ש------א------ל-----ו-----ת--------

ש------א------ל-----ו-----ת--------

מישהו יודע... מה בערך הרייטינג של "לחיי האהבה"? אם הסדרה מצליחה יותר מ"לגעת באושר"?

שמעתי על....

15 אחוז, אבל לא נראה לי הגיוני.... אני שהם התחילו ב2.4 אחוזי רייטינג - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

גם אני שמעתי על 15%...

זה דווקא הגיוני - 40% בערך מחוברים ללווין, 15% בערך ללא כבלים או לווין, ומתוך 45 האחוזים שנותרו, 1/3 רואים את הסידרה.

swirrrly

New member
אין סיכוי שהיא מצליחה יותר מלגעת!

אני זוכרת בתקופה של לגעת הכתה נדנדה למורה שתראה גם! עכשיו בקושי מדברים על זה בכתה. אבל לפעמים אנשים משתמשים ביציאות שהיו שם בשביל דאחקות בשיעור. ולרוב כל הכתה צוחקת ומבינה, אבל גם מי שלא מבין יצחק מהיציאה הדפוקה, והביצוע הטוב, כי לרוב רק אלה שיודעים להצחיק זורקים יציאות באמצע שיעור.

יש עוד אנשים חוץ מהכיתה שלך...

גם אני שמעתי שהפרק הראשון התחיל גרוע עם 2.4 אחוזים.. ה-15 יכול להיות הגיוני דווקא (אמן!!!).. שמעתי שיש מלחמה כזאת עם "יאגו" על הרייטינג אז זה כבר מוריד מהרייטינג כי לא נראה לי ש"יאגו" כזה מצליח.... אם אתם יודעים של יאגו אתם יכולים לנחש בערך על "לחיי האהבה", לא?

מה את צוחקת איתי????

אצלנו זה שיחת היום!!! כולם אבל כולם בלי יוצא מהכלל רואים, הבנים, הבנות, המורים , המורות! הקיבוץ, ההורים, אין מי שלא מכיר ולא שמע!!! המורים מתבדחים איתנו על זה, הם רואים את זה בלי שנדנד, הם מתלבים בטרוף!

Shani5

New member
גם אצלנו זה ככה

פעם באמצע שעור תנ"ך התחלנו להתווכח עם המורה שלי מי יותר חתיך גידי או אלי מרקו.. ~שני~

Shani5

New member
קודם כל

ברור שאני התווכחתי על גידו´ש בעלי לעתיד.. המורה שלי ועוד איזה כמה בנות כמעט כולם אמרו שאלי מרקו יותר חתיך כי הוא יותר גבר וגם כל הב"ס שלי אוהבות ערסים אז... ונראה לי אלי מרקו ניצח כי כולם החליטו שגידי הוא חנון... ~שני~

swirrrly

New member
למען האמת אלי מרקו יותר חרא של

בנאדם מגידי מאירי (מן הסתם). אבל יהודה לוי VS מתי אטלס... אני בוחרת במתי אטלס, למרות שביהודה לוי יש משהו מיוחד...

ממש ממש לא נכון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זאת הייתה סידרה מדהימהההההההההההההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!! מה הפריע לך ?????. שעופרה בכתה כל פרק ?????? שאירית צרחה על נדב כל פרק ????????????? "לגעת באושר " הייתה טלנובלה מדהימה יותר מכל הטלנובלות הספרדיות שראיתי ואין ספק שהיא היייתה אחת ההצלחות הכי גדולות בישראל ובכלל בטלויזיה , אז אל תבלבלי ת´מוח , כי "לגעת באושר " שיחקה אותה ובגדול !!!!!!!!!!!!!!

Shani5

New member
טחח

איך את יכולה להגיד שלגעת באושר זה סדרה טובה? אפשר לומר שלגעת באושר היתה באמת באמת תת- רמה... ואני לא אחת שלא אוהבת טלנובלות או לחילופין- סדרות ישראליות. פשוט מאוד הסדרה הזאת היתה נוראית. לא רק שהעלילה היתה מטומטמת גם השחקנים (במיוחד שרון דוראני) היו מ-ז-ע-ז-ע-י-ם והטקסטים היו טיפשיים ויש עוד הרבה דברים.. אפשר לומר שלחיי האהבה קפצו לפחות 2 מדרגות מלגעת באושר.. גם מבחינת טקסטים ועלילה ובמיוחד מבחינת שחקנים... ~שני~

מאמי......

רק רציתי לעדכן אותך ש95% אם לא 100% מהצוות של לח"ה היה גם של לגעת באושר - כלומר זה אותו תסריטאי!!!!! זה בדיוק אותו גל פרידמן שאני בטוחה שרבים יסכימו איתי שהטקסטים שלו הם לא משהו מיוחד..... אז אל תרדי על העלילה והטקסטים של לגעת. מבחינת השחקנים אז נכון שהיו הרבה שחקנים ב"לגעת" שהתווית "שחקנים" לא ממש הולמת אותם כי שחקנים הם בפירוש לא - אז בזה אני מסכימה איתך - אבל מצד שני היו שם גם שחקנים טובים כמו נטע הבר, עודד מנסטר, שירה ארד, אנלי הרפז ו...זהו איי גאס... באופן כללי לגעת באושר היתה סידרה בהחלט טובה ואני בטוחה שאם היית מקדישה כמה דקות גם לצפות בה - משהו שאני בטוחה שלא עשית כי ממה שאני יודעת כל מי שראה===> ישר התמכר, אז כנראה שאת זן מיוחד אם לא התמכרת!!!!! ביי מאמי (או שלא...)

Shani5

New member
נו נכון בגלל זה אמרתי

שלחיי האהבה קפצו 2 מדרגות מלגעת באושר ז"א שהתסריטאים נהיו יותר טובים- ורואים את ההבדל... ~שני~

Shani5

New member
וחוץ מזה

אם להגיד את האמת- אני כן ראיתי לגעת באושר וכן התמכרתי אליה פשוט עכשיו כשאני רואה לחיי האהבה ואני מסתכלת על ההבדל אני רואה הבדל משמועתי.. ~שני~

Pinki Girl

New member
אני

אוהבת מאוד את לחיי האהבה ואהבתי מאוד את לגעת באושר אבל בלגעת באושר היה חסר לי אקשן(היה קצת) ופה (לחיי האהבה) ממש לא חסר.. הקיצר ל"לחיי האהבה" אני נותנת ציון 9.5 ול"לגעת באושר" אני נותנת ציון 8.5

BaM BaM

New member
לחיי האהבה זה ברור

לגעת באושר היה סתם בכייני משעמם בלי אקשן

למעלה