ש-א-ל-ו-ת ! והרבה....

s h e e p i t

New member
ש-א-ל-ו-ת ! והרבה....

אז תתחילו לענות.... ובמיוחד מור.... אם כבר משחק השאלות... אז עד הסוף...! שם: גיל: מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה: האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידיאלית: מוזיקה בכלליות: להקה אהובה: מאמין באהבה ממבט ראשון?: מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: מה את אוהבת לעשות?: אתה אוהבת להיות בבית?: אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?: מהו המשפט שמאפיין אותך?: את בחורה קנאית?: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין בה´?: החיים הטובים לדעתך: היחסים עם ההורים טובים?: ברגע זה: לובשת: מוזיקה: חושבת על: *הדבר האחרון ש... קניתי: עשיתי: קראתי: את מה/את מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: האם אתה: מעשן/ת?: ישן עם חיות פרווה: מנגן על כלי נגינה: מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: קורא עיתון: מאמין בנסים: מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: שונא את עצמך: מביע משאלות מול כוכבים נופלים: אוהב את הכתב יד שלך: אוהב לטייל בגשם: אוהב ציניות: שר במקלחת: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הכי שונא בעצמי: הכי אוהב בעצמי: פיצול אישיות: לפני המוות: מה השאיפה בחיים: וזה ה... ס-ו-ף

s h e e p i t

New member
חחח... טוב אני אנסה ...

שם:רותם (או כיבש בשבילכם...) גיל:15 ... בקרוב 16 מין:שאלה טובה... אני מניחה שנקבה.... מזל:פעם הייתי מזל טלה היום גדלתי ואני כבשה מאכל אהוב:גלידה שתייה מועדפת:קולה סדרה:חברים האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:מממ... כן ? זה לא היה ממש פשע וזה היה בטעות האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:כן =) כמה כריות:2 חיות מחמד:כלב מכונית אידיאלית:אין מוזיקה בכלליות:מוזיקה בכלליות...
להקה אהובה:אין מאמין באהבה ממבט ראשון?:חלקית... מה הדבר שעושה אותך למאושרת?:לראות אנשים שאני אוהבת... מה את אוהבת לעשות?:לצייר ... לחלום... אתה אוהבת להיות בבית?:לא =\ שונאת בית אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?:לא... תהיו עצמכם! ולא מה שרוצים שתהיו... מהו המשפט שמאפיין אותך?:לא'דעת את בחורה קנאית?:בדרך כלל ... לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:תנו לכבשים לחיות! האם אתה מאמין בה´?:כן החיים הטובים לדעתך:בשומקום היחסים עם ההורים טובים?:מממ... כן אבל לא... ברגע זה: לובשת:"פיג'מה" (זה בגדים רגילים שהפכו לפיג'מה) מוזיקה:הכל... חוץ ממזרחי וטארנסים וחרא אחרים.... חושבת על:מממ....
לא מגלה *הדבר האחרון ש... קניתי:אמ.... אמ....בגדים... עשיתי:התכוננתי להיסטוריה בטח... קראתי:מממ.. שנים לא קראתי אבל האחרון היה בטח משהו באנגלית שהכריחו אותנו לקרוא את מה/את מי היית רוצה? להרוג:אנשים שאומרים לאנשים לקרוא לי בשמות ... אהם כיבש... לשמוע:אנשים...
להיות כמו:כבשה עם כנפיים... האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע:גותיקה בטלוויזיה:וואו... לא זוכרת =\ במחשב:לא רואה במחשב... זה לא מספיק משעשע... מספר אחרון שחייגת:מממ...9 אולי.... דבר אחרון ששתית:קולה.... תמיד.... דבר אחרון שאכלת:זייתים ? פעם אחרונה שהתקלחת:היום... פעם אחרונה שבכית:היום... פעם אחרונה שחייכת:היום.... פעם אחרונה שצחקת:נחשו ? אתמול... נו סתם! היום... האם אתה: מעשן/ת?:לא ? ... ישן עם חיות פרווה:לפעמים עם הכלב שלי... זה נחשב ? מנגן על כלי נגינה:לא.... =\ מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:גם יצורים גם חיים וגם אינטלגנטיים ? לא... קורא עיתון:לא... מאמין בנסים:כן... אני אופטימית מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:חחח... זה לא השאלה מסמינר סובלנות ? בכל מקרה - לא! לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:כן... אולי שונא את עצמך:לפעמים... מביע משאלות מול כוכבים נופלים:כן... אוהב את הכתב יד שלך:לא... אוהב לטייל בגשם:כן =) אוהב ציניות:כןןןןןןןןןןןן! =) שווה שר במקלחת:חחח... לא.... ועדיף ככה... מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:משהו בתחום האומנות אולי... הכי שונא בעצמי:עדיף לא להתחיל... יש הרבה... הכי אוהב בעצמי:מממ....לא יודעת... קשה לי לענות על זה =\ פיצול אישיות:חחח...זאת המילה! לפני המוות:עוד מוות ? מה ?! מה השאיפה בחיים:לשאוף אוויר ולהוציא.... סתם... להנות מהחיים עד כמה שאפשר... סוף...
תארו לכם אני שולחת פתאום הכל נמחק איזה באסה =\

rinani

New member
החלטתי שאני מגיבה לכולם לתשובות

כי כולם חושבים אממ... עניתי אבל מי יקרא את זה אז הנה אני קראתי. רותם: גם אני מאוד אוהבת ציניות והשאיפה שלך בחיים די דומה לשלי אני חושבת שזה שאיפה של כולנו כביכול. ולחלום זה הכי כייף... ויש לי שאלה אלייך שאת הולכת לישון את סופרת כבשים???

s h e e p i t

New member
מממ...

לא בדיוק סופרת כבשים אבל מסתכלת על הכבשים שמפוזרות לי ברחבי החדר.... זה תמיד נחמד לראות הבעות של כבשים
נראה כאילו יש להם להגיד משהו והן לא אומרות... יום אחד לא תהיה להן ברירה... ואם לא הבנתם את ההודעה זה בסדר גם אני לא בטוחה שהבנתי מה אני רושמת...

kedeman

New member
מה זה רק לבנות????

"את בחורה קנאית" "לובשת" מה? ככה מקפחים את הבנים??????

הנה:

שם:מורן גיל:עוד חודש וקצת 19 מין:זכר מזל:טלה מאכל אהוב:פיצה?... שתייה מועדפת:תפוזים סדרה:לא רואים אצלינו בגרעין טלויזיה... האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:לא שידוע לי(תקנו אותי אם אני טועה...) האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:- כמה כריות:1 חיות מחמד:1 מכונית אידיאלית:קורולה מוזיקה בכלליות:בעיקר ישראלית להקה אהובה:משינה מאמין באהבה ממבט ראשון?:כן. מה הדבר שעושה אותך למאושר?:אושר מה אתה אוהב לעשות?:לגרום לאנשים להיות מאושרים אתה אוהב להיות בבית?:כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?:לא מהו המשפט שמאפיין אותך?:"יהיה טוב..." אתה בחור קנאי?:רק קצת... מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:"יהיה טוב..." האם אתה מאמין בה´?:כן החיים הטובים לדעתך:יכולים להיות... היחסים עם ההורים טובים?:כן ברגע זה:קצת מתוסכל... לובשת:בגדי יציאה(לא משהו מטורף...) מוזיקה:"מלאך"/אביב גפן חושב על:מחר *הדבר האחרון ש... קניתי:גלידה עשיתי:הכנתי תיק קראתי:כל הצפון- עיתון מקומי... את מה/את מי היית רוצה? להרוג:למה אלימות?-זה לא הפתרון... לשמוע:מרטין לותק קינג? להיות כמו:סופרמן האחרון סרט אחרון שראיתי:תקועים למצח(השבוע) בקלונוע:כנ"ל בטלוויזיה:אמממ...טלויזיה?...לא אצלינו בגרעין במחשב:כנ"ל מספר אחרון שחייגת:049974744 דבר אחרון ששתית:תפוזים,כמובן דבר אחרון שאכלת:גלידה פעם אחרונה שהתקלחת:לפני 5 שעות פעם אחרונה שבכית:מעדיף לא לדבר על זה פעם אחרונה שחייכת:לפני כמה דקות פעם אחרונה שצחקת:לפני כמה דקות האם אתה: מעשן/ת?:לא! ישן עם חיות פרווה:אין חיות בגרעין מנגן על כלי נגינה:רק על העצבים מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:לא ממש קורא עיתון:כן מאמין בנסים:כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:מאוד מנסה לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:כן. שונא את עצמך:לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים:כן אוהב את הכתב יד שלך:אוהב כן, מבין-לא ממש... אוהב לטייל בגשם:רק בתוך הבית... אוהב ציניות:כן שר במקלחת:כן מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:תקשורת הכי שונא בעצמי:שאני נדיב יותר מדי לפעמים הכי אוהב בעצמי:שאני נדיב פיצול אישיות:גרעינר או חניך...? לפני המוות:מה זה מוות? מה השאיפה בחיים:להשפיע זהו:)

RMXXX

New member
גם אני רוצה להשתתף בניסוי

שם:גל גזית גיל:18 מין:זכר מזל:דלי מאכל אהוב:חזיר בר על האש(באמת רק חבל שהרבה זמן לא יצא לי) שתייה מועדפת:בירה סדרה:חברים האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:כן האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:תלוי מתי כמה כריות:1 חיות מחמד:1 מכונית אידיאלית:לנדרובר מוזיקה בכלליות:רוק להקה אהובה:משינה מאמין באהבה ממבט ראשון?:לא מה הדבר שעושה אותך למאושר?:חופש מה את אוהב לעשות?: רק מה שאני באמת רוצה ואוהב לעשות אתה אוהב להיות בבית?:כן אבל תלוי מתי אני שונה ממך, תנסה/תנסי לשנות אותי?:לא מהו המשפט שמאפיין אותך?:...Gal, you have been a bad boy אתה בחור קנאי?:בדרך כלל לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:חיים רק פעם אחת האם אתה מאמין בה´?:לא, אני מאמין בעצמי החיים הטובים לדעתך:כן רק צריך לדעת איך להנות מהם היחסים עם ההורים טובים?:בערך, שוב תלוי מתי ברגע זה: קצת עייף לובש: חולצת תנועה ודגמ"ח שחור מוזיקה: אנה (משינה) חושב על: הרבה דברים *הדבר האחרון ש... קניתי:חחח... קרבורטור לאוטו עשיתי:אכלתי קראתי:חוברת מידע על בני שמעון את מה/את מי היית רוצה? לובה להרוג: להרוג אף אחד.. יש כמה שהייתי מתעלל בהם בכיף לשמוע:עינת(אומר לכם משהו?) להיות כמו:אף אחד האחרון סרט אחרון שראיתי:שודדי הקראיבים בקלונוע:שר הטבעות בטלוויזיה: חברים במחשב:סרט במחשב? לא ראיתי מספר אחרון שחייגת: 058454968 דבר אחרון ששתית:מים דבר אחרון שאכלת:שניצל פעם אחרונה שהתקלחת:היום בבוקר פעם אחרונה שבכית:לא זוכר פעם אחרונה שחייכת:לפני כמה שניות פעם אחרונה שצחקת:כנ"ל האם אתה: מעשן/ת?:לא ישן עם חיות פרווה:תראו... מנגן על כלי נגינה:לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:כן קורא עיתון:כן מאמין בנסים:לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:לא כל כך לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:לא נראה לי שונא את עצמך:לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים:כן אוהב את הכתב יד שלך:נראה לי אוהב לטייל בגשם:כן!! אוהב ציניות:כן שר במקלחת:לפעמים מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לנהל ביהס לרכיבה על סוסים הכי שונא בעצמי:שהרבה פעמים אני קודם עושה ואחר כך חושב הכי אוהב בעצמי:כח רצון שיש לי למה שאני רוצה פיצול אישיות:לי? כן לך!! מה יש לי?! פיצול!!! לפני המוות: קפיצה מאיזה צוק גבוה או משהו, להנות מהרגע האחרון...:) מה השאיפה בחיים: להנות תמיד, ולנצל כל הזדמנות זהו!!! כמה שאלות קיבינמט

חח איזה צחוק...

שם: דפנה גיל: 15 ו9 חודשים מין: נקבה מזל: שור מאכל אהוב: קובה של אמא של מירי שתייה מועדפת: פאנטה שוקטה וכן לא אכפת לי שיש לזה טעם של שמפו הוואי סדרה: מכושפות האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא זכור לי כרגע אם תפסו אותי... האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: לא יודעת כמה כריות:3 חיות מחמד: 3 כלבים,פעם היו לי 2 חמוסים בחדר מכונית אידיאלית: איסוזו רודאו מוזיקה בכלליות: להקה אהובה: קולדפלי מאמין באהבה ממבט ראשון?: לא מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: שאני ביחד עם החבר'ה מה את אוהבת לעשות?: אתה אוהבת להיות בבית?: לפעמים אני שונה ממך,תנסה/תנסי לשנות אותי?: לא מהו המשפט שמאפיין אותך?: את בחורה קנאית?: לפעמים,תלוי .... מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: חפיף,עזבי אותו הוא סתם שמוק,וואו איזה יום שמח האם אתה מאמין בה´?: לא יודעת החיים טובים לדעתך: כן הם די סבבה היחסים עם ההורים טובים?: סדר ברגע זה: לבד בבית לובשת: ג'ינס,חולצה של המדצים וכו... מוזיקה: לא בא לי לשמוע חושבת על: סתם שטויות ... *הדבר האחרון ש... קניתי: כובע עשיתי: עבודה באומנות מחאה קראתי: לא זוכרתת את מה/את מי היית רוצה? להרוג: חסוי... לשמוע: חחח לא יודעת... להיות כמו: האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: לא יצאתי כל כך הרבה זמן...)= בטלוויזיה: לא יודעת... במחשב: אי סי קיו מספר אחרון שחייגת: מירי "פוטר"... 058-429263 דבר אחרון ששתית: תה דבר אחרון שאכלת: קובה פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בלילה פעם אחרונה שבכית: אני לא בוכה אני שומרת בפנים... פעם אחרונה שחייכת: בהסעה הביתה עם החבר'ה שהטרנזית התחילה להדרדר אחורה... פעם אחרונה שצחקת: שהטרנזית של אליעזר התחילה להדרדר... האם אתה: מעשן/ת?: לא!! ישן עם חיות פרווה: מה זה חיות פרווה?? מנגן על כלי נגינה: נגנתי על גינור במשך שנתיים וקצת על פסנתר אבל זה היה מזמן... מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא יודעת...אולי קורא עיתון: אין לי זמןןןןןןןןןןןןןןן מאמין בנסים: לפעמים מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: בתקווה שאני אשרוד תיכון קודם... שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לפעמים אוהב את הכתב יד שלך: שאני מבינה אותו אז כן... אוהב לטייל בגשם: כן אוהב ציניות: כן שר במקלחת: לא מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: רפואה הכי שונא בעצמי: שאני לפעמים נורא אדישה למרות שזה לא בכוונה הכי אוהב בעצמי: רצון לעזור ולתרום פיצול אישיות: שלא נדע מצרות...(= לפני המוות: לעשות צניחה חופשית! מה השאיפה בחיים: לחיות כמו שצריך כי שי רק פעם אחת ועוד כל מיני... נ.ב להיות טייסת!!

rinani

New member
דפנה חמודה:

חמוסים??? זה נשמע מזה מגניב תקני לי חמוס ליומולדת! לשמור דברים בבטן זה לא בריא מניסיון... כדאי לדבר על דברים שמציקים ולבכות זה הדבר!!!(לילדים רגשניים שכמותנו שבוכים מכל דבר)

rinani

New member
גל היקר:(איזה מורתי זה מצידי)

אכלת חזיר בר על האש??? נשמע לא משהו אבל כל אחד וטעמו וכמו שאומרים:"על טעם וריח אין מה להתווכח".משינה מזכיר לי את הדיסק שקניתי שלהם וגנבו לי אותו בטיול השנתי... אוף !!! והכי מעצבן שאני יודעת שזה מישהו מהשכבה אני לא יודעת מי אבל זה בטוח אחד מהשכבה!

RMXXX

New member
חבל שאין איקון של חזיר

מי שלא טעם לא יודע מה הוא מפסיד, במיוחד כשהבשר טרי... פעם הינו צדים אותם הרבה, עם סבא שלי...

rinani

New member
מורן ברנס היקר:

למה הפיצה בסימן שאלה זה לא שאלה רטורית! ולהשפיע זה חשוב... גם אני אכלתי גלידה ביום שרשמת את זה!

זורקה

New member
טוב... טאדאם:

שם: זהר גיל: 17 וחודשיים בדיוק!! מין: נקבה מזל: קשת מאכל אהוב: אמממ לא יודעת בעיקרון אוכל מהמטבח האיטלקי :)\ שתייה מועדפת: מיץ מנגו סדרה: לא כולל שירות! סתם.. לא יודעת.. הם נמצאתי אשמה בפשע: לא שזכור לי.. האם אני אוהבת לצחוק על אנשים: אחד התחביבים שלי!! כמה כריות: אחת קטנה וחמודה חיות מחמד: כלבה- ג'ונה, חתול- אמממ חתול, תולי, שמן.. מה שב באותו הרגע מכונית אידיאלית: הולכת על פשוט.. פאסאט, קורולה מוזיקה: ישראלית וגם שירים יפים באנגלית :) להקה אהובה: ? מאמינה באהבה ממבט ראשון: אכן הדבר שעושה אותי מאושרת: הרבה דברים, שפשוט באותו רגע עושים לי את היום אוהבת לעשות: לצחוק אוהבת להיות בבית: תלוי מתי אנסה לשנות מישהו ששונה ממני: רוצה להאמין שלא אבל לא בטוחה.. משפט מאפיין: מה זאת אומרת מאפיין? קנאית: יש בי מן הקנאות מילים ומשפטים שאני מרבה להגיד: ביץ', דאם, הו הל, יו יו, יא מאן, פאקינג שיט, פאק אפ וכדומה... מאמינה בה': לא החיים הטובים: צריכה לחשוב על זה יחסים עם ההורים: אפשר להגיד שטובים ברגע זה: לובשת: טרינניג אדום וסוצ'ר של אחותי מסיום קורס מכי"ות מוזיקה: תמיד יחכו לך חושבת על: המון דברים!!!!!! הדבר האחרון שקניתי: לא זוכרת.. נראה לי הפעם האחרונה שהוצאתי כסף על משו הייה ביום שלישי ביומולדת של צולה בעמ-בורגר בר :) עשיתי: הייתי במחשב? (מתחכמת שכמוני) קראתי: לפני שבוע וחצי ככה קראתי את "שחר", ספר מדהים ונורא נוסטלגי שקראתי כבר נאה אלף פעם וכל פעם אני בוכה מחדש.. את מי הייתי רוצה להרוג: אני בטוחה שיש כמה אנשים כאלה :) לשמוע: שיר טוב שלא שמעתי המון זמן! להיות כמו: ? סרט אחרון שראיתי: וואי לא זוכרת מספר אחרון שחייגתי: המספר של סלעית דבר אחרון ששתיתי: מים (איכס!) דבר אחרון שאכלתי:מרק בטטה ודלעת ופשטידה עם חצילים ופטריוצ (יאמי) פעם אחרונה שהתקלחתי: אממממ סוד :) פעם אחרונה שבכיתי: יום שני נראה לי.. וזה היה בכי מספיק לכל החודש הקרוב.. כי פשוט כל הים בכיתי.. (ביוחד בהפסקה של 11..) טוב זה לא אשמתי! פעם חרנה שחייכת: קודם פעם אחרונה שצחקתי: בערב כשאני וקשת למדנו לתנ"ך האם אני מעשנת: לא ישנה עם חית פרווה: לא.. מנגנת: גם לא.. מאמינה שבלה בלה כוכבים אחרים: גם לא קוראת עיתון: אכן מאמינה בניסים: מאמינה חלקית מגידרה את עצמי כסובלנית כלפי אחרים: לא כ"כ מתכננת ללמוד: אני לא רוצה בכלל אבל כנראה שלא תהיה ברירה שונאת את עצמי" לא מביעה משאלות כשכוכבים נופלים: כן וגם כשריסים נופלים אוהבת את כתב ידי: כן אוהבת לטייל בגשם: כן כן כן אוהבת ציניות: ברור!! שרה במקלת: רק כשאין אף אחד בבית מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: משהו שקשור לאומנות הכי שונאת בעצמי: חסרת סבלנות, לוקחת דברים קשה מידי אוהבת בעצמי: לא יודעת.. פיצול אישיות: חיובי לפני המוות: אני אגסוס שאיפה בחיים: אושר כמה זמן לקח לי לכתוב את כל זה: בערך שלושת רבעי שעה

זורקה

New member
נזכרתי בדבר

איך יכולתי לכתוב את שלושת הדברים שאני באמת אומרת היכ הרבה?? פשוט היום יצא לי להגיד אותם הרבה ואז שמתי לב שאני אומרת אותם הרבה... קיצר.. א. ראבאק ב. any way ג. what ever בא לי לענות על עוד שאלות ונזכרתי שהפשע האחרון שנתפסתי בו הוא שביום חמישי אני וקשת עשינו מעשים מגונים בפומבי, על האוטו של גביש, וכל החבר'ה מקדמת צבי תפסו אותנו... :לאלכסנדר מוקדון יש את חצי היבשת, אבא אומר שחצי המשכורת הלכה..." איזה שיר יפה! אני שומעת אותו עכשיו... (אמפריות נופלות למי שלא זיהה...)

rinani

New member
זהר חומד:

לא כולל שרות זה הסדרה!!! כל כך אהבתי אותה.. למה לבכות כל כך הרבה אם את רוצה שאני ישמח אותך אני מוכנה להתנדב!

kedeman

New member
מנסה לענות....

שם: שי קדם גיל: 17 ועשרה חודשים פחות יומיים מין: רק עם בנות המין הנשי וגם אז זה תלוי עם מי (בחיאת... מישהו חייב לענות ככה) מזל: יכול להיות יותר טוב.... מזל אסטרולוגי: דגים מאכל אהוב: צ'יפס! שתיה מועדפת: קולה (צ'יפס וקולה... זה כל כך אמריקאי) סדרה: תלוי מה יש בטלויזיה כשאני כבר מגיע.... נמצא אשם בפשע: יכול להיות... לא יודע.... אבל אני כבר יודע מה הפסק דין.... אוהב לצחוק על אנשים: כן, אם הם מעצבנים אותי פשוט זה עם רשעות וכוונה לפגוע - אם הם לא מעצבנים אותי אז זה לא בכוונה לפגוע ובדרך כלל בא גם עם חיוך כמה כריות: תלוי כמה אני מצונן... 1-2 חית מחמד: טייגר החתול השמן שלי מכונית: רנו 5 של סבא!!!!!!לא אידיאלית אבל מאוד מאתגרת מוזיקה: בעיקר ישראלי וגם אם לא אז בדרך כלל רוק או בלדות להקה: כוורת מאמין באהבה ממבט ראשון: לא הדבר שעושה אותי מאושר: גשם, חורף, אנשים אוהב לעשות: נתקעתי כרגע... אני אולי אחזור לזה אחר כך אוהב להיות בבית: כן לשנות מישהו אחר: תלוי במה הוא שונה ממני.... ואם הדעה של המישהו הזה מאוד מפריעה לי משפט שמאפיין אותי: מה שלא הורג מחשל, מה שהורג מחשל את אמא קנאי: קצת כן דברים שאני מרבה להגיד: תכלס, מה שתעשה זה מה שיהיה, ומה את/ה עושה עם זה?, אני לא מבין... מאמין ב-ה': לא החיים טובים: תלוי מתי ואל מי יחסים עם ההורים: טובים לובש: דגמ"ח וסווטשרט (אני מניח שאתם לא רוצים עוד פירוט) מוזיקה: אין לי ברקע... ערוץ 2 פשוט כי אני מתעצל לכבוד חושב על: איך למרות שאני עייף אני לא אענה תשובות מטומטמות מדי על השאלון הזה *דבר אחרון ש... קניתי - בגדים עם אמא אתמול.... הגעתי למצב שלקחתי פעמיים בשבוע מכנסיים של אח שלי עשיתי - סמינר ש"ש של עמותת אלון קראתי: חוברות של גרעין עודד מה הייתי רוצה: אני כבר בכלל לא בטוח... פעם חשבתי שאני יודע להרוג: אף אחד לא עצבן אותי מספחק בזמן האחרון לשמוע: לא בטוח... להיות כמו: כל פעם זה כמו מישהו אחר... סרט אחרון בקולנוע: נראה לי "מת לצעוק 3" בטלויזיה: "עניים עשירים" במסגרת הסמינר במחשב: לא יודע.... מספר אחרון שחייגתי: נראה לי של סלעית אתמול בערב...... דבר אחרון ששתיתי: מיץ ענבים שאכלתי: שאריות צ'יפס של ארוחת ערב של אתמול פעם אחרונה שהתקלחתי: שישי בצהריים שבכיתי: לא עולה לי עכשיו מתי (אני לא מאצ'ו... אני בוכה אני פשוט סנילי ולא זוכר את זה) שחייכתי: לא זוכר כרגע... שצחקתי: מתישהו בסופ"ש גם יצא לי לצחוק מעשן: פאסיבי וגם זה רק אם אני לא מצליח לברוח מזה ישן עם חיות פרווה: אח שלי הקטן ישן באותו חדר אבל לא באותה מיטה.... מנגן: על סקסופון יצורים על כוכב אחר: אני לא בטוח שקיימים יצורים אינטלקטואליים על הכוכב הזה... אז לחשוב על כוכב אחר??? קורא עיתון: משתדל, לפחות פעם ביום מציץ על ביקורת טלויזיה של "הארץ" מאמין בניסים: וואלה לא יודע סובלני לאחרים: תלוי ברגע עצמו, אבל בעיקרון משתדל להיות אוניברסיטה: נראה לי שכן שונא את עצמי: לפעמים מביע משאלות: כן אבל לא מול כוכבים נופלים, עליהם אני רק מסתכל... אוהב את הכתב שלי: אנחנו מסתדרים אוהב לטייל בגשם: מתמסטל מזה!! אוהב ציניות: מה פתאום!!! שר במקלחת: בד"כ לא, לפעמים מזמזם או שורד כשאני יוצא מקצוע: תקשורת, חינוך (לא הוראה!!! חינוך!) שונא בעצמי: מתבודד אוהב בעצמי: מסוגל להיות לבד פיצול אישיות: אין לנו לפני המוות: כדאי שיהיו חיים, כי אם לא אז זה סתם פיספוס שאיפה בחיים: שכשאני "אהיה גדול" אני ארגיש שהגשמתי את עצמי ושאין לי חרטות על הדרכים שבחרתי בחיים

למעלה