ש=א=ל=ו=ן

zlilllll

New member
עניתי בגדול??../images/Emo4.gif../images/Emo23.gif

השעה עכשיו : 19:41 יום: שני תאריך לידה: 29.12.1989 שם מלא : צליל חמו עיר : אילת מזל : גדי מידת נעליים : 40-41 גובה : אין לי מושג מאמין ב- אלוהים: בטח שטן: לא שלום: בעזרת השם אהבה ממבט ראשון:כן אהבה וירטואלית:לא אהבה בין הומואים ולסביות:לא איכס בעעע גועל נפש <<<>>><<<<>>>><<<>>>><<<<>>>><<<<>>><<<>>> הבנאדם הכי מתגעגע אליו: אגם רודברג אני לא רוצה שהיא תעשה צבא אני מאוד אוהבת אותה ושתמשיך אם מה שהיא עושה. הבנאדם שאת הכי אוהבת: ליעד אדרעי (חבר שלי) שאתה הכי מתגעגע אליו:לסידרה מחכה לה כבר ??"אהבה מעבר לפינה" הכי מצחיק: אסי כהן הכי לא מצחיק: נתןדטנר הכי חתיך: יהודה חבר'ה איפה הכבוד ??? לוי?

Koala Girl

New member
yo../images/Emo23.gif

השעה עכשיו: 7:35(?) יום: שלישי תאריך לידה: 18.3.87 שם מלא : עדי עיר : חולון מזל : חרא מידת נעליים : 39 גובה : 1.65 מאמין ב- אלוהים: אממ.. שטן: ^^ שלום:
אהבה ממבט ראשון: תלוי אהבה וירטואלית: כנ"ל אהבה בין הומואים ולסביות: למה לא?
<<<>>><<<<>>>><<<>>>><<<<>>>><<<<>>><<<>>> הבנאדם הכי: שאתה הכי אוהב: יש הרבה שאתה הכי מתגעגע אליו: אממ..גם יש כמה(אתם מודעים לזה ששמות לא יעזרו כי אתם לא מכירים אותם נכון?
) הכי מצחיק: ואיי לא 'דעת
הכי לא מצחיק: ^
הכי חתיך: אממ..בראד פיט?
חח מה קשור,לא 'דעת

chen00sh

New member
עונהה

השעה עכשיו : 7:38 (אני לא הולכת היום לבצפר!!) יום: שלישי תאריך לידה: 18.7.91 שם מלא : חן בורשטיין עיר : כפר טרומן מזל : סרטן מידת נעליים : 37 גובה : 1.59 מאמין ב- אלוהים: כן! שטן: לא שלום: יהיה מתישהוא אהבה ממבט ראשון: כן אהבה וירטואלית:לא! אהבה בין הומואים ולסביות: סבבה אבל לא לידי .. הבנאדם הכי: אמממ יש הרבהה שאתה הכי מתגעגע אליו: לבת דודה שליי.. הכי מצחיק: אממ גם .. יש מלא הכי לא מצחיק: איןן הכי חתיכיםם: יהודהה לויי ורן בכורר !!!

עונה וצריכה להגיד משו -כנסו-

קודם כל פורום מושלם שלילא יצא לי להיות כמה ימים בגלל עומס של מבחנים יש לי שלושה מבחנים בשבוע יום אחרי יום ומקצועות קשים!!!!!! הסטוריה אזרחות לשון........ועוד אני מתגעגעת אליכם כ"כ אני אפילו לא רואה טלויזיה אני חושבת עליכה המון 'צטערת אבל עוד3 או 4 מבחנים ונגמר הסיוט!!!!!!!!!! ועכשיו לשאלון השעה עכשיו :17:19 יום: שלישי תאריך לידה:8.2 שם מלא : נופר .ת. עיר : יבנה מזל : דלי שולט!! מידת נעליים : 37 38 39 גובה : 1.54 בערך מאמין ב- אלוהים: ברוררר שטן: כן שלום: לא כ"כ אהבה ממבט ראשון: כן! אהבה וירטואלית:כן אהבה בין הומואים ולסביות: אוףףףף איך אני שונאת תשאלה הזאת היא קשה אמממ אני חושבת שאם יש אהבה בין כל דבר כמו בעלי חיים ובנים אדם אז יכול להיות גם אהבה בין אנשים מאותו המין <<<>>><<<<>>>><<<>>>><<<<>>>><<<<>>><<<>>> הבנאדם הכי: שאתה הכי אוהב: אמא שלי! שאתה הכי מתגעגע אליו: המורה שלי של שנה שעברה הכי מצחיק:אמממ שאלה קשה הכי לא מצחיק: כל בן אדם יכול להצחיק אולי לא לצחוק איתו אלא לצחוק עליו הכי חתיך: אממממ הרבה יהודה לוי אהבתי תשאלון באמת הגיע הזמן שיהיה שאלונים התגעגעתי אליהם! לאבושששש נופרוש

../images/Emo85.gifמסתבר שמשעמם לי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

השעה עכשיו : 17:46
יום: שני
תאריך לידה:30/12
שם מלא: איילת לוי
כע שמעתי על השיר אשליות
עיר: פ"ת
מזל: גדי
מידת נעליים: 41 אני סוסה
גובה: 1.65
מאמין ב-ה': כן
שטן: לא, אבל אני מאמינה בגורל