ש------א------ל-----ו-----ת--------

אין תגובה..........................

"לגעת באושר " אין ספק סידרה מדהימה ואני גאה להמשיך לצפות בה כל יום !!!!!!!!! "לחיי האהבה" סדרה מצויינת ואני לא חושבת שיש מה להשוות , כי המון מעריצים של "לגעת באושר , כמוני למשל מעריצים גם את "לחיי האהבה" ועדיין נישארים נאמנים ל"לגעת באושר"בקיצור שתיהן סדרות מעולות ואם כבר להשוות אז : איזה סדרות יותר יפות "לגעת באושר ולחיי האהבה " או " צחוק הגורל " , זה יותר הוגן לדעתי ! מצפה לתגובה...

swirrrly

New member
,

אמממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ... לגעת באושר. אפילו שלא ראיתי יש לי תחושה כזאת. לחיי האהבה לא מצלמים מספיק בכל מיני סטים ובלגעת באושר במעט שראיתי ראיתי המון.

Shani5

New member
ברור שלחיי האהבה

כאילו דה

Snitch

New member
אני לא יכולה לענות... ../images/Emo88.gif

מהסיבה הפשוטה שלא ראיתי את "לגעת באושר" והאמת, זה גם לא עניין אותי במיוחד. עד כמה ששמעתי מאחרים: בלחיי האהבה המשחק הרבה יותר מוצלח, וזה למעשה מה שחשוב. אז אני מניחה שלחיי האהבה יותר טוב.

בלי לחשוב: לחיי האהבה!!!!!!!

קודם כל בלגעת באושר לקחו דוגמנים ונתנו להם לשחק וזה לא יצא כל כך טוב. (שרון דוראני משחקת פשוט נורא!!!) דבר שני הסיפור בכלל לא מעניין ובאיזה שהוא שלב זה מתחיל לשעמם בטרוף!!!! בלחיי האהבה לפחות לקחו שחקנים מוכשרים וותיקים כמו גיל פרנק, נתי רביץ, רפי תבור, יעל הדר.... זאת דעתי מחכה לתגובות

לגעת בחרא! איזה סדרה מגעילה.....

חחח...איך היא הצליחה אין לי מושג (אולי בגלל דן ת´ורג´מן...) בכל מקרה, אני שונאת את הסדרה הזאת, זבל, סתם משעמם?! איחס! (טוב, חוץ מ"לחי האהבה" אני לא ממש נקשרת לסדרות ישראליות אז אני לא ממש גודמא!).... אבל "לחיי האהבה" שולטת!!!!!!!! לא היתה סדרה טובה יותר! לכל מי שמדבר על "לחיי האהבה" בבית ספר...כיף לכם...גורם לי לרצות לחזור לימי בית ספר בעצמי...אוף, הפסדתי הרבה קטעים... ולחיי האהבה יש איזה 15% צפייה. אבל זה נראה כמו 80%!!!!!

למעלה