ש-א-ל-ו-ת ! והרבה....

אכן כן אין מה לעשות חונכנו בצפרירים

אבל לא נורא אנחנו אולי מסטולים אבל לרוב זה טבעית(נדמה לי)... מה שמוזר זה שאפילו התאימו לנו ת'גרעינר לאופי של המושב,קצת מעופף סטלן אבל סבבה איתו...אגב יער בחנוכה ששרו תשיר של מרקו סוחר סמים שאלתי את עין-גד "אם תמצאו אותי יום אחד מסוממת במועדון אתה תשמח?" והוא ענה שלא "אבל אם תרדי לקוף אני אשמח"...ככה זה אצלנו מדריכים מעופפים וסטלנים שמסתובבים עם רסטפרים סטלנים במושב...(=

MatanTyler

New member
לקחת סמים לפני המוות? (זה לא טיילר)

(זאת אלה- לא היה לי כח לעבור לשם שלי, ואני לא מוצאת איפה אני רושמת כאורחת.... לא משנה...) דווקא לקחת סמים? אז למה דווקא לפני המוות? למה לא עכשיו?.......

שלום מירי!! התגעגעתי. אני עודני

מתגעגעת. האסונות של נינה?? מה זה? מי משחק שם? (חחחח) דפנה- שלום לך.

נתחיל.

שם: גילי ברייר גיל: 15 וחצי (בדיוק!!) מין: נקבה מזל: אריה מאכל אהוב: אני לא באמת עומדת לענות על זה. אוכל של אמא וסבתות. שתייה מועדפת: מים/ קפה/ תה (תלוי במצב) סדרה: אין כרגע סדרה שאני מנסה כמה שפחות להפסיד. כך שגם כאן אין לי תשובה. האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: תלוי מי ועל מה כמה כריות:1 חיות מחמד:חיות או אחיות? מכונית אידיאלית: הסיטרואן C5 של דוד אהוד מוזיקה בכלליות: אין כאן כלליות. יש מוזיקה שנואה בכלליות להקה אהובה: הקורס, פיונה אפל, גידי גוב, ביטלס וכו'.. מאמין באהבה ממבט ראשון?: לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: כרגע- סרטי וידאו מהעבר של המשפחה. מה את אוהבת לעשות?: לכתוב אתה אוהבת להיות בבית?: לפעמים אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: לרוב לא. אבל אם אתה אדם שיקר לי והיית איתי בקשר טוב מאוד ובעקבות השינוי שלך התרחקת- אבדוק אם אתה מרוצה מהשינוי ואפעל בהתאם. מהו המשפט שמאפיין אותך?: לא יכולה לענות על זה. שאלה כזו שואלים את מי שמכיר את הנשאל ולא את הנשאל עצמו. את בחורה קנאית?: לרוב- לא. וגם אם כן, לא משהו משמעותי. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "רק נסה/נסי"; "אני יודעת הכל, אתה רק אל הקרקרים"; "לינול"; "קיבינימאט"/"בשם כל הקיבינימאטים"; יש עוד.. האם אתה מאמין בה´?: לא החיים הטובים לדעתך: כבר בצעירותך- להבין מי אתה ומה אתה עושה כאן ולהתקדם בהתאם לציפיותיך. היחסים עם ההורים טובים?: כן. ברגע זה: לובשת: מכנסי טרנינג וסווצ'רט ענקי של פילה שלקחתי מאח שלי. אין צורך לפרט על היתר. מוזיקה: fiona apple- limp חושבת על: איך יתחיל מחר? *הדבר האחרון ש... קניתי: חבילת אורז והמון כוסות פלסטיק בצרכניה בשביל סבתא. עשיתי: חשבתי קראתי: מה שאחותי כתבה את מה/את מי היית רוצה? להרוג: יש מספיק. ולא צריך להרוג. עדיף עונש שבאמת יוציא לקחים. לשמוע: עבור להיות כמו: האחרון סרט אחרון שראיתי: בר מצווה של אח שלי בקלונוע: "מת לצעוק 3" בטלוויזיה: בר מצווה של אח שלי במחשב: לא זוכרת מספר אחרון שחייגת: עדי ויינר דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: מרק שחברה של סבתא הכינה פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בלילה. לא נשארו לי מים חמים. פעם אחרונה שבכית:לפני כמה שעות פעם אחרונה שחייכת: לפני כמה דקות פעם אחרונה שצחקת: לפני כמה שעות האם אתה: מעשן/ת?: לא ישן עם חיות פרווה: כבר לא מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא קורא עיתון: מפעם לפעם מאמין בנסים: לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לרוב כן. לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: אני עוד צעירה מדי בשביל לתכנן. יותר שאיפה. אבל כן שונא את עצמך: לא ממש מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא אוהב את הכתב יד שלך: איזה מן שאלה זו?! איך עונים על זה? אוהב לטייל בגשם: כן אוהב ציניות: תלוי מי, מתי, ומה שר במקלחת: תלוי מי בבית מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מוקדם מדי בשבילי לחשוב על זה הכי שונא בעצמי: לא שמה לב לדברים הקטנים, לא מקשיבה לעצות של עצמי, מוותרת בקלות.. יש מספיק הכי אוהב בעצמי:יכולת דיון די טובה.. ושאני מצליחה להתחמק מלענות על דברים שאני לא בטוחה איך להגיב עליהם פיצול אישיות: לא מאמינה בזה.. לפני המוות: להסתכל על המשפחה והחברים ולהבין שמה שיצא מהחיים היה שווה את המאמץ. מה השאיפה בחיים: מעדיפה לא לענות על זה כרגע.. להתראות

rinani

New member
גילי מותק תהיי חזקה!

אני יודעת שאת עוברת ימים לא קלים כרגע אני רואה זאת בעניך ... מרגישה זאת בדיבור שלך... אבל כפי שכבר אמרתי ואני יחזור על זה שוב אם לא הבנת את מוזמנת לדבר איתי 24 שעות ביממה אני יקשיב מבטיחה!!! אם את צריכה כתף לבכות עליה ומישהו להישען עליו אני פה תמיד! תהיי חזקה החיים ממשיכים .. ואת יודעת את זה וגם הוא יודע את זה.. אוהבת המוןן רנה

למעלה