ש=א=ל=ו=ן

Koala Girl

New member
עוד פעם זה../images/Emo12.gif

רדי כבר מהשטויות
מתי פעם אחרונה שהצחקתי אותך? אולי אני יכולה לגרום לך לבכות חחח

עונה נה נחמן מאומן.

השעה עכשיו :17:44. יום: שני, פעמיים כי טוב! תאריך לידה:15.5.91 אתמול ... שם מלא : קרן רחל חנה לאה שרה ... סתם!!! עיר : עיר קודשנו ירושלים! מזל : מזל טוב !!!
מידת נעליים : 39 מי יודע?. 39 אני יודע! גובה : דרדסית ... חולה על השאלה הזאת! 1.58. מאמין ב- אלוקים: כן, ישתבח שמו. שטן: לך חפס ת'חברים שלך ... שלום: WE ננייד פיס לה לה לה לה לי ... (שיר של תאקט). אהבה ממבט ראשון: אין מצב!!! אהבה וירטואלית:נוו ואאייי. אהבה בין הומואים ולסביות: הומוהים כן,לסביות לא! <<<>>><<<<>>>><<<>>>><<<<>>>><<<<>>><<<>>> הבנאדם הכי: אימא. שאתה הכי אוהב: _ _ _ שאתה הכי מתגעגע אליו:??? הכי מצחיק:פרואזק& מה קשור... הכי לא מצחיק:אני! הכי חתיך: לא יודעת איך קוראים לו, וגם אח שלו! ***חולה על מי שקרא***יש לציין שכתבתי את זה בשעת חירפון!!! -קרן-

../images/Emo15.gifעונהנהההה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

השעה עכשיו : 5:55 שעה מגניבהה
יום: נראה לי שני...
תאריך לידה: 1.1.1991 תאריך מגניףף
חולעליוו
שם מלא : מירי (בשבילכם מירוששש..
) לוי...
עיר : רמת גןן... מזל : גדייייי
מידת נעליים : 36-39 חח לא ברוררר
גובה : 1.64 מאמין ב- אלוהים: ברורר....
שטן: ל'דעת...
שלום: תמיד יש תקווהה...
אהבה ממבט ראשון: כן.. ואם אתם לא מאמינים באהבה ממבט ראשון אני יעבור לידכם עוד פעם... (משפט של חברה שלעי...
) אהבה וירטואלית: כן... אהבה בין הומואים ולסביות: שיהיה להם בכיף
<<<>>><<<<>>>><<<>>>><<<<>>>><<<<>>><<<>>> הבנאדם הכי: שאתה הכי אוהב: את כל המשפחה שלי... שאתה הכי מתגעגע אליו: סבתא שלי...
הכי מצחיק: חברה שלי מיכלל... (גמאת מיכלוש...אבל עוד אחת שמחורפנת עד הגג...) הכי לא מצחיק: עזבו..אתם לא מכירים
חח הכי חתיך: יהודה ועוד מישו (*אהמ*)

עונההה[שמישהו יקרא?../images/Emo3.gif]

השעה עכשיו : 18:12 יום: שני תאריך לידה: 3.11.91 שם מלא :סאלי עיר : הרצליה מזל : עקרב מידת נעליים : 40 גובה : 1.71 מאמין ב- אלוהים: כן שטן: לא שלום: לא אהבה ממבט ראשון: אולי אהבה וירטואלית: לא אהבה בין הומואים ולסביות: שיעשו מה שבא להם.וכן.. <<<>>><<<<>>>><<<>>>><<<<>>>><<<<>>><<<>>> הבנאדם הכי: שאתה הכי אוהב: אממ שאתה הכי מתגעגע אליו: לא יודעת הכי מצחיק: כנ"ל הכי לא מצחיק: חחח יש המון הכי חתיך: יש הרבה חתיכים

סיון וכולם../images/Emo110.gif

תקשיבווו.. אבל באמת
אל תגיבו להודעות שלה שתציף כמה שבא לה, שתהפוך תעולם, אל תגיבו לה היא מחפשת צומי והיא מוצאת אותו.. פשוט אל תגיבוו

למעלה