ש=א=ל=ו=ן

ש=א=ל=ו=ן

לקוח מבלוג של חברה שלי... השעה עכשיו : יום: תאריך לידה: שם מלא : עיר : מזל : מידת נעליים : גובה : מאמין ב- אלוהים: שטן: שלום: אהבה ממבט ראשון: אהבה וירטואלית: אהבה בין הומואים ולסביות: <<<>>><<<<>>>><<<>>>><<<<>>>><<<<>>><<<>>> הבנאדם הכי: שאתה הכי אוהב: שאתה הכי מתגעגע אליו: הכי מצחיק: הכי לא מצחיק: הכי חתיך:

../images/Emo20.gifעונה../images/Emo26.gif

השעה עכשיו :14:31 יום:שני תאריך לידה:17.7.90 שם מלא :טל רוזנטל עיר :חיפה מזל :סרטן מידת נעליים :38-39 גובה :1.60 מאמין ב- אלוהים:כן שטן:לא שלום:כן בע"ה אהבה ממבט ראשון:כן אהבה וירטואלית:לא אהבה בין הומואים ולסביות:כן <<<>>><<<<>>>><<<>>>><<<<>>>><<<<>>><<<>>> הבנאדם הכי: שאתה הכי אוהב:אמא שאתה הכי מתגעגע אליו:ידיד שלי הכי מצחיק:סבתא הכי לא מצחיק:אלי הכי חתיך:לא יודעת

עונה נה נה נה נה

השעה עכשיו : 15:04 יום:שני תאריך לידה:17/1 |סדגש שם מלא :סיון סרור עיר :ירושלים מזל :
גדי
מידת נעליים :37 גובה : 1.65 מאמין ב- אלוהים:כן שטן: לא שלום:יהיה בע"ה אהבה ממבט ראשון:כן
אהבה וירטואלית:לא אהבה בין הומואים ולסביות:לא בעעע <<<>>><<<<>>>><<<>>>><<<<>>>><<<<>>><<<>>> הבנאדם הכי: שאתה הכי אוהב:יהודה לוי
שאתה הכי מתגעגע אליו:קובייייי (ידיד שלי)
הכי מצחיק:ידיד שלי כפרה עליו הכי לא מצחיק:אין הכי חתיך:יהודה

טל גבסו

New member
עונהההההה

השעה עכשיו : 3:26 יום: שני תאריך לידה: 12.4.1991 שם מלא: טל עוד מעט יהיה גבסו עיר: משהו בצפון מזל: טלה מידת נעליים: 38 גובה: 1.53 מאמין ב- אלוהים: ברוררררררר שטן: לא שלום: כןןן בקרוב מאוד...בעזרת השם אהבה ממבט ראשון: כן אהבה וירטואלית: לא אהבה בין הומואים ולסביות: מגעיל דוחהה הבנאדם שהכי: שאתה הכי אוהב: כל המשפחה...במיוחד אחותי הגדולה שאתה הכי מתגעגע: אחי ז"ל הכי מצחיק: אח שלי הקטן ואורנה בנאייי הכי לא מצחיק: אלי יצפאן הכי חתיך: שי גבסו

אניי../images/Emo110.gif

השעה עכשיו
15:32
יום
אמממ שני לא
תאריך לידה
30.4
שם מלא
מיכלל כהן
עיר
תל אביב
מזל
שורררר
מידת נעליים
38 נראלי
גובה|אמממ מאמין ב
אלוהים
כעע
שטן
לאדעת
שלום
נראלי
אהבה ממבט ראשון
מממ.. לאדעת זה די תלוי האמת
אהבה וירטואלית
אמממ
אהבה בין הומואים ולסביות
אני בעד שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ויהיה עם מי שהוא אוהב.. עם מישו הומו או מישהי לסבית אז שיהיה לו/לה בסבבה
הבנאדם הכי
שאתה הכי אוהב
אממ יש כמה
שאתה הכי מתגעגע אליו
כנ"ל
הכי מצחיק
אני
חחח סתם אממ... לאדעת אני מצחיקה את עצמי יותר משכל אחד אחר.. אבל כל בנאדם מצחיק אותיי.. אני כל החיים שלי במצב כפית חחח
הכי לא מצחיק
אמממ יש כמה דברים חחחח
הכי חתיך
מהמפורסמים
סקעת ויהודה לוי

KaPLAn8

New member
=) עונהה

השעה עכשיו :17:43 יום: שני תאריך לידה:8.7.92 שם מלא : קרן קפלן =) עיר : רעננה מזל : סרטן מידת נעליים :38 גובה : 1.75 :) מאמין ב- אלוהים: כן בערך..:S שטן: לדעת שלום: כעעע אהבה ממבט ראשון: אממ נראה לי שכןן אהבה וירטואלית:אממממ אהבה בין הומואים ולסביות: לא בעעעעע <<<>>><<<<>>>><<<>>>><<<<>>>><<<<>>><<<>>> הבנאדם הכי: שאתה הכי אוהב: יש כמה שאתה הכי מתגעגע אליו:כנ"ל הכי מצחיק:אניייי :) הכי לא מצחיק:חברה שלי כול היום עפ הפרצוף באדמה בע איך אפשרררר הכי חתיך: יהודה לוי ברווווורררררררררר

אביחי 33

New member
עונה../images/Emo60.gif

השעה עכשיו :
16:19 יום:
שני תאריך לידה:
10/7/90 שם מלא :
אביחי כהן עיר :
גן יבנה מזל :
סרטן
מידת נעליים :
43 גובה :
1.80
מאמין ב- אלוהים:
כן
שטן:
אמממ לא נראה לי. שלום:
בעזרת ה', בבוא מן הימים אהבה ממבט ראשון:
מאמין וחצי
אהבה וירטואלית:
לא כל כך.. אבל שיהיה
אהבה בין הומואים ולסביות:
שיעשו מה שהם אוהבים לעשות. <<<>>><<<<>>>><<<>>>><<<<>>>><<<<>>><<<>>> הבנאדם הכי:
אגם רודברג-ללא ספק
שאתה הכי אוהב:
אגם רודברג, ואלונה חברה שלי
שאתה הכי מתגעגע אליו:
אלונה שלייייי... וגם טיפה אגמי
הכי מצחיק:
חברים שלי.. פשוט קורעים
. מאנשי הטלויזיה טל פרידמן הכי לא מצחיק:
נאור ציון הכי חתיך:
ראיתם עוד דוגמן כמוני
חחח סתם.. כל אחד ויופיו שלו
תודה על השאלון היפה
אוהב מיליון
אביחי

אביחי אני יהרוג אותכם י'טווילים!

ג'ירפות!!! אני הולכת עם פ'לטפורמות ו... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אביחי 33

New member
חחחח כל אחד והחיפרון שלו..../images/Emo9.gif

רק שתדעי שהייתה תק' שלקחתי כדורים לצמחית הגובה. אני אוהב למשל בנות נמוכות. ואני חושב שזה מממש מהממם
אבל כמובן לא ממש נמוך... כמה נשים אהובות שלי ממש נמוכות..*אהמ**אהמ*

לאאאא... חשבתי לצמיחה ../images/Emo3.gif

יש לי 2 חברות הם כמו הרים!!! מירי בן כמה אח שלך שיש לו כזה גובהה?

למעלה