שנה וקצת חתונה...יש לי מן תחושה שאתה הולך לעשות זאת בפעם השלישית...הפעם מאחר ואני חושבת שאני מכירה את "משוש חייך" נראה לי שזה יהיה לנצח [כי בינינו כמה כבר נשאר?}..רק תודיע לי קצת קודם כי גמרתי את כל החסכונות בטיול והמשקל העודף ששילמתי לגויים בנמל התעופה במנצ'סטר...גוד שעבס...

ben 911

New member
../images/Emo24.gif ערדניקית, תודה על הפירגון הרב. ../images/Emo13.gif

תיכף רואים שאת אישה, נשמה מתוקה.
אגב, כל השנים שאיחלתי לך להינשא...זה היה רק בגלל שאני באמת אוהבותך. "אוהב אותך" זו מילה גדולה ומחייבת... את יודעת מה?....מחבב אותך.
ואני מאחל לך מכל ה-
שתמצאי את האהבה שלך במהרה בימינו. אמן. עוד בגלגול הזה.

וגם אם לא..לא נורא..היום כבר לא מתים מאהבה.:-

לא יודע איך לצרף לינק של שיר..אולי משהוא כבר ילמד אותי אה????

דרך אגב..אתמול הייתי באיזה חווה ליד ערד

בפינת הליטוף לקטנטנים יש תרנגולת ווחדה שמנה...איך שריאתי אותה נזכרתי בך..ומיד עלתה לי אסוציציה של מרק עוף טוב עם קיינדאלך שלא בישלתי השנה..מה אתה אומר בן??נעשה עליה איזה מבצע קטן?

איזה מזל שיש מקפיא

ומי זוכר את העוף בשקל במלחמת השיווק בצפון כל מוצרי היסוד עלו והשבוע דברנו בתחתנת האוטובוס שיצאנו מהסופר מה התחליפים הזולים שהילדים יאהבו לאכול ואב בן המלקטים אכלו זרעים ודגנים היו צימחוניים לא אכלו מוצרים מן החי

לא נכון...אכלו ..מה עם הממוטות שצדו?

את הבשר אכלו,,ומהעור כסות לגוף מהקור..וחוץ מזה זה מונח במבוא לפסיכולוגיה שחופן בתוכו את השוני בין זכר לנקבה בהרבה תחומים בחיים... הגברים ציידים, והנשים מלקטות..

ובאותו עניין

על גברים, נשים ואבולוציה מאת: shuruguruו 22/09/03 | 09:51 חוסר תקשורת היה ככל הנראה מאז ומעולה הבסיס לקונפליקטים בין גברים ונשים. כשהגברים ממאדים והנשים מנגה - צריך הרבה יותר ממילון בשביל להבין אחד את השני. למרות זאת, כגבר מן היישוב, אני מופתע לעיתים די קרובות מעד כמה נשים לא מבינות גברים. ובתור גבר, קל לי להגיד - אנחנו ממש לא זן מתוחכם. כבר בסיפור בראשית התגלנו במלוא טיפשותנו, כשנחש ואישה שיחקו לנו קצת בראש וככה איבדנו את גן העדן (ויכול מאוד להיות שהנחש הוא בכלל אלגוריה לאבר הזכרות, אשר ידוע שכאשר הוא זוקף את ראשו, אדונו מרכין את ראשו) וזהו לב ליבו של העניין. חלק גדול מה"מסתורין הגברי" הוא בסה"כ תולדה של יצר. ואם נשים יבינו את החשיבה הגברית היצרית - יהיה להן הרבה יותר קל להבין מה גברים רוצים. גברים ציידים - נשים מלקטות למרות שניתן לחשוב שצייד ומלקטת שייך להיסטוריה קדומה גם היום ברור שגברים ונשים רואים את העולם במשקפיים שונים. כשגבר הולך לקניות בקניון הוא יעסיק את עצמו בדברים הבאים: מה הוא צריך לקנות, איפה נמצאות החנויות, מהו המסלול הקצר ביותר, האם הוא יספיק לעשות את זה בפחות משעה ומתי הוא יגיע חזרה הביתה. הוא משימתי - הוא בדרך לצייד. זה בכלל לא משנה שהוא תמיד יקנה את הדבר הראשון שהוא רואה ולכן הקנייה שלו לא תהיה המשתלמת ביותר - מה שמשנה לו זה שהוא עמד במשימה וחזר הביתה בשלום. אישה לעומת זאת, יכולה להסתובב, לבחון, להשוות, להתלבט ורק לבסוף לקנות. כמות הזמן שהיא תוציא על אותה קנייה תהיה לעולם ארוכה יותר. בדרך כלל גם מוצלחת יותר. אבל היא חוזרת הביתה אחרי זמן רב הרבה יותר. ולמה זה משנה ? לפני 10,000 שנה כשגבר יצא לצייד, לא היא חשוב לו איזה איילה הוא יצוד. הוא רצה לצוד כמה שיותר מהר ולחזור למערה שלו. כי ככל שהוא הסתובב בסוואנה, הסיכוי שאיזה נמר זכרי יצוד אותו היה גדול יותר. נשים לעומת זאת לא יצאו לצייד אלא ליקטו פירות וצמחים מסביב למערות - הזמן שלהם בחוץ לא היה מסוכן, הם לא מיהרו הביתה. גבר כובש - אישה מחוזרת מבחינת גברים, החיזור הוא אמצעי להשגת המטרה - הכיבוש. גברים לא באמת מחזרים, הם מתנהגים ככה מסיבה מאוד פשוטה - נשים מצפות מהם להתנהג ככה. גברים הפנימו (לחלק עדיין קשה עם זה) שבשביל לכבוש אישה צריך לחזר אחריה. בעולם רצוי מבחינה גברית, חיזור היה הופך ל"בא לך להזדיין, כן-כן, לא-לא, אל תחשבי על זה יותר מדי". אבל העולם המצוי לא כזה וגברים למדו להסתגל. לא היתה להם ברירה. שלב החיזור ייגמר בהרבה מן המקרים בשלב שהוכרז הכיבוש. ההכרזה היא חד צדדית, כלומר מספיק שהגבר באופן סובייקטיבי יחשוב שהוא כבש את האישה. כמעט תמיד, סקס יהווה את הסימן האולטימטיבי לכיבוש. עכשיו, זה ברור כשמש שסקס בהסכמה פירושו שהפרטנרית הנשית רצתה להגיע לסקס בדיוק כפי שרצה הגבר. לגבר זה לא משנה - מבחינתו זה כיבוש. מבחינת האישה זה תמיד יהיה משהו אחר (החל מהרצון להזדיין ועד רצון לאינטימיות, הכרזה על אהבה וכו' נשים לעולם לא יראו בלהשכיב גבר כיבוש כי נשים יודעות שלהשכיב גבר זה לא ממש אתגר).

שבת שלום

ואני חגגתי היום יום הולדת לחברה שלה כתבתי פה לפני פסח שיר היו שם בעיקר משפחה וכמה חברות טובות והרבה ילדים מתוקים המשפחה כלומר הבעל והבנות הכינו לה מצגות ואפילו תמונה שלי היתה במצגת שאני רזה ויפה היה כיבוד טעים וקליל , ובאתי הביתה ישר להכין מים לפלטה ועפתי למיטה היה קצת קר שם וחוששני שהצטננתי ויש לי חום אז לא אוסיף לכתתוב ואלך חזרה למיטה כי קר לי מאד שבת מבורכת לכולם , שבת של אור ואהבה שיעטפו אתכם

למעלה