ש=א=ל=ו=ן

JULI4561

New member
ש=א=ל=ו=ן

שאלון חמוד משאלונים וסקרים :] סורי על ההודעה החדשה לא היה לי איפה להשים אותו [סלחו לי
] שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? אתה אוהב להתקלח? איזה שמפו אתה משתמש? ואיזה דאודורנט? איזה צבע המגבת שלך? מה אתה אוכל בבוקר? איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? למה? כמה סבים ו/או סבתות יש לך? יש לך קרובים בחו"ל? יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? איזה סמיילי אתה הכי אוהב? מתוק או מלוח? איזה שפה הכי יפה? ואיזה הכי מכוערת? שמאלני/ימני? דתי/חילוני/מסורתי וכו'? sms או לדבר באמת? טלפון או פנים אל פנים? איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. מה המבחן האחרון שעשית? וכמה קיבלת בו? באיזה צבע הארון בחדר שלך? יש לך חדר לבד? מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? עברת על החוק? על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? הכי מצחיק? הכי דיכאוני? הכי יפה? שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אתה בתנועת נוער? איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? איזה חברה הפלא' שלך? ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? באיזה צבע המחשב שלך? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? ובמה אתה גר עכשיו? יש לך חיית מחמד? אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? מה הדף בית שלך? אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? עם מי? כמה אחים יש לך? איך קוראים להם+גילאים? איך היה השאלון?

Sinner Girl

New member
מבינה אותך ../images/Emo9.gif.

לא נורא, במילא הפורום צריך תזוזה
.
שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? א-הא, ברובם. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם. אתה אוהב להתקלח?
, מי לא?
איזה שמפו אתה משתמש? הרבל אנסנס
ולפעמים הוואי כי כיף להסניף אותו. ואיזה דאודורנט?דאב. איזה צבע המגבת שלך?אבל יש כמה
. מה אתה אוכל בבוקר?קפה. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?זה הולך כלכך להתחלף. למה?כי אני עוברת בי"ס
. כמה סבים ו/או סבתות יש לך?2. [ו2 שאני לא בקשר איתם
]. יש לך קרובים בחו"ל?
. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?
. איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? חום. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אני מרוצה ממנו
. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא
. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
. מתוק או מלוח? מלוח. איזה שפה הכי יפה? אנגלית. ואיזה הכי מכוערת? פיליפינית. שמאלני/ימני? אני כותבת ביד ימין
. בקשר למדינה לא זה ולא זה. דתי/חילוני/מסורתי וכו'?חילונית. sms או לדבר באמת?לדבר באמת. טלפון או פנים אל פנים?גם וגם. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? פונקציות ופרבלות מה שמו. לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. לא למדתי את זה
. מה המבחן האחרון שעשית?
. אנגלית לפני כמה חודשים. וכמה קיבלת בו?90 ומשהו
. [המורה לא החזירה לי
]. באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום. יש לך חדר לבד?
. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אתמול. עברת על החוק? לא דעת. על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו? ישבת במעצר?
מי החבר הכי טוב שלך? ליאת וקופמן. הכי הזוי? אני. שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? תחזרו אליי בעוד שבוע. הכי מצחיק? מרי[דך]. הכי דיכאוני? בני
. הכי יפה? בני
. שאתה מדבר איתו הכי הרבה? קופמן, ליאתי, גל. אתה בתנועת נוער? איכ לא. איזה?
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? דייבי. איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון. ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') אס קיי. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?תכלת כזה
. באיזה צבע המחשב שלך?לבן. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?כרגע בורדו. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? תחזרו אליי בעוד חודש
. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? עיר. ובמה אתה גר עכשיו?עיר. יש לך חיית מחמד?
אם כן- איזה?כלבה. איך קוראים לה?קוצ'י. אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא
. מה הדף בית שלך?דן
. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?
. עם מי? רק גל
. כמה אחים יש לך? 2. איך קוראים להם+גילאים? אוח. איך היה השאלון? נחמד וטיפה מציק.

L U Z I A

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? אה-הא
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם
אתה אוהב להתקלח?
איזה שמפו אתה משתמש? הרבל אסנס
ולפעמים גם "כיף"
ואיזה דאודורנט? DOVE. איזה צבע המגבת שלך? בז' מה אתה אוכל בבוקר? CINI-MINIS
ולפעמים צ'יריוס עם חלב
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? את כולם
למה? ככה
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 4
יש לך קרובים בחו"ל? יאפ. משפחה. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? חיובי. איך קוראים לו/ה? דגנית. איזה צבע שיער יש לך? שטני. החלטתי
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? מרוצה ממה שיש לי
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזה שפה הכי יפה? אנגלית. ואיזה הכי מכוערת? ערבית
שמאלני/ימני? ימנית גאה
דתי/חילוני/מסורתי וכו'? Nope sms או לדבר באמת? לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים
איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? אחוזים
לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. מה את אומרת
במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. בהצלחה למי שיש לו מבחן על זה מחר
מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה
וכמה קיבלת בו? עוד לא קיבלתי אותו
באיזה צבע הארון בחדר שלך? צבע עץ- חום בהיר יש לך חדר לבד? indeed מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני יותר מדי זמן ;[ עברת על החוק? לא
על איזה חוק עברת? לא עוברת על חוקים תפסו אותך?
אם כן- מה עשו לך?
ישבת במעצר?
מי החבר הכי טוב שלך? מה, שמות? ;[ הכי הזוי? כ"כ הרבה
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?
הכי מצחיק? חברה הכי טובה שלי
הכי דיכאוני? איזה ידיד שלי הכי יפה?
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? חברה הכי טובה שלי אתה בתנועת נוער?
איזה? צופים
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אמא
איזה חברה הפלא' שלך? סלקום
[דמיינו שזה סגול
] ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? שחור מרופד כזה עם ידיות וגלגלים
באיזה צבע המחשב שלך? לבן-בז' בהיר
באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לוידעת לא בדקתי
מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת?
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? מושב בילדות ואז לעבור לעיר. ובמה אתה גר עכשיו? עיר. יש לך חיית מחמד? לא
אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כן
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא
מה הדף בית שלך? גוגל
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? שלילי
עם מי? כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם+גילאים?
איך היה השאלון?

Sinner Girl

New member
יש במה, התוצאה הסופית ../images/Emo99.gif.

זה עדייו לא בסדר, אבל זה לא תלוי בנו, וזה לא ימנע ממני להמשיך להשתמש בו.

כיף לא עושים ויום טובים../images/Emo11.gif

באמת כיף להשתמש בהם
רק חסר לי הדורדורט וניראלי יש לי את כל המוצרים שלהם

JULI4561

New member
עונה גם :]

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן בהרוב אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? שניהם אתה אוהב להתקלח?
איזה שמפו אתה משתמש? פנטיין ואיזה דאודורנט?נושם הכחול
איזה צבע המגבת שלך? משתנה מיום ליום מה אתה אוכל בבוקר? כלום איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי למה? ככה
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבתא אחת וסבא אחד וסבתא רבא יש לך קרובים בחו"ל?
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן 2 איך קוראים לו/ה? בת - בר ובן -מאור איזה צבע שיער יש לך? חום עם פסים ואיזה היית רוצה שיהיה לך? טוב לי ככה כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?
מתוק או מלוח? מתוק איזה שפה הכי יפה?אנגלית ואיזה הכי מכוערת? סינית שמאלני/ימני? ימנית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילוני sms או לדבר באמת? לדבר טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? הכול
לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. WTF??? מה המבחן האחרון שעשית? מדעים וכמה קיבלת בו? לא קיבלתי עדיין באיזה צבע הארון בחדר שלך? צבע של ארון חח אני לא יודעת את השם של הצבע יש לך חדר לבד?
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?אממ יום שישי עברת על החוק?רק בבצפר
על איזה חוק עברת?כל מיני תפסו אותך? לפמעים אם כן- מה עשו לך? כלום
ישבת במעצר?
מי החבר הכי טוב שלך? אממ יש לי כל מיני חברים הכי טובים הכי הזוי? חברה שלי ... היא מדברת חלק ושומעים אותה ממרחקים זה קורע חחח שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? לומדת לבד הכי מצחיק? חברה אחרת שהיא קצת קוקו חחחחח הכי דיכאוני?אין לי חברים דכאונים הכי יפה? אממממ יש כמה יפות שאתה מדבר איתו הכי הרבה? נטלי [זה עוזר שאני כותבת ת'שם?] אתה בתנועת נוער?
איזה? בני המושבים ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? יפיופית
איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו')אממ טלית איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כמו כיסא באיזה צבע המחשב שלך? לבן בז' באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לא זוכרת מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת
אבל עוד מעט יש לי יומולדת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? עיר ובמה אתה גר עכשיו? מושב יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה?
איך קוראים לה?
אם לא- אתה רוצה?
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן
מה הדף בית שלך? תפוז אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?
עם מי?
כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם+גילאים? מור(בן) -17 אריאל(בת) -10 איך היה השאלון?פסדר

עונה D:

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? ממ..כע אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם (אבל קצת יותר לענות
) אתה אוהב להתקלח? כע איזה שמפו אתה משתמש? פינוק ואיזה דאודורנט? דאב איזה צבע המגבת שלך? מה, אני היחידה שמשתמשת במגבת אחרת כל פעם?!... מה אתה אוכל בבוקר? כלומ. אין זמן.
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שבת למה? חופש
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? אחת יש לך קרובים בחו"ל? כע יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? חום ^^ כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? פחדתי יותר מאיזו מפלצת מתחת למיטה. למרות שמתחת למיטה היה עוד מזרון...(מזרן?..איך רושמים?!..) איזה סמיילי אתה הכי אוהב? ^^ או D: מתוק או מלוח? מתוק איזה שפה הכי יפה? איטלקית, צרפתית, ספרדית...וגם יפאנית, כי היא מאגניבה. ואיזה הכי מכוערת? לאיודעת X: שמאלני/ימני? באמצע. דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת? לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים? פנים מול פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? כולמ X: לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. מה המבחן האחרון שעשית? אנגלית וכמה קיבלת בו? עדיין לא נתנו ציונים באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום. עץ. עץ חום. יש לך חדר לבד? כע מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? שבוע או שבועיים עברת על החוק? לא חושבת... על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? תהל, נופר ודנע(ה) (אף אחד לא מכיר אז מה זה משנה?..) הכי הזוי? כולן שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? דנע(ה) או נופר הכי מצחיק? כולן :] (וגם לירון וסתיו. נו, אפאחד לא מכיר אז מה זה משנה) הכי דיכאוני? אף אחד הכי יפה? נמנמנמ... שאתה מדבר איתו הכי הרבה? עם כולן אתה בתנועת נוער? לא...(אבל רציתי להיות בצופים ;;) איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? הכל נמחק >< איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') TELIT איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? חום עם ריפוד בורדו באיזה צבע המחשב שלך? כסוף באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? צבעוני מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת >< עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? גם לאיודעת >< ובמה אתה גר עכשיו? ישוב. בעצם זה הפך לעיר. אז עיר :] יש לך חיית מחמד? שניים אם כן- איזה? חתולים איך קוראים לה? לוק (בן) וצ'ארלי (בת) אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא >< שנאתי את זה ><. קראתי במקום את חבורת כוח המוח :] מה הדף בית שלך? ווי נט אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא :| עם מי? כמה אחים יש לך? שניים (בן ובת) איך קוראים להם+גילאים? טל-20 וחצי (
) עידו- עוד מעט 19 איך היה השאלון? נחמד :]

AVriL AddiCt

New member
שלי../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות אתה אוהב להתקלח? ברור
איזה שמפו אתה משתמש?כיף ואיזה דאודורנט? ספיד סטיק איזה צבע המגבת שלך?יש לי כמה
מה אתה אוכל בבוקר? מילקי איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?שישי למה?כי זה הרגשה של חופש כזה.וכל המשפחה יחד... כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבתות יש לך קרובים בחו"ל? לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן איך קוראים לו/ה? רעות ודודו איזה צבע שיער יש לך? חום כהה ואיזה היית רוצה שיהיה לך? חום בהיר כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מלוח
איזה שפה הכי יפה? אנגלית ואיזה הכי מכוערת? ערבית שמאלני/ימני? ימנית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית sms או לדבר באמת?תלוי עם מי טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? אני לא טובה בכלום אז לא יודעת.. לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. מה המבחן האחרון שעשית? בגרות באזרחות.ב23/6 וכמה קיבלת בו?46
באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן יש לך חדר לבד?כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? שלשום עברת על החוק? כן על איזה חוק עברת? לעבור באור אדום..חחח תפסו אותך?לא אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? חלי ומירי הכי הזוי? ליבנת שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? חלי הכי מצחיק? חלי
הכי דיכאוני? ליבנת הכי יפה? מירי שאתה מדבר איתו הכי הרבה? חלי אתה בתנועת נוער? לא איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? בר,ידיד שלי איזה חברה הפלא' שלך? אורנג'
ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') מוטורולה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? אפור..רגיל כזה של מחשבים באיזה צבע המחשב שלך? המארז אפור,הסמך לבן באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? ורוד מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? טקן 5..משחק לפלייסטיישן 2 עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? עיר ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד?כן אם כן- איזה? 2 תוכים האכלת יד איך קוראים לה? אבריל ולאבין אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא
מה הדף בית שלך? טום ווילינג
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?כן עם מי? בר, ידיד שלי כמה אחים יש לך?2 אחים איך קוראים להם+גילאים? מיכאל(מיקי)-32 שמעון-30 איך היה השאלון? נחמד

אני

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? וואלה? אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות
אתה אוהב להתקלח? מידיי פעם איזה שמפו אתה משתמש? קרמה
ואיזה דאודורנט? משהו מאמריקה איזה צבע המגבת שלך? אדום
מה אתה אוכל בבוקר? כלום איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שלישי למה? ככה כמה סבים ו/או סבתות יש לך? רק אחד ואחת יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא איך קוראים לו/ה? - איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אדום\שחור כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא
מתוק או מלוח? מתוק, דה איזה שפה הכי יפה? צרפתית, אנגלית, איטלקית ואיזה הכי מכוערת? גרמנית קצת וברזילאית וערבית
שמאלני/ימני? שמלאנית דתי/חילוני/מסורתי וכו'? חילונית, אימאימא של החילונים! sms או לדבר באמת? לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? שכחתי את השם שלו לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר.
מה המבחן האחרון שעשית? חיבור
וכמה קיבלת בו? עדיין לא קיבלנו אותו, עשיתי רק היום באיזה צבע הארון בחדר שלך? אפור שחור יש לך חדר לבד? כן, לעת עתה מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אתמול בשביל מורדי או לפני יומיים עברת על החוק? כן על איזה חוק עברת? לוידעת תפסו אותך? לוזוכרת אם כן- מה עשו לך? ^ ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? ניהאו
הכי הזוי? אני שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אני הכי מצחיק? אני, גל
הכי דיכאוני? זובי הכי יפה? אני, דה
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אני
אתה בתנועת נוער? לא, איכ
איזה? - ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?
איזה חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') נוקיה 5010i איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? מעפן באיזה צבע המחשב שלך? בצבע אפור מחשב
באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? ירוק, לוידעת מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? 100 ש"ח עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר ובמה אתה גר עכשיו? יישוב יש לך חיית מחמד? אהא אם כן- איזה? כלבה ובקרוב נחשה
איך קוראים לה? לכלבה ג'יפסי ולנחשה venom אם לא- אתה רוצה? כן!! כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא, אבל צמרמורת כן מה הדף בית שלך? וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? אפחד, המסן בשביתה כמה אחים יש לך? 2 זכרים גדולים ונקבה קטנה איך קוראים להם+גילאים? אופק (25), כפיר (23) וחן (11) איך היה השאלון? נחמדD:

moomita

New member
שלי ../images/Emo34.gif

אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? כרגע לענות
אתה אוהב להתקלח? כןן זה כיפפ איזה שמפו אתה משתמש? הוואי... ואיזה דאודורנט? ליידי משהו איזה צבע המגבת שלך? וורוד..!! מה אתה אוכל בבוקר? סנדוויץ עם טונה(טוב, עם נקניק) איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי למה? כל המשפחה בבית כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 3
יש לך קרובים בחו"ל? כן, בארגנטינה יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא, לצערי. איזה צבע שיער יש לך? חום כהה! כהי שיער לשלטון!!
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? חום כהה! בלונד זה איכס! כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? כן, לכן גם ישנתי בו, שלא יבואו אליי
איזה סמיילי אתה הכי אוהב? זה
מתוק או מלוח? מתוק יאמי יאמי איזה שפה הכי יפה? אנגלית ואיזה הכי מכוערת? יפנית
שמאלני/ימני? דתי/חילוני/מסורתי וכו'? שמאלני, חילוני sms או לדבר באמת? באמת! כאלו דה.! טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים, כאלו. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? משוואות.. לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר.
מה המבחן האחרון שעשית? לשון וכמה קיבלת בו? 60
באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן יש לך חדר לבד? יס! מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני שבועים, קניתי שני סווטצ'רים שקסיים בהנס! עברת על החוק? לפני 5 שנים.. |ילדהטובה| על איזה חוק עברת? גניבה תפסו אותך? לא... אם כן- מה עשו לך?כלום, היה טעים! ישבת במעצר? אתמול. אה בעצם חלמתי. אז אף פעם לא. מי החבר הכי טוב שלך? שני הכי הזוי? בר שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? המורה הפרטית
. הכי יפה? דור
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? שני אתה בתנועת נוער? לא. אם הייתי אז בנוער העובד והלומד!
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מאיתיוש. ידיד איזה חברה הפלא' שלך? סלקום.. ואיזה חברה המכשיר? נוקיה. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? הוא עשוי מעץ עם מושב לבן. באיזה צבע המחשב שלך? לבן - סגול . באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? סגול. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? לב על מקל, אבל גדול! עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? בעיר. דה.
ובמה אתה גר עכשיו? עיר. יש לך חיית מחמד?כן אם כן- איזה?כלבה איך קוראים לה? ליידי ! אם לא- אתה רוצה? כן, גם רוצה שרקן .כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?לא, זה מסריח. מה הדף בית שלך? אין. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? עם איתיוש (ההודעה האחרונה בפלא גם) כמה אחים יש לך? 1 (-: איך קוראים להם+גילאים? עדי, בת 14 איך היה השאלון? מתיש
. עכשיו צריך קצת זמן לנוח.

Sahar 11

New member
עונה ../images/Emo103.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? יאפ... ברובם אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? שניהם אתה אוהב להתקלח? יאפ איזה שמפו אתה משתמש? פינוק ואיזה דאודורנט? מויי כיף
כחול איזה צבע המגבת שלך? כל מיני מה אתה אוכל בבוקר? רק שותה איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שבת
למה? חופש
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבתות סבא אחד יש לך קרובים בחו"ל?יש, קרובים רחוקים יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?
איך קוראים לו/ה? הדר איזה צבע שיער יש לך? שחור ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שחור זה היחיד שמתאים לי אז אין כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?
מתוק או מלוח? מתוק איזה שפה הכי יפה? אנגלית ואיזה הכי מכוערת? ערבית
שמאלני/ימני? כתב יד? שמאלנית במדינה? לא זה ולא זה דתי/חילוני/מסורתי וכו'?|סדגש חילונית sms או לדבר באמת? לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים?|סדגש לא משנה לי איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? סדרות לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. מה המבחן האחרון שעשית? גאוגרפיה וכמה קיבלת בו? עוד לא קיבלתי באיזה צבע הארון בחדר שלך? צבע עץ יש לך חדר לבד? כבר לא
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? יום ראשון עברת על החוק? עברתי באור אדום מי החבר הכי טוב שלך? סיגל הכי הזוי? אממ אין שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? סיגל הכי מצחיק? שגיב הכי דיכאוני? דלית הכי יפה? דלית שאתה מדבר איתו הכי הרבה? סיגל ושגיב אתה בתנועת נוער? לא בע איזה? אמרתי לא ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? סלקום
שלחו לי היום בבוקר איזה חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') מוטורולה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? אממ כיסא עץ באיזה צבע המחשב שלך? כסף באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כחול ופסים מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? DVD של כריסטינה
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד?
אם כן- איזה? אבל אין אם לא- אתה רוצה? לא כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא מה הדף בית שלך?
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?
כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם+גילאים? דודו -21 דנה -4 איך היה השאלון? אחלה, היה מקורי

../images/Emo142.gif Don't you wanna know me?

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? בגלל זה בדיוק כבר נמאס לי לענות על שאלונים
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות, נחמד לקרוא גג 1-2 אתה אוהב להתקלח? מאוד
איזה שמפו אתה משתמש? הוואי, הרבל אסנס, פינוק, הד&שולדרז ו-10
כל פעם מה שבא ואיזה דאודורנט? ליידי ספיד סטיק סגול או דאב ורוד
איזה צבע המגבת שלך? המגבת הכי גדולה שיצאה מהכביסה... אין לי מגבת קבועה מה אתה אוכל בבוקר? בביצפר? פרוסה עם משהו כזה טעים ובריא
תמיד יש לי ירקות בסנדוויץ'.. בבית לא אוכלת בוקר איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי ושבת למה? שישי כי הוא כל כך עמוס, שבת כי הוא כל כך ריק
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? רק 1
יש לך קרובים בחו"ל? יאפ יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? *מתכחשת*
איך קוראים לו/ה? *עדיין בהכחשה*
איזה צבע שיער יש לך? שחור
[הטבעי חום] ואיזה היית רוצה שיהיה לך? ממ.. שחור? כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? אנלא מבינה ת'קטע, לי לא סיפרו שום סיפורי מפלצות ולא פחדתי משום מפלצת [אפילו לא מאבוללה, שבכלל לא הכרתי] איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
נראה לי מתוק או מלוח? מתוק... אני חולת מתוק איזה שפה הכי יפה? ממ אנגלית? יש לה ת'צליל הכי מוכר ונעים לאוזן.. ממ ואיטלקית גם שפה יפה ואיזה הכי מכוערת? ערבית, וואח וואח וואח! צליל כ"כ דוחה שמאלני/ימני? יותר שמאלנית, לא ממש מתעניינת
דתי/חילוני/מסורתי וכו'? 100% כופרת sms או לדבר באמת? סמס זה סתם בשיעמום, אי אפשר לדבר ככה על-אמת. אז באמת טלפון או פנים אל פנים? גם וגם איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? הנדסה
מתעבת! לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. לא לא, הנדסה זה גרוע לפחות באותה מידה. באמאשלי. מה המבחן האחרון שעשית? תנ"ך
וכמה קיבלת בו?
עוד לא קיבלתי באיזה צבע הארון בחדר שלך? מין כחול כזה מוזר
יש לך חדר לבד? יאפ מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? קניות של אוכל? לפני איזה שנתיים הלכתי עם חברים כי יצאנו ביחד לסופשבוע. וזהו. עברת על החוק? ממ בקטנה ממש
על איזה חוק עברת? לא לגנוב [מסטיקים], לא לעשן סמים [קלים] תפסו אותך? הו-לא. אם כן- מה עשו לך? next ישבת במעצר? next אני מדלגת על הקטע עם החברים, הרי אתם לא מכירים אותם בכל מקרה
אתה בתנועת נוער? לא איזה? next ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? הידיד הכי-הכי טוב בעולם
איזה חברה הפלא' שלך? פלאפון
ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו') סמסונג איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כיסא מחשב כזה, רגיל, אפרורי באיזה צבע המחשב שלך? לבן דהוי
באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? גם לבן דהוי
מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? קעקוע, זאת מתנת יומולדת ליומולדת הבאה שלי שאמרו לי עלייה ביומולדת חצי
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? אך ורק בעיר
ובמה אתה גר עכשיו? בעיר כמובן יש לך חיית מחמד? יאפ אם כן- איזה?
איך קוראים לה? ליליאן dear [זה השם המלא, באמת!
] אם לא- אתה רוצה? next שהיית קטן קראת ג'ינג'י? חח נו מה? ברור שכן
מה הדף בית שלך? גוגל אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? מאז שהתחלתי לענות על השאלון-נצח הזה נטשתי את כולם
עם מי? next כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם+גילאים? נעם, 19 איך היה השאלון? מקורי [חוץ מה-2 שאלות האלה ^ על האחים] ומשעשע, כיפי אך ארוך
היה טוב וטוב שהיה!

למעלה