תשובות:
1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת?כרגע זה אח שלי.איך הייתי מגדיר אותו במילה אחת?אמממ...אולי אוהב? 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים?בריאות ואושר!!!!! 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע?לא יודע מה להגיד כאן... 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים?עייני למעלה 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים?שלווה,טוהר. 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה?ירוק,לבן,סגול,זהב,כחול,טורקיז,ותכלת.לפעמים גם שחור.את השחור אני אוהב כי לפעמים הוא יכול להיות נורא יפה,בולט ומושך את העין.יש/ בו גם סקסיות מסויימת.לגביי שאר הצבעים,אני הכי אוהב אותם מפני שהם גם יפים יותר מן השאר,וגם מסמלים עבורי דברים טובים כמו פריחה,צמיחה,רוגע,שקט,שימחה,וכ"ו... 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם)?גר בנתניה.ואני רוצה גם להמשיך לגור בנתניה.אם לא נתניה אז תל אביב. 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...)?הוהו...כ"כ הרבה:את המצב הנפשי הירוד שלי ושל כל מי שסובל מדיכאונות וכאלה,את האופי/טבע של רוב האנשים,את צורת החשיבה המעוותת של בני האדם,את חלק מהכללים האידיוטיים של מה "מקובל" ומה לא "מקובל",את הצורה שבה העולם הזה מתנהל(לפחות מבחינה חלקית.כמובן לא את כל ההתנהלות),ועוד... 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר?מה שלא יהיה,אי אפשר לקרוא לה שקר.כי או שהיא אמיתית ואכן קרתה,או שזה פשוט ספר שאנשים ישבו וכתבו.פשוט יצירה.ויצירה היא יצירה,אתם יודעים.זה לא שקר.זה פשוט מן אגדה כזו,או סיפור כמו כל יצירה אחרת.כך שגם אם התקופה ההיא זה בעצם סיפור שמישהו כתב,זה לא אומר שזה שקר.שקר זו מילה נורא בוטה.זה פשוט יצירה.ובינינו...יצירה היא תמיד יפה בהרבה יותר מהמציאות.אפילו שהיא בגדר פנטזיה ושהיא לא קרתה באמת,אלא רק בדמיון.הכוונה היא שעולם האגדות הרבה יותר טוב מהעולם האמיתי שבו אנו חיים.ככה זה. 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה?זה עוד מושג אידיאלי כזה.אבל לצערי אני חושב שאין לו מקום בעולמינו.זה עולם אכזר,נקודה!תמיד תהיינה מלחמות,שינאה ומה שלא תירצו.אם זה בין מדינות,אם זה ביו אנשים שעובדים באותו מקום,אם זה בין האזרחים למדינה,ואם זה בין ילדים שלומדים באותו בית ספר.בכל מקום יהיה איזה חלש קורבן,שעל חשבונו החזקים ישיגו תהילה ויצליחו.כך ששלום אמיתי,שכל הצדדים יהיו מרוצים ויאהבו זה את זה,לא יהיה כנראה בחיים. 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה?לא כל כך.אני,לעומת הרבה אחרים,רואה באהבה גם חסרונות.היא גורמת פעמים רבות לאבד את חוש השיפוט והאובייקטיביות של אנשים,והיא עשויה אף ליצור "קליקות" כאלה של קבוצות אחת נגד השנייה.יש באהבה גם מרכיבים דיי אינטרסנטיים ואגואיסטיים.לא תמיד אומנם,אך פעמים רבות.לדוגמא,אנשים רבים שדואגים רק לקרובים שלהם,וזורקים "זין"(סליחה על הביטוי) על כל השאר.לא יודע להסביר את זה יותר טוב,אבל מקווה שהבנתם את המסר שניסיתי להעביר פה. 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים?אם אפשר היה גם לקנות דברים לא מוחשיים אז הייתי קונה אושר. 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה...לא מבין בצ'אטים 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה?כן,למה לא?