נתחיל.
שם: גילי ברייר גיל: 15 וחצי (בדיוק!!) מין: נקבה מזל: אריה מאכל אהוב: אני לא באמת עומדת לענות על זה. אוכל של אמא וסבתות. שתייה מועדפת: מים/ קפה/ תה (תלוי במצב) סדרה: אין כרגע סדרה שאני מנסה כמה שפחות להפסיד. כך שגם כאן אין לי תשובה. האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: תלוי מי ועל מה כמה כריות:1 חיות מחמד:חיות או אחיות? מכונית אידיאלית: הסיטרואן C5 של דוד אהוד מוזיקה בכלליות: אין כאן כלליות. יש מוזיקה שנואה בכלליות להקה אהובה: הקורס, פיונה אפל, גידי גוב, ביטלס וכו'.. מאמין באהבה ממבט ראשון?: לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: כרגע- סרטי וידאו מהעבר של המשפחה. מה את אוהבת לעשות?: לכתוב אתה אוהבת להיות בבית?: לפעמים אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: לרוב לא. אבל אם אתה אדם שיקר לי והיית איתי בקשר טוב מאוד ובעקבות השינוי שלך התרחקת- אבדוק אם אתה מרוצה מהשינוי ואפעל בהתאם. מהו המשפט שמאפיין אותך?: לא יכולה לענות על זה. שאלה כזו שואלים את מי שמכיר את הנשאל ולא את הנשאל עצמו. את בחורה קנאית?: לרוב- לא. וגם אם כן, לא משהו משמעותי. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "רק נסה/נסי"; "אני יודעת הכל, אתה רק אל הקרקרים"; "לינול"; "קיבינימאט"/"בשם כל הקיבינימאטים"; יש עוד.. האם אתה מאמין בה´?: לא החיים הטובים לדעתך: כבר בצעירותך- להבין מי אתה ומה אתה עושה כאן ולהתקדם בהתאם לציפיותיך. היחסים עם ההורים טובים?: כן. ברגע זה: לובשת: מכנסי טרנינג וסווצ'רט ענקי של פילה שלקחתי מאח שלי. אין צורך לפרט על היתר. מוזיקה: fiona apple- limp חושבת על: איך יתחיל מחר? *הדבר האחרון ש... קניתי: חבילת אורז והמון כוסות פלסטיק בצרכניה בשביל סבתא. עשיתי: חשבתי קראתי: מה שאחותי כתבה את מה/את מי היית רוצה? להרוג: יש מספיק. ולא צריך להרוג. עדיף עונש שבאמת יוציא לקחים. לשמוע: עבור להיות כמו: האחרון סרט אחרון שראיתי: בר מצווה של אח שלי בקלונוע: "מת לצעוק 3" בטלוויזיה: בר מצווה של אח שלי במחשב: לא זוכרת מספר אחרון שחייגת: עדי ויינר דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: מרק שחברה של סבתא הכינה פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בלילה. לא נשארו לי מים חמים. פעם אחרונה שבכית:לפני כמה שעות פעם אחרונה שחייכת: לפני כמה דקות פעם אחרונה שצחקת: לפני כמה שעות האם אתה: מעשן/ת?: לא ישן עם חיות פרווה: כבר לא מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא קורא עיתון: מפעם לפעם מאמין בנסים: לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לרוב כן. לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: אני עוד צעירה מדי בשביל לתכנן. יותר שאיפה. אבל כן שונא את עצמך: לא ממש מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא אוהב את הכתב יד שלך: איזה מן שאלה זו?! איך עונים על זה? אוהב לטייל בגשם: כן אוהב ציניות: תלוי מי, מתי, ומה שר במקלחת: תלוי מי בבית מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מוקדם מדי בשבילי לחשוב על זה הכי שונא בעצמי: לא שמה לב לדברים הקטנים, לא מקשיבה לעצות של עצמי, מוותרת בקלות.. יש מספיק הכי אוהב בעצמי:יכולת דיון די טובה.. ושאני מצליחה להתחמק מלענות על דברים שאני לא בטוחה איך להגיב עליהם פיצול אישיות: לא מאמינה בזה.. לפני המוות: להסתכל על המשפחה והחברים ולהבין שמה שיצא מהחיים היה שווה את המאמץ. מה השאיפה בחיים: מעדיפה לא לענות על זה כרגע.. להתראות