ש-א-ל-ו-ן~~~

galisagi

New member
עונה

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת? מדהים 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים? להשקיע, לאהוב, להנות 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע? בעצם כל המשפחה שלי 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים? כי הם החיים שלי 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים? נייטרלי, שקט 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה? כחול הוא מזכיר לי את הים והשמיים 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם)? הוד השרון ואני רוצה להישאר פה או לחיות באנגליה או אמריקה אם לא היה כ"כ יקר 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...)את המחירים של דברים,ואת השיגעון על מותגים 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר? אמיתית אבל לא הכול נכון 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה? כן בגלל שזו הדרך היחידה לחיות 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה? כן כי זה מה שגורם לך לרצות לחיות 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים? דברים שישמחו אותי ואת המשפחה שלי 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה... 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה?

עונה../images/Emo9.gif

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת?מושלם!?
2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים?כל מיני...
אנ'לא אפרט
3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע?חברות שלי אמא'שלי וחבר שלי
4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים?כי הוא עוזר לי..
5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים?צבע יפה..
6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה?ורוד לבן ותכלת... כי הם צבעים מדהימים!!
7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם) חסוי... וההיתי רוצה לגור בשוויץ..
8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...)לשנות!? שהיה יותר ג'נסים יפים.. בכסטרו ובהוניגמן
9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר?אמיתית
10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה?אני מאמינה בשלום.. כי אני בטוחה שיגיע הזמן לזה..
11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה?מאמינה.. כי אני מצאתי את האהבה שלי!!
12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים?שטיח פרוותי חדש..
13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה... -לא גולשת בצאטים..
14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה?כע..

הכו2שת

New member
:)

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת? חיים שליייי 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים? אהבה וכנות 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע? נדב! 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים? אמממ..יש הרבה סיבות 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים? בנאלי, שקוף 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה? אדום - מסמל אהבה ועוד 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם) בדרום והייתי רוצה במרכז 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...) אהמממ.. יש הרבה 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר? אנערף.. 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה? לא ממש.. לא'דעת.. לא נראה לי פשוט 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה? כןןן.. בשביל זה אנו חיים 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים? כמה שיותר צעיפים ומגפיים, דירה בת''א :) 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה... שונאת צ'אטים 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה? אולי..חחחחח

English Muffin

New member
עונהה

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת?מטורף 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים?להינות מהחיים ולקחת אותם באיזי 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע?המשפחה שלי חברים קרובים 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים?כי הם חלק מהחיים שלי ואני אוהבת אותם הכי בעולם 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים?טהור ושקוף 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה?סגול כי הוא מדבר אלי 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם)בצפון והייתי רוצה לגור בתל אביב 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...)הייתי רוצה שלא יהיה פוליטיקה בכלל 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר?אמיתית 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה?כן כי זה חשוב שלא ימותו אנשים סתם בגלל מילחמות 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה?כן כי חוויתי אותה 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים?בגדים 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה...אין לי מושג הרבה זמן לא הייתי בצ'אט 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה?כן למה לא ?

~~~

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת? חכם 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים? כסף 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע? אחיין שלי 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים?כי הוא הכיטוב 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים? טהור, נקי 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה? ירוק, ככה. 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם) אזור הדרום, הייתי רוצה לגור בניו יורק או אוסטרליה 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...) את הגוף שלי 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר? לא יודעת 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה? לא.. לכלולם יש דיעות שונות , זה לא ילך 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה? לא, חומריות יכולה לשנות הכל, בדוק. 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים? מלא בגדים והכל , וMP3... 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה... תפוז 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה? =|

עונה

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת? אחלה
2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים? להנות מהם 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע? ממממ אחותי 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים? ככה 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים? "צבע לבן" 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה? לא יודעת 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם) מרכז, פה. 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...) הרבה
9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר? לא יודעת 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה? תלוי בין מי למי, תכלס אין מה להאימן... 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה? קיימת, אין מה להאמין. 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים? הכל
13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה... לא נכנסת בכלל 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה?

למעלה