ש=א=ל=ו=ן

Sinner Girl

New member
נראלי זו פעם ראשונה שאת עונה על

שאלון
. וואח וואח
.

לא ראשונה ../images/Emo22.gif

אבל אני לא עונה הרבה. זה כיף לענות על שאלונים פשוט שאלונים ממש ממש חוזרים על עצמם אז זה נמאס באיזשהו שלב. על זה עניתי כי הוא היה נראה לי פחות משעמם

AsSaf tHe kinG

New member
שאלון חמוד - או שלא....

מקווה שלא ימאס באמצע.... שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? אני לא עונה כל כך על הרבה שאלונים. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות אתה אוהב להתקלח? מפיתאום... (סתתם) איזה שמפו אתה משתמש? מהנידחים ואיזה דאודורנט? של נטורל פורמולה איזה צבע המגבת שלך? לבן מה אתה אוכל בבוקר? כלום איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שבת למה? נחשו! כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 (שיזכו לחיים ארוכים אוהב אותכם!) יש לך קרובים בחו"ל? יש לי אחות בחו"ל
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כה.. פחות או יותר איך קוראים לו/ה? למה זה מעניין? איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שטני כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? יכול להיות איזה סמיילי אתה הכי אוהב? זה -
מתוק או מלוח? לא ולא איזה שפה הכי יפה? השפה העליונה (סתםם.. אנגלית) ואיזה הכי מכוערת? גרמנית שמאלני/ימני? שמלאני דתי/חילוני/מסורתי וכו'? מסורתי sms או לדבר באמת? לדבר אורגינלי טלפון או פנים אל פנים? ... איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? הכל!!! לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. מה המבחן האחרון שעשית? היום בסוג של מת' וכמה קיבלת בו? מאיפה לי.. באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן עץ יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? מזמן עברת על החוק? אם לפלח מחק זה נחשב אז כן על איזה חוק עברת? ... תפסו אותך? לאאא אם כן- מה עשו לך? ... (מתחיל להימאס) ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? דוד (דיווה) הכי הזוי? יש כמה שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אפ'חד הכי מצחיק? קיאסי!!! הכי דיכאוני? אני? הכי יפה? אני אוותר שאתה מדבר איתו הכי הרבה? דוד אתה בתנועת נוער? לא איזה?..... ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מ"פלאפון" איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') לא זוכר איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?כבא פלסטיק שעומד להתמוטט באיזה צבע המחשב שלך? אפור - לבן באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? תכלת מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? בואו נחכה לעודד חודשיםם עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? בכולם יחד ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה?... איך קוראים לה?... אם לא- אתה רוצה? מי לא רוצה?! כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא מה הדף בית שלך?גופ אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כה עם מי? ילדה מהכיתה כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים להם+גילאים? ..... איך היה השאלון? מעצבן

Vegetable Salad

New member
נו שיהיה ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? נו מה לעשות... אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לקרוא זה מטריד. אתה אוהב להתקלח? כן, אבל בדרך כלל אין לי זמן אז פעם ביום זה קולע. איזה שמפו אתה משתמש? מה שאמא קונה. ואיזה דאודורנט? נו גם. איזה צבע המגבת שלך? אני מחליפה כל הזמן אז... מה אתה אוכל בבוקר? בדרך כלל מילקי עם מקופלת וכוס שוקו. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שלישי. למה? לא יודעת אני גם מתחברת למספר שלוש ולצירוף האותיות האלה, וזה משהו באמצע ויש הרגשה כזו טובה. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבתא אחת מהצד של אבא. יש לך קרובים בחו"ל? לאמא יש אח חורג בקנדה. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? אממ כן, יש תאומות שגדולות ממני בחודש ובנדוד שגדול ממני בשנה, בסך הכל יש לי אחות ואממ... 7 בני דוד וכמה חורגים... איך קוראים לו/ה? התאומות הן ספיר וענבר והבנדוד דניאל (אם לא שכחתי). איזה צבע שיער יש לך? חום. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? וואי זה צבע מקסים אבל אולי יותר גווני שוקולד. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? חחח אולי מהמפלצות מעל הארון כשחשוך ואני לבד בקומה, או מאחורי הספה. איזה סמיילי אתה הכי אוהב? את המשפי שמש בלי החיוך, כל כך דורש לא להראות איך זה נראה... מתוק או מלוח? תלוי בהרגשה. איזה שפה הכי יפה? צרפתית. ואיזה הכי מכוערת? רוסית!!! שמאלני/ימני? ימני. דתי/חילוני/מסורתי וכו'? שמה פס על אלוהים. sms או לדבר באמת? לדבר... טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? כמובן שנימוקים בגאומטריה! לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. מה המבחן האחרון שעשית? יום שני, מבחן במתמטיקה בין 8:35 -9:20. וכמה קיבלת בו? שאלה טובה. באיזה צבע הארון בחדר שלך? כחול עם עץ בהיר. יש לך חדר לבד? נו מה חשבתם? מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? יש מצב ששכחתי. עברת על החוק? אולי של בית ספר. על איזה חוק עברת? נו מי יודע, הברזתי? תפסו אותך? הכי לא. אם כן- מה עשו לך? נו... ישבת במעצר? לא במיוחד. מי החבר הכי טוב שלך? יש שלוש, שיר (לא אני...), מאיה, ובר. הכי הזוי? יש כמה ממש סתומות... שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? שיר, כן. הכי מצחיק? אני? הכי דיכאוני? בר. הכי יפה? לאדעת. שאתה מדבר איתו הכי הרבה? כולן. אתה בתנועת נוער? אני במד"צים עם אפשרות לצופים. איזה? נו פאק. ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? ממאיה. איזה חברה הפלא' שלך? סלקום. ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') מוטורולה החדשים. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כסא מנהלים שחור. באיזה צבע המחשב שלך? לבן. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? ורוד או כתום. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? קיבלתי מלא מתנות ביום הולדת לא זוכרת. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? עיר כמובן -אחרת איך אני אעשה שופינג? ובמה אתה גר עכשיו? עיר נידחת. יש לך חיית מחמד? חתולה. אם כן- איזה? הו הו. איך קוראים לה? תורן. אם לא- אתה רוצה? הייתי רוצה עוד. כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? נו ברור, אין הרבה עמודים, הכתב גדול, זה פחות או יותר מעניין ויכולתי לקבל בסוף שנה תעודת הוקרה על קריאה מרובה. מה הדף בית שלך? MSN. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא אוהבת לדבר במחשב, אבל עם מאיה. עם מי? נו מה קורה פה? כמה אחים יש לך? אחות גדולה. איך קוראים להם+גילאים? טלי בת 21.5. איך היה השאלון? כמו תמיד.

גמני עונה ../images/Emo9.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? חחח כן
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם
אתה אוהב להתקלח? כן
איזה שמפו אתה משתמש? dove
ואיזה דאודורנט? קליאו
איזה צבע המגבת שלך? כרגע כחול, אבל זה מתחלף
מה אתה אוכל בבוקר? שומכלום
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? ממ... אין יום מועדף
למה? -
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבים ו 2 סבתות (
)
יש לך קרובים בחו"ל? כן
בניו יורק
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא
איך קוראים לו/ה? -
איזה צבע שיער יש לך? חום
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? חום
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק
איזה שפה הכי יפה? איטלקית
ואיזה הכי מכוערת? ערבית
שמאלני/ימני?
דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילוני
sms או לדבר באמת? ממ... תלוי בסיטואציה, אבל בד"כ אני מעדיפה לדבר.
טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים
איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? מרוכבים, וקטורים, הסתברות... והרשימה עוד ארוכה.
לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר.
דווקא אהבתי לוגים.
מה המבחן האחרון שעשית? הבגרות בביולוגיה
וכמה קיבלת בו? 100
באיזה צבע הארון בחדר שלך? בז'
יש לך חדר לבד? אכן כן
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? יותר מדי מזמן....
עברת על החוק? כן :$
על איזה חוק עברת?
תפסו אותך? לא
אם כן- מה עשו לך? -
ישבת במעצר? לא
מי החבר הכי טוב שלך? שמות יעזרו?!
הכי הזוי? ^
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? חחחחח
הכי מצחיק? שמות יעזרו?!
הכי דיכאוני? ^
הכי יפה? ^
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? ^
אתה בתנועת נוער? לא
איזה? -
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? ידיד שלי
איזה חברה הפלא' שלך? אורנג'
ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') מוטורולה
איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כסא משרדי שחור.
באיזה צבע המחשב שלך? כסוף
באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כרגע אין לי מיטה אז קצת מיותר לשאול את השאלה הזאת. אני ישנה על הספה בסלון
מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? מממ... שאלה טובה. לא זוכרת, זה היה מזמן.
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר
ובמה אתה גר עכשיו? יישוב
יש לך חיית מחמד? לא
אם כן- איזה? -
איך קוראים לה? -
אם לא- אתה רוצה? לא
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן
מה הדף בית שלך? וואלה
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן
עם מי? שמות יעזרו?!
כמה אחים יש לך? 2
איך קוראים להם+גילאים? חחח רוצים גם כתובת וטלפון?
איך היה השאלון? חביב ואף נחמד.

purple rain2

New member
למה את ישנה על הספה בסלון../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

זה מזכיר לי משהו לא טוב

חחחח ../images/Emo6.gif

אממ... אני ישנה שם כי החדר שלי עדיין לא מאורגן. הפרקט עוד לא הגיע (יום שלישי
) ועדיין אין לי מיטה (מחר הולכים לקנות
). אז התנחלתי בסלון.

yaeli1993

New member
יוו מזמן לא הייתי כאן..ועונה ../images/Emo62.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? שניהם אתה אוהב להתקלח? כן איזה שמפו אתה משתמש? מאיפה אני יודעת חחח ואיזה דאודורנט? קרליין נראה לי איזה צבע המגבת שלך? לבן מה אתה אוכל בבוקר? כלום! איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי למה? יום קצרר כמה סבים ו/או סבתות יש לך? היו לי :( יש לך קרובים בחו"ל? לא שאני יודעת יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? שנה מעליי איך קוראים לו/ה? צליל איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שחור כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? מתחת למיטה איזה סמיילי אתה הכי אוהב? לא יודעת חח מתוק או מלוח? ?מתוק חח.. איזה שפה הכי יפה? אנגלית ואיזה הכי מכוערת? עברית חחח שמאלני/ימני? מאיזה מובן ?חחח דתי/חילוני/מסורתי וכו'? מסורתי sms או לדבר באמת? באמת ! טלפון או פנים אל פנים? טלפון חח פיצול אישיות איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? אלגברה לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. מישהו שאל אותך ?חחח סתםם מה המבחן האחרון שעשית? מוזיקה וכמה קיבלת בו? 90 חחח באיזה צבע הארון בחדר שלך? כחול יש לך חדר לבד?כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אתמול!!! עברת על החוק?לא על איזה חוק עברת?.. תפסו אותך?השאלון הזה מתחיל לעצבן אם כן- מה עשו לך?מאוד לעצבן ישבת במעצר?גררר !חפרתם מי החבר הכי טוב שלך?או יופי חח..אם אני אגיד שם זה יעזור? הכי הזוי?וזה יעזור? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? יעזור? הכי מצחיק?הא? הכי דיכאוני?הא? הכי יפה?לא זה לא יעזור :) שאתה מדבר איתו הכי הרבה?ממש לא אתה בתנועת נוער?יאק חח לא איזה?אמרתי שאני לא.. ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?אם אני אגיד שם זה יעזור? איזה חברה הפלא' שלך?אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כיסא גלגלים עם 4 גלגלים הוא מרופד בצבע כחול כהה והוא גבוה ונוח מאוד. באיזה צבע המחשב שלך? אפור ושחור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?לבן מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרתת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר?שיר ובמה אתה גר עכשיו?אממ ..עיר יש לך חיית מחמד?כן אם כן- איזה?חתולה שמנה איך קוראים לה?מוקה אם לא- אתה רוצה?יש לי כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?לא מה הדף בית שלך?תפוז אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?כן עם מי?לא יעזור אם אני אגיד שם כמה אחים יש לך?2 איך קוראים להם+גילאים?רעות 17 ענבל 22 איך היה השאלון? חופר. חח סתם :)

JULI4561

New member
אהה את אם כיסא גלגלים?

לא שיש לי משהו נגד שלא תביני אותי לא נכון

JULI4561

New member
אהההההה פחחחחחחחחחחחח

עזבי אותי אני קצת לא אני בזמן האחרון ...

yaeli1993

New member
חחחחח ...../images/Emo62.gif

חס וחלילהה זה כיסא של מחשב עם גלגלים את מכירהה? חח ניידיםם כאלוו ?יופי..

JULI4561

New member
חחח בטח שמכירה פשוט

כתבת כיסא גלגלים וזה הדבר הראשון שקפץ לי בראש

נקודונת

New member
../images/Emo153.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן, האמת שזה מאוד מטריד אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? וגם וגם. וגם. אתה אוהב להתקלח? בוודאי איזה שמפו אתה משתמש? הד אנד שולדרס (מקושקשת שכמותי). ואיזה דאודורנט? דאב. איזה צבע המגבת שלך? אצל אמא - פסים צבעוניים, אבל אבא - ורוד. מה אתה אוכל בבוקר? כלום. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שני!!! למה? בגלל שזה יום מגמה!!!!
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? ארבע סבתות - שתיים אמיתיות (אמא של אבא ואמא של אמא), אחת סבתא רבה (אמא של אבא של אמא) ואחת חברה של סבא שלי שהיא גם מן סבתא (הסבים שלי מצד אמא גרושים). ויש לי סבא אחד. אמיתי. מצד אמא, אם זה מעניין מישהו. יש לך קרובים בחו"ל? יאפ. בשוויץ ובארה"ב. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא..
איך קוראים לו/ה?
איזה צבע שיער יש לך? אדום שדהה. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כחול
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא, לי היו זאבים מתחת למיטה (WTF?!) איזה סמיילי אתה הכי אוהב? את זה -
מתוק או מלוח? מ-ת-ו-ק-! איזה שפה הכי יפה? צרפתית, אומלט דו פרומאז'. או איטלקית, בלה מיה! ואיזה הכי מכוערת? ערבית. או עברית. יותר מידי חיתוכים לא נעימים. שמאלני/ימני? שמאלנית שמאלית (שמאלנית שכותבת ביד שמאל)(מה הקשר?)(בירה נשר) דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית. sms או לדבר באמת? לדבר באמת. טלפון או פנים אל פנים? פנים מול פנים. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? הכל. לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. מה המבחן האחרון שעשית? תנ"ך. וכמה קיבלת בו? לא יודעת, עוד לא קיבלתי. באיזה צבע הארון בחדר שלך? אצל אמא - תכלת עם קישוטים כחולים, אצל אבא - ורוד אפרסק וכחול. יש לך חדר לבד? אני בת יחידה, אז כן. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני יומיים.. קניתי עגילים. עברת על החוק? לא שידוע לי. על איזה חוק עברת?
תפסו אותך?
אם כן- מה עשו לך?
ישבת במעצר? לא שידוע לי. מי החבר הכי טוב שלך? לוצ'קה! הכי הזוי? לוצ'קה! שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? לוצ'קה! הכי מצחיק? לוצ'קה! הכי דיכאוני? לא לוצ'קה. לא יודעת מי. אולי ליאור. הכי יפה? לוצ'קה!!! שאתה מדבר איתו הכי הרבה? נחשו מי? לוצ'קה. חכמים שלי
אתה בתנועת נוער? לא. איזה?
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אבא שלי. איזה חברה הפלא' שלך? סלקום
ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה, נראה לי. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? חום ומתקלף. באיזה צבע המחשב שלך? אפור? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? אצל אמא - כרגע, ירוק, אצל אבא - כרגע, לבן עם פסים צבעוניים. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? היומולדת שלי היה מזמן. לא זוכרת. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? חווה מבודדת עם לוצ'קה וטוטי. ובמה אתה גר עכשיו? בעיר. יש לך חיית מחמד? אם כן- איזה? כן! טוטי (יא כלבה) איך קוראים לה? טוטי ויתקין שנוקי נשנש זונת הצמרת הכלבית המפורסמת. אם לא- אתה רוצה?
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? מה הדף בית שלך? וואלה. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא. עם מי?
כמה אחים יש לך? אפס. אני בת יחידה. איך קוראים להם+גילאים?
איך היה השאלון? נהניתי מכל רגע

purple rain2

New member
../images/Emo182.gifטוב נו ../images/Emo11.gif../images/Emo27.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?
סוג של אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?
לענות אתה אוהב להתקלח?
איזה שמפו אתה משתמש?
הרבל אסנס ואיזה דאודורנט?
של קליאו
איזה צבע המגבת שלך?
למישהו באמת יש מגבת קבועה?
מה אתה אוכל בבוקר?
תלוי. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?
אמממ אין יום ספציפי למה?
^ כמה סבים ו/או סבתות יש לך?
1 יש לך קרובים בחו"ל?
סוג של יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?
לא, יש שנה מעלי ושנה מתחתי איך קוראים לו/ה?
איזה צבע שיער יש לך?
המקורי- חום, כרגע זה חום כהה כי צבעתי ואיזה היית רוצה שיהיה לך?
פעם נורא רציתי שטני, עכשיו אני יותר נוטה לחום-אדמדם כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?
לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
יענו אייקון?
מתוק או מלוח?
תלוי....
איזה שפה הכי יפה?
אנגלית ואיזה הכי מכוערת?
ערבית
שמאלני/ימני?
לא בקיאה בנושא
דתי/חילוני/מסורתי וכו'?
חילונית 100% sms או לדבר באמת?
תלוי בסיטואציה, בעיקרון לא אוהבת לעשות שיחות ב- SMS טלפון או פנים אל פנים?
פנים מול פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?
תזכירו לי מה זה מתמטיקה...
לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר.
אם אתם אומרים... מה המבחן האחרון שעשית?
וכמה קיבלת בו? באיזה צבע הארון בחדר שלך?
עץ יש לך חדר לבד?
בבית כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?
לפני יותר מדי זמן
עברת על החוק?
אתה בתנועת נוער?
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?
חברה איזה חברה הפלא' שלך?
אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?
עם ארבע רגליים
באיזה צבע המחשב שלך?
מן אפור כזה באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?
כרגע- נראה לי שבורדו מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת?
אממ לא זוכרת, זה היה מזמן עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר?
עיר
ובמה אתה גר עכשיו?
כנ"ל יש לך חיית מחמד?
אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?
בארור! מה הדף בית שלך?
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?
נופ עם מי? כמה אחים יש לך?
2 איך קוראים להם+גילאים? איך היה השאלון?
סביר פלוס.

../images/Emo79.gifרק אותך רוצהההה.

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?
. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?לענות:$. אתה אוהב להתקלח?אחרת איך אסביר את שהותי הממושכת שם
איזה שמפו אתה משתמש?מה שיש, לא קריטי. ואיזה דאודורנט?כרגע של כיף.שמשאיר לי ירוק על החולצות הלבנות
. איזה צבע המגבת שלך?כחולות. מה אתה אוכל בבוקר?גבינה או יוגורט. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?סופשבוע. למה?הצבא מחזיר את יקיריי. כמה סבים ו/או סבתות יש לך?
. יש לך קרובים בחו"ל?
. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?לא. איזה צבע שיער יש לך?שטני או משו כזה. ואיזה היית רוצה שיהיה לך?שחור. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?
. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
. מתוק או מלוח?מלוח. איזה שפה הכי יפה?עברית. ואיזה הכי מכוערת?ערבית. שמאלני/ימני?שמאלנית. דתי/חילוני/מסורתי וכו'?חילונית. sms או לדבר באמת?SMS. טלפון או פנים אל פנים?פנים. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?בני גורן
. שששש. מה המבחן האחרון שעשית?מועד ב' במתמטיקה. וכמה קיבלת בו?שקט. באיזה צבע הארון בחדר שלך?לבן וטורקיז כששאר הרהיטים בחדרי. יש לך חדר לבד?
. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?אני הולכת השבוע. מי החבר הכי טוב שלך?טל. הכי הזוי?:^). שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? מבחנים
. הכי מצחיק?אני
. הכי דיכאוני?אני. הכי יפה?אני. סתם.
. שאתה מדבר איתו הכי הרבה?לאדעת. אתה בתנועת נוער?הייתי. איזה?צופים. ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?אין לי כוח ללכת לבדוק
. איזה חברה הפלא' שלך?סלקום. ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו')נוקיה. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?אדום על גלגלים. באיזה צבע המחשב שלך?הקופסא לבנה עם כחולהמסך אפור. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?כרגע כתום. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת?קיבלתי הרבה. בינהן המצלמה
. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר?קיבוץ. ובמה אתה גר עכשיו?ישוב. יש לך חיית מחמד?
. אם כן- איזה?כלב. איך קוראים לה?תלוי איך אני קוראת לו. כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?
. מה הדף בית שלך?
. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?דיברתי עם מיטל. כמה אחים יש לך?2. איך קוראים להם+גילאים?19 וחצי, 21. איך היה השאלון?נה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה