ש=א=ל=ו=ן[:

היפ היפ הראי

1 קים קריגסמן שם ארוך בטרוף 2 ליאלאעפיה מהמפאיה 3 עומר 4 דנילאון 5 ג'ילה 6 גל המטולטל 7 עומרי זלוף 8 אורן " נוראה מצחיק
" 9 עדי סקווץ בריט 10 איתי 11 שחף 12 קשת 13 שירלילה 14 תכלת אשכרה 15 אליהו
16 מלי 17 אלעד רואה צאן 18 אמיר בוב ספוג 19 אביב תעשה גבות פה זה לא פינת ליטוף 20 שי אבומעפיה האם 9 בן או בת? בן, אני יודעת שעדי זה שם של בת אבל כנראה לא רק האם 1 ו2 היו זוג חמוד? לא בלהתחשב ששתיהן בנות!
מה לגבי 4 ו18? אולי באיה כיתה נמצא 17? ז או ח זה פשוט סוף שנה את מדברת אם 12? בטח מהי הלהקה האהובה על 6? אין לי מושג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האם ל1 יש אחים או אחיות? כן שני תאומים האם אי פעם תצא אם 3? לא האם אי פעם תצא אם 7? לא האם 16 רווק?כן מה שמו הפרטי של 15? אליהו מה שמו האמצעי של 10? יש לו אחד כזה? מהו הדבר ש15 הכי אוהב לעשות? לחבק האם 13 אוהב שוקולד? בטח מי לא?!?!?!?!?!?!?!?!?!? האם יש קשר בין 4 ו8? חוץ מזה שארבע מתחלק פעמיים בשמונה, אמם הביטלס לאיזה בצ'פר עשריים הולך? "רימון" ספר עובדה אקראית על 11: תלמידה חכמה אם הפרעות ועל1: היא נדחפת ועל9: הוא גמד האם אי פעם הייתה דלוק על 15 איייכככככככככס איו בלעע......
לא הוא המורה שלי לחשבון!!!!!!!! איייייייכככככככססססס איפה 3 גר? אין לי מושג מהו הצבע האהוב על 4? לא יודעת האם תמזמז עם 14? לא האם 5 ו6 חברים הכי טובים? לא הם ידידים האם 7 אוהב את20? אם הוא הומו
האם 8 אוהב את 19?כנ"ל האם פגשת את 2?כן איך פגשת את 18? הוא איתי בכיתה האם ל10 יש חיות מחמד? לא אני חושבת האם 12 מבוגר ממך? כן לא בהרבה האם 17 הוא האדם הכי סקסי שקיים? לא לא

למעלה