ש - א - ל - ו - ן - !

חMודה

New member
ש - א - ל - ו - ן - !

(זוכרים אותי בכלל? פעם הייתי כותבת קצת *בניק אחר אם אני לא טועה* אך לאחרונה הפכתי יותר לקוראת סמוייה..... בכול מקרה ראיתי אותכם במפגש האחרון שהיה *או לפחות נדמה לי שזה אתם* :> ומשעמם לי אז בא לי! בהצלחה!)
מפורום סקרים ושאלונים!!!!
שם: תאיך לידה: עיר: תוכניות אהובות: להקה,זמר,זמרת אהובים: סרט אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות: בכית? צחקת? חיבקת מישהו? עשית שטויות? רבת עם מישהו? קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה? את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? את/ה אוהב/ת את עצמך? בזבז/נית או חסכנ/ית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

יאללה, שאלון ולישון :)

שם: דיי >< תאיך לידה: חסוי עיר: מושב תוכניות אהובות: שלא אתחיל להקה,זמר,זמרת אהובים: ראו סעיף קודם. סרט אהוב: אין הרבה, דווקא.. לאדע האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כמובן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? חציה באדום ולעבור את המהירות המותרת? P: האם אי פעם נשבר לך הלב? כן.. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? יש סיכוי, כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כמובן האם אי פעם בכית על מישהו? יותר מידי, בעיקר בזמן האחרון האם אי פעם בכית על מישהי? ועכשיו אחרי שאני רואה שיש את זה, בקודם זה -לאאאאאאאאאאאא- ועכשיו זה - יותר מידי, בעיקר בזמן האחרון. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אני לא יודע.. יכול להיות האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כמובן האם אי פעם שיקרת? לא, מה פתאום *מגלגל עיניים* יש\אין חבר: אין, נכון לעכשיו.. גובה: לאדע פריסינג: נו טנקס קעקועים: כנ"ל ב24 שעות האחרונות: בכית? המ... יש מצב צחקת? כן (שחר חסון גאון אנשים!) חיבקת מישהו? הלוואי :/ עשית שטויות? יש מצב רבת עם מישהו? לא נראה לי קנית משהו? אממ... להיות במסעדה עם אבא נחשב? בימים אלו אתה מאוהב? כן.. הדבר שהכי קשה לך איתו: החיים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? איזו גופה? האדם האחרון שהתקשר אלי- הממ... נראה לי רוני האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: באייסיקיו? לא נראה לי שדיברתי היום עם מישהו באייסי, ואתמול זה היה מזמן מידי. המקום האחרון שהייתי בו: בית? הסטיה שלי היא: יותר מידי, שלא אתחיל!! הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- מטאל!!!! *פריק* תכונה טובה שלי: פריק!!!! תכונה רעה שלי: אני חרא בנאדם :) האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא >< האם צחקת על מישהו בעל מום? יכול להיות, אבל לא מול הפנים, אני חושב האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא נראה לי.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? המ.. לא נראה לי האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? **** אכלת משהו לא כשר? כמובן, חזיר זה טעים! אתה שומר כשרות? זה דיי מטומטם לשאול את זה עכשיו שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? אמממ כן, בקבוק זכוכית הפרת הבטחה שהבטחת? כן.. :/ השתכרת עד אבדן חושים? הו כן! זה היה טוב!!!! מה צבע החדר שלך? לבן? באיזה בושם אתה משתמש? לא משתמש. אבל לפעמים קצת אפטרשייב - יגואר P: אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא :S מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? הממ... הרבה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמרגישים מוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? יום ראשון השתכרת? עד אבדן חושים? לפני שנה, פעם אחת. סתם לתפוס ראש... יום ראשון שכבת עם מישהו/י? וואו, יותר מידי >< היית במועדון? הממ.. לאדע, בטח בהופעה האחרונה שהייתי בה... אבל לא זוכר מתי זה היה לבשת חצאית? אני נראה כמו הומו? קנית בגד? לאדע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? ..... לפני כמה ימים אני מניח... הקדישו לך שיר? אף פעם, אני חושב שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? הממ... 9-9 וחצי, אני חושב מה/מי העיר אותך? אני? מה היה הדבר הראשון שאמרת? אין לי שמץ של מושג מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הדלת נפתחת? את הקפיצים של המיטה? דמט זה היה מזמן, אני אמור לזכור?! >< מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר מה אכלת? הממ.. שוקולד!!! איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? *חסוי* איזה כיתה אתה: י"ג P: ועומד לסיים הבנאדם הכי יפה שראית: הממ.. לאדע את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא את/ה חושבהת שאת/ה צבוע/ה? לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? בהחלט את/ה חושב/ת שאת/ה קרצייה? בהחלט את/ה חושב/ת שאת/ה עקשנ/ית? ככה ככה את/ה אוהב/ת את עצמך? לא בזבז/נית או חסכנ/ית? תלוי במצב רוח וכמות הכסף בנאדם ש: שונא/ת: הרבה אוהב/ת: **** מתגעגע/ת אליו: ואל חסר לך: ואל... עושה לך טוב להיות איתו: ואל... P: הכי מצחיק: הממ. לאדע הכי דפוק: מיכל! הכי מוזר: מיכל! הכי כיף לדבר איתו: **** יש לך פלאפון? כמובן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא מתקשר הרבה איזה צלצול יש לך? סתם משהו ג'אז הקול הכי יפה ששמעת? **** איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? המדריך לטרמפיסט לגלקסיה את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא. למה כל השאלות זה לנקבה?! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? דיי עם הנקבה >< אבל כן, אני מאוד מתכוון לזה כשאני אומר "אני אוהבת אותך" P: איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים! פורום אהוב: זה P: באיזה פורומים את כותבת: זה, נייטוויש, כלי נגינה ונגנים יש לך חברים בפורומים? כמובן מי האדם האחרון שדיברת איתו? הממ... **** או אלונה מה את עושה עכשיו? שאלון, מפגרים. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? >< מה הסרט האחרון שראית? לאדע מה התוכנית האחרונה שראית? הממ... מה שהיה בטיוי מה הדיסק האחרון ששמעת? Riger - Hamingja, אבל רק חלק קטן ממנו מה החלום שלך? להיות מוזיקאי, ולהרוויח מזה כסף! האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כמובן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? יות רמידי. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? הא? :S בנית טירה מחול? כן, כשהייתי קטן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נראה לי נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? יאפ :) סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא נראה לי היית בחקירה משטרתית? לא זהו? זה היה עלוב P:

Mullen2004

New member
:|

יש במושב שלך יג' אלקטרוניקה? מבחינת צבא, שווה לעשות יג'? כי אני לא רוצה להיות קרבי :(

במושב שלי לא

אני במסגרת פרוייקט ספציפי מאוד במודיעין, ואני לומד בראשון לציון אממ זה היה למעשה השיקול שלי. להיות טכנאי, ולא קרבי... אז כן, אם תעשה י"ג, בעיקרון אתה אמור לעסוק במקצוע שלך. השאלה היא עד כמה זה מעניין אותך וזה

Mullen2004

New member
אז ככה

המקצוע דיי מעניין אותי + אני לא רוצה להיות קרבי. אני גר ולומד בראשון.... איזה ביתספר?

עמית עמל

אבל אני לא ממליץ יותר מידי באמת להמשיך שם ל-י"ג... לא מת על המקום. פשוט הפרוייקט שאני אישית בו, יש רק 4 בתי ספר בכל הארץ. וכדי להתקבל לפרוייקט צריך לעבור מיונים במהלך השנה, שדיי נגמרו לפי מה שאני יודע

Mullen2004

New member
../images/Emo6.gif

גם אני לומד שם.עולם קטן. בכל מקרה אני לומד מחשבים ושם הרי אין יג' מחשבים.

ראית איזה פריק עם שיער ארוך?

שהסתובב עם חולצות של פריקים, ולא עם חולצות של הבית ספר?

Mullen2004

New member
אמממ חושב שכן

אבל יש מצב שאולי ראיתי יותר מאחד כזה. אתה לבד במערכה ?

Mullen2004

New member
אתה מהאלה

שמעיפים את המטוסים מנייר מהחלונות? כי זה ממש מצחיק, כל עוד זה לא פוגע בי.

אני לא מהאלה

אבל זאת הכיתה שלי, אם אני לא טועה.. עכשיו הם הפסיקו אבל, נכון? כי הם לומדים בקומה למטה...

Mullen2004

New member
הרבה זמן שלא הייתי בביתספר

אבל בפעם האחרונה כן, הם אפילו פיצצו לילדת יומהולדת בלון אחד .

למעלה