ש-א-ל-ו-ן~~~

essit

New member
ש-א-ל-ו-ן~~~../images/Emo48.gif

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת? 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים? 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע? 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים? 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים? 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה? 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם) 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...) 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר? 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה? 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה? 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים? 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה... 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה?

coullette

New member
חחחחחחחח

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת? אני 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים? אהבה ואושר ובריאות 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע? אני 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים? כי הוא אני 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים? אחלה בחלה 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה? הכל הולך 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם) לונדון 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...) ארוך מדי 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר? לא יודעת 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה? לא ככה כי אנחנו בני אדם ויש לנו אינטרסים ויש לנו יצר לריב שאנחנו לא יכולים לחיות בשקט אחד עם השני 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה? כן 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים? ארמון! 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה... שומדבר 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה? לא מוות לשרית חדד!

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת? מותקים. 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים? אופטימיות. 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע? שניים. החבר והחברה הכי טובה. 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים? כי אני סומכת עליהם הכי הרבה והם הכי יקרים לי. 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים? בלעט בלעט. אין לי כח ממ. 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה? ירוק, כתומ, וורוד, סגול, צהוב. כי זה יפה ושמח. 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם)? בימים אלה ר"ג, באופן כללי ת"א או באיזו ארץ שווה. מהאני יודעת. 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים..)? את החינוך. 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר? לאיודעת לא אכפתלי. 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה? ישמצב. 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה? כן. כי כל כמה שזה כימיקלים של המח, כל עוד אני מרגישה את זה, זה שם. עובדה שברגשות אחרים אני מסוגלת לשלוט ובזה הרבה פחות. 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים? כל העולם בערך. 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה.. לאיודעת, לא נכנסת לצ'אטים כבר מלאזמן. 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה? נחמד, כן.

ybenor

New member
עונה

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת? משפחה.. 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים? אממ שאלה קשה.. להיות שמחה... לא להיות לבד 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע? משפחה 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים? כי הם המשפחה שלי 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים? בהיר מואר 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה? תכלת כי לא יודעת הוא עמוק כזה ויפה 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם) צפון.. בצפון... 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...) שיפסיקו לפרוץ לי לבית ולגנוב דברים זה מפחיד... 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר? אממ חלק אמיתית וחלק לא 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה? אמממממ 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה? כן.. כככה 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים? אוקי: קוטג' מפואר עם בריכה אולם קלונוע וכאלה... קניון.. חחחחח ומקלט לחיות עזובות... ועוד מלאאאא 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה...נענע 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה? כןןןןןןןןן!!!

עונה:)../images/Emo126.gif

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת?:אמא 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים?:החיים 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע?:אמאבא 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים?:כי הם ההורים שלי 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים?:טהור נקי 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה?:כתום כי הוא נועז ויפה ומיני אפילו 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם):אני גר בנגב והייתי רוצה או לגור במרכז או ארה''ב 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...).:את האבטלה 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר?:אמיתית 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה?:כן כי השלום הזה יביא עימו רק טוב וגישור ואני מאמין שהוא יבוא 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה?:כן מכיוון שבלי אהבה אין חיים והמשכיות 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים?:אוסף שלם של כל סרטי דיסני מהדורות ישנות חדשות באנגלית ובעיברית 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה...:נענע יותר נחמד 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה?:זה שאלון לא קשור אחד לשני אבל הוא נחמד ואני הייתי רוצה אחד כזה יותר ארוך כי הוא סבבה

MK respect

New member
=]

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת?מ-ל-ך!! 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים?בדיוק היום שאלו אותנו את זה בצפר..חח..אושר,יושר בריאות כושר ואהבה.. 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע?אממ..יש כמה..אבל מאוד מאוד זה חסוי...חחח.. 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים?כי הוא מאמי והוא חתיך והוא אחלה גבר!! 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים?קקה בלבן 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה?שחור כתום ירוק זוהר וירוק זית!!כי זה צבעים מהממיםם!! 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם)?אני גרה בחיפה ואני הייתי רוצה לגור בהתנחלות בגולן או בהתנחלות בדרום כמו גוש קטיף וכאלה.. 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...)לאידע...הרבה.. 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר?אמיתית!! 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה?אנלא מאמינה שיהיה שלום אם נביא לערבים את הארץ שלנו.. 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה?כע כי ככה זה.. 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים?לאידעת.. 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה...אנלא מדברת בצ'אטים.. 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה?כע אבל יותר ארוכים..

Invisible Eden

New member
../images/Emo3.gif

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת? צ'אקי. 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים? הסביבה שלי. 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע? צ'אקי. 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים? כי.. כי זאת היא. היא גורמת לי להרגיש הכי מיוחדת בעולם. 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים? מממ... צבע לבן. 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה? שחור. ככה. 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם) עמק יזרעאל- ואני אשמח לנתניה
8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...) את האמונה באלוהים כי זה מפריד בין אנשים. 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר? אני לא אתחיל לענות על זה בכלל. 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה? אני חושבת שאם מה שעניתי לשאלה 8 היה קורה באמת מזמן היה שלום. 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה? אני כן ואני לא אתחיל לזיין בשכל. 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים? נסיעות חופשיות ומשהו שישתיק את האמא. 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה... תפוז איי גאס 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה? כע זה חביב

איזו עייפות..עונה..

.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת?מלאך 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים?אושר,בריאות,אהבה ופרנסה 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע?ונילה 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים?יש מליון ואחת סיבות..כי אפשר לומר שהוא האדם שאני הכי אוהבת,מעריצה,רוצה להיות כל היום איתו,הכי מקשיב,הכי מבין,הכי אוהב,הכי צנוע,הכי חכם והכי הכי אוהבת בעולם! 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים?גן עדן 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה?כחול-אופטימיות 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם):כרגע ,גרה ביפו העתיקה הייתי רוצה לגור בעתיד הלא כ"כ רחוק( 5 שנים) בירושלים או ממש בתוך חומות יפו העתיקה 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...): שלא תדעו..אין משהו שלא הייתי רוצה לשנות..בוא לא נפתח על זה דיון 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר?אמיתית לחלוטין! אין לי ספק בכך! מי שטוען שזה שקר מכחיש ושוכח את עברו 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה?מאמינה בשלום אבל לא מאמינה שאפשר לבצע ולהשכין שלום..למה?! כי אני הומנית מטבעי 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה?מאמינה..יש מישהו או מישהי שלא נפלו בפח הזה?! איך אפשר לא להאמין?! זה הדבר הכי טוב שעובר עלי בתקופה האחרונה 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים?מגברים בגודל בית 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה...לא נמצאת בצ'אטים 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה?גם

עונה...

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת? קוצ'קוצ'!!! 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים? לא יודעת.. 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע? האמת אני... 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים? כי זאת אני 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים? פשוט יפה!! 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה? לבן, כחול/תכלת, שחור, סגול עמוק כזה... מזה למה?! ככה! 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם) כפר סבא, ולא ממש משנה לי איפה 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...) רשימה ארוכה ביותר 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר? ברור שאמיתית!!!! 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה? לא יודעת כבר 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה? עוד לא היתה לי סיבה להאמין בה
תמיד זה מצד אחד... 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים? כרגע?!? ג'ינסס ודחוווף 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה... לא אוהבת צ'אטים 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה? אממ שיהיה

-=-

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת? חלום. 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים? הערכה. 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע? ח. 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים? הוא גורם לי לחייך. 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים? טהור, תמימות 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה? אדום-סקסי. 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם) גר באיזור כפרי, רוצה לגור באיזור עם עמק, שדות, קצת כבשים. 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...)- לחסל טרוריסטים, לסלק חוטאים, שתהיה מדינה מלוכדת, אנשים ידברו עברית ולא תהיה אבטלה. 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר? רק בתנ"ך יכולים לקרות כאלה אירועים. 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה? מאמין בו. מייחל לבואו. כי נמאס.. רוצה שקט. 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה? מאמין בה אך חושש מפניה. כי יודעת להיות אכזרית מאוד לפעמים גם ברגעים שבה אתה הכי פחות מוכן. 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים? הערכה של אנשים כלפיי. 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה... לא גולש אבל תפוז ואח"כ נענע. 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה? רוצה לראות שאלונים. לא יודע אם כאלה..

d r o r y

New member
תשובות:

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת?כרגע זה אח שלי.איך הייתי מגדיר אותו במילה אחת?אמממ...אולי אוהב? 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים?בריאות ואושר!!!!! 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע?לא יודע מה להגיד כאן... 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים?עייני למעלה 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים?שלווה,טוהר. 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה?ירוק,לבן,סגול,זהב,כחול,טורקיז,ותכלת.לפעמים גם שחור.את השחור אני אוהב כי לפעמים הוא יכול להיות נורא יפה,בולט ומושך את העין.יש/ בו גם סקסיות מסויימת.לגביי שאר הצבעים,אני הכי אוהב אותם מפני שהם גם יפים יותר מן השאר,וגם מסמלים עבורי דברים טובים כמו פריחה,צמיחה,רוגע,שקט,שימחה,וכ"ו... 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם)?גר בנתניה.ואני רוצה גם להמשיך לגור בנתניה.אם לא נתניה אז תל אביב. 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...)?הוהו...כ"כ הרבה:את המצב הנפשי הירוד שלי ושל כל מי שסובל מדיכאונות וכאלה,את האופי/טבע של רוב האנשים,את צורת החשיבה המעוותת של בני האדם,את חלק מהכללים האידיוטיים של מה "מקובל" ומה לא "מקובל",את הצורה שבה העולם הזה מתנהל(לפחות מבחינה חלקית.כמובן לא את כל ההתנהלות),ועוד... 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר?מה שלא יהיה,אי אפשר לקרוא לה שקר.כי או שהיא אמיתית ואכן קרתה,או שזה פשוט ספר שאנשים ישבו וכתבו.פשוט יצירה.ויצירה היא יצירה,אתם יודעים.זה לא שקר.זה פשוט מן אגדה כזו,או סיפור כמו כל יצירה אחרת.כך שגם אם התקופה ההיא זה בעצם סיפור שמישהו כתב,זה לא אומר שזה שקר.שקר זו מילה נורא בוטה.זה פשוט יצירה.ובינינו...יצירה היא תמיד יפה בהרבה יותר מהמציאות.אפילו שהיא בגדר פנטזיה ושהיא לא קרתה באמת,אלא רק בדמיון.הכוונה היא שעולם האגדות הרבה יותר טוב מהעולם האמיתי שבו אנו חיים.ככה זה. 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה?זה עוד מושג אידיאלי כזה.אבל לצערי אני חושב שאין לו מקום בעולמינו.זה עולם אכזר,נקודה!תמיד תהיינה מלחמות,שינאה ומה שלא תירצו.אם זה בין מדינות,אם זה ביו אנשים שעובדים באותו מקום,אם זה בין האזרחים למדינה,ואם זה בין ילדים שלומדים באותו בית ספר.בכל מקום יהיה איזה חלש קורבן,שעל חשבונו החזקים ישיגו תהילה ויצליחו.כך ששלום אמיתי,שכל הצדדים יהיו מרוצים ויאהבו זה את זה,לא יהיה כנראה בחיים. 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה?לא כל כך.אני,לעומת הרבה אחרים,רואה באהבה גם חסרונות.היא גורמת פעמים רבות לאבד את חוש השיפוט והאובייקטיביות של אנשים,והיא עשויה אף ליצור "קליקות" כאלה של קבוצות אחת נגד השנייה.יש באהבה גם מרכיבים דיי אינטרסנטיים ואגואיסטיים.לא תמיד אומנם,אך פעמים רבות.לדוגמא,אנשים רבים שדואגים רק לקרובים שלהם,וזורקים "זין"(סליחה על הביטוי) על כל השאר.לא יודע להסביר את זה יותר טוב,אבל מקווה שהבנתם את המסר שניסיתי להעביר פה. 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים?אם אפשר היה גם לקנות דברים לא מוחשיים אז הייתי קונה אושר. 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה...לא מבין בצ'אטים 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה?כן,למה לא?

עונה...

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת? הכי יקר לליבי 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים? משפחה ואהבה 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע? אמא 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים? אמא יש רק אחת 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים? אוהבת את הצבע 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה? שחור ולבן 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם)? גרה במרכז ולא משנה את העיר שלי 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...)? את ראש הממשלה 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר? אמיתית 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה? כן 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה? כן 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים? מה שהייתי רוצה, אי אפשר לקנות כמו...בריאות, אושר, אהבה והצלחה תמידית בהכל 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה... נענע 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה? לא ממש איכפת לי

סבבה

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת?מדהימה! 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים?אהבה 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע?אחות שלי 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים?כי היא תמיד שם בשבילי ואני אוהבת אותה! 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים?התחלה חדשה 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה?שחור ותכלת..צבעים בעלי כוח! 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם):הייתי רוצה לגור בארצות הברית אם דודה שלי נראה לי...כי להיות קרובה למשפחה זה טוב!ואני מאוד אוהבת את דודה שלי!ואני גם שונאת את ישראל..אני גרה באיזור הצפון 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...)צריך לחשוב על זה רציני ואין לי ממש כוח כרגע 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר?נאי לא יודעת.. 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה?כן בטח,בגלל ששלום זה דבר אמיתי 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה?כן בטח,בגלל שאהבה זה דבר אמיתי 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים?גיטרה,כרטיס טיסה 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה...מה זה משנה 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה?כןרק בבקשה שיהיו יותר אורכים

KillER SmiLEY

New member
ממ עונה!

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת? קרוב..[?] 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים? איך לי מושג. 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע? כרגע? נחמה. 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים? כי אני רוצה אותו. 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים? רגוע וזהו. 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה? אדום-שחור. פשוט צבעים יפים.. 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם) בראשלצ.. לא אכפת לי להמשיך לגור שם 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...) לשנות את המוזיקה הישראלית, את העובדה שהארץ מלא בפקצות/פרחות/ערסים 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר? לא אכפת לי.. 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה? לא אכפת לי.. 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה? 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים? כל דבר. 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה... לא בצ'אטים 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה? יכול להיות

edensh2

New member
1

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת? שני 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים? אהבה 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע? חברה שלי 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים? כי אני מת עליה רק בשבילה אני חי 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים? ש וו ה 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה? כחול - ים 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם) אני גר בבת-ים והייתי רוצה להישאר לגור פה 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...)? כלום! 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר?אמת 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה? למה לא? 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה? למה לא? 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים? מסתפק במה שיש 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה... תפוז! 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה?כן

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאנייייייייי

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת? חתיךךךךךך 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים? אהבה 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע? עירית 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים? כי היא כמו הבת שלי 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים? טהור ופשוט 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה? בייבי בלו. כי זה מסמל את הטוהר בעיניי 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם) אני גרה במרכז בעיר גדולה, והייתי רוצה לגור במקום קטן 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...) את המחירים של הבגדים כיום 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר? שקר 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה? כבר מזמן הפסקתי להאמין בזה. כי זה כבר לא נראה לי אפשרי, לאחר מות רבין 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה? כן. ככה חחח 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים? גיטרה 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה... תפוז 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה? למה לא?

כותרת

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת? אני? x_X 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים? לחיות כמו שאתה רוצה ואוהב, לממש דברים בחיים ולהיות עצמך 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע? אין ממש מישהו ספיציפי... אולי אח שלי אבל בערך >< 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים? כי הוא הכי מבין אותי 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים? טוהר, ריקנות 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה? כחול, בגלל הים/שמיים 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם)? איזשהו מושב שנראה סימפטי אבל הוא לא הכי oO הייתי רוצה לגור במקום יותר שקט 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...)? לא עולה לי משהו כרגע 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר? היא אמיתית, אבל לא הכל נכון [יש הגזמות..] 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה? כן, כי בסופו של דבר כולנו אחים וזה 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה? לא יודעת 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים? הייתי משדרגת את האנטיקה שאני קוראת לה פלאפון P: או אולי איזה משחק מחשב/וידאו משהו 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה... תפוז... למרות שאני לא ככ בצ'אטים 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה? בכיף

בלה בלה

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת?חמודי$@%!! 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים?בריאות 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע?אמא,אבא,וחברים D: 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים?ככה 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים?טוב 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה?שחור ואדום..ככה |: 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם)אריאל.. הייתי רוצה לגור בב"ש ]: 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...)-אמ... לא יודעת 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר?שקר 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה?לא,ככה 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה?לא יודעת |: 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים?לא יודעת ]: 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה...? נענע 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה?למה לא

sveta 1989

New member
:)

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת?אין 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים? האושר 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע?הכי חשוב- יש מלא מלא 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים? 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים? ריקני ומשעמם 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה?סגול כי הוא מיוחד ושחור כי הוא מעניין 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם) קרוב למרכז 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...) בלי דתיים נוצרים מוסלמים יהודים חילונים-פשוט שנהיה בני אדם... ויש עוד הרבה דברים 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר? לרוב שקר 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה? 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה? 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים? מה שאני צריכה -ולא מעבר 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה... לא גולשת בצטים 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה?בכיף

CAM1LA

New member
עונה!

1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת? אני לא בטוחה מי האדם הכי קרוב אליי 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים? אהבה ואושר 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע? אני לא יכולה להחליט רק על מישהו אחד 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים? 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים? מאוד בהיר 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה? שחור, אדום ובורדו. אדום אני מתה על השילוב של אדום ושחור. זה שילוב חזק כזה. ובורדו זה פשוט צבע מדהים. 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור (כל מקום בעולם)? עכשיו אני גרה ברמת גן. אני רוצה לגור בארה''ב אבל לא עכשיו. עוד כמה שנים ככה 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי (מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...) שלא יתעללו, יהרגו לכל צורך (בשר, עור, פרווה) ולא יעשו ניסויים בבעלי חיים. והייתי מחזירה לאופנה את הלבוש של שנות ה90 9.לדעתך, תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר? חצי אמת. בקטע שהם דיברו עם אלוהים הם בטח היו סתם סכיזופרנים. אולי הייתה תקופה כזאת אבל כל הסיפורים זה סתם בולשיט או שממש ניפחו את זה עם הזמן. 10.את/ה מאמין/ה בשלום? למה? כן. עובדה שיש דבר כזה 11.את/ה מאמין/ה באהבה? למה? כן. זה פשוט קיים 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר, מה הייתם קונים? אני יודעת... בטח איזה וילה. זה מה שעולה לי בראש כרגע 13.איזה צ'אט יותר טוב?נענע,תפוז,וואלה... אני לא נכנסת הרבה לצ'טים אבל נראה לי שנענע 14.אתם רוצים לראות בעתיד עוד שאלונים כאלה? כן

למעלה