ש-א-ל-ו-ן

עונה ^.^

אז.. היי!היי D: מה קורה?נמנמ לא משו...^^ מה השעה?9:29 שומע/ת משו ברקע?מה?Linkin park-What i'v done אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב?רוק ופופ ^.^ את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה?יאפ. אה וואלה?יאפיאפ. גזעיי!!! מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי?דרך הפורום הזה XD ועוד איזה פורום. בא/ה לפה הרבה?ככה יוצא שכן. יאייי:] את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון?נופ. עם מי?- מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון?חולצה שחורה שמצוייר עליה מלאך ושטן. אוהב/ת אותי?לא מכירה אותך
באמת?כן. אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך?ג'וני דפ (למרות שעכשיו אני כבר לא ממש נימצאת שם) ואמ, מיילי סאיירוס. ובאיזה קומונות?Disney Channel, Teenagers and Stuuf אוהב/ת או לא: עכברים?נופ. אוגרים?יאפ ^^ ארנבים?יאפ. סוסים[3>]?הם חביבים למדיי ^.^ חזירים?נופ. נמרים?יאפ. טיגריסים?יאפ. מאמינ/ה בפיות?יאפ. וערפדים?נופ. ורוחות?נופ. צבע אהוב:שחור, אדום ולבן. אוהב/ת חום או קור?קור 3> יש לך חיית מחמד?יאפ. מה השם שלה?לואיס P< טוב...אז אין לי יותר על מה לחפור... לילה/בוקר/צהוריים/לפנות בוקר/ערב טוב:] XD תודה.

|בלע|המסנג'ר הזה הומו. ../images/Emo219.gif

מה קורה?אני עצבנית. [לא בגלל המסנג'ר. גם.] מה השעה?09:58 שומע/ת משו ברקע?מה?The Worm And The Bird-The Used אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב?יאפ את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה?[שאלה צפויה,הרי נעה עשתה את השאלון
] יאפ אה וואלה?אהא O: גזעיי!!! מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי?TRL-הלנה בא/ה לפה הרבה?כנראה יאייי:] את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון?לא עם מי?-- מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון?המ. לא יודעת. אוהב/ת אותי?ברור. באמת?אהא. אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך?1402,1360 ובאיזה קומונות?-- אוהב/ת או לא: עכברים?לא שונאת. אבל לא אוהבת. אוגרים?כן. ארנבים?כן. סוסים[3>]?כן. חזירים?לא. נמרים?כן. טיגריסים?כן. מאמינ/ה בפיות?לא. וערפדים?כן. [כי יש ערפדים נו] ורוחות?לא. צבע אהוב:שחור,אדום וכחול כהה. אוהב/ת חום או קור?תלוי. יש לך חיית מחמד?לא. מה השם שלה?--

I L O V E MCR

New member
נו ברור שאני עשיתי אותוXP../images/Emo129.gif

הרי מי היה כותב שאלות בנושא הזה?!חחחחח

שושושוש.

איך אני לא יודע מתמטיקה!? נתנו לנו חוברת ענקית לתרגול לשנה הבאה ואת כל החוברת עשיתי!
ואז מה אומריםלי? "לא אריאל לא צריך לעשות אותה בסוף" אהה.. יופי שמישהו נזכר להגיד לי
וכמובן אחותי תבוא ותגיד: לא נורא! לפחות עשית. כן יופיXD" אז.. היי! היי מה קורה? סיידר, את? מה השעה? 10:56 שומע/ת משו ברקע?מה? לא הרגע קמתי. אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב? יאפ את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה? כןכן אה וואלה? יאפ גזעיי!!!
! מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי? לפני שנה התחלתילשמוע אותם מידידה. בא/ה לפה הרבה? יאפ יאייי:] :) את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון? לא עם מי? - מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון? המ ג'ינס[?] אוהב/ת אותי?
באמת?
אוקי.....
מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך? הפיג'מות, הבורר, המ.. וזהו. ובאיזה קומונות? הפי טרי פרינדס, חסרי חיים, אלפקות.. אוהב/ת או לא: עכברים? לא ממש אוגרים? - ארנבים? - סוסים[3>]? יאפ חזירים?
נמרים? יאפ טיגריסים? יאפ מאמינ/ה בפיות? לא וערפדים? כן ורוחות? כבר לא ככ צבע אהוב: שחור אוהב/ת חום או קור? קור יש לך חיית מחמד? לא מה השם שלה? -

כן קומונה שולטת.

יבשה בטירוף XD" אבל שולטת. ביקשנו גם אייקון של אלפקה והם אמרו שהם יחשבו על זה, אבל כרגע לא

sAp14

New member
עייפה.

אז.. היי!היי מה קורה?עייפה מה השעה?11:05 שומע/ת משו ברקע?מה?Doors Down - Here Without You
אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב?לא ממש את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה?כן אה וואלה?אה אה גזעיי!!! מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי?מחברה בא/ה לפה הרבה?דיי יאייי:] את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון?אפחד לא ער בשעות האלה ואני לא מבינה למה אני ערה עכשיו עם מי? מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון?מממ כל החולצות צאוורון אוהב/ת אותי?לאא..סתםם:] באמת? אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך?ר"צ,סוסים ובאיזה קומונות?כלמיני אוהב/ת או לא: עכברים?לא אוגרים?לפעמים ארנבים?לא סוסים[3>]?חח כה חזירים?לא נמרים?לא טיגריסים?לא מאמינ/ה בפיות?לא וערפדים?לא ורוחות?לא צבע אהוב:שחור,כחול ואדום אוהב/ת חום או קור?לאדעת..שיהיה באמצע יש לך חיית מחמד?כן מה השם שלה?פומה וסימבה

OriginalMe

New member
../images/Emo80.gifתקראו אותי תקראו אותיייייי../images/Emo122.gif

אז..
מממממ היי!
שלום שלום מה קורה?
אני סבבה
מה השעה?
12:07 (זה כל כך דרש לכתוב 'שתהיי בנאדם!!!!1') שומע/ת משו ברקע? מה?
לא, אבל בראש מתנגן לי השיר -when I'm gone של 3 doors down אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב?
דברו אליי בסגנונות-דברו אליי בג'יבריש. אני לא שומעת רק ראפ ומזרחית כי זה אני לא סובלת, אבל יותר מזה אני לא ממש יודעת להבדיל בין הסגנונות את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה?
בארוווווווווווור אה וואלה?
אההאאה גזעיי!!!
סופר גזעי DD: מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי?
אני כבר לא זוכרת. מישהו השמיע לי את הלנה והתאהבתי בא/ה לפה הרבה?
*גבות* יאייי:]
מה את שמחה
את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון?
בSMSים, כן עם מי?
דנה-לואי-חורחה-קוקי D: מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון?
הבוקסרים שלי אני חושבת אוהב/ת אותי?
חולהההה עליייך ועל התחתת היפהההה שללךךךך באמת?
אולי
אוקי.....
לא מספיק טוב בשבילך?! מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך?
בנות, מחול, אהבה בגיל ההתבגרות, אלא הקבועים ובאיזה קומונות?
אני לא באף קומונה אוהב/ת או לא: עכברים?
כן אוגרים?
כן ארנבים?
כן סוסים[3>]?
כן חזירים?
כן נמרים?
כן טיגריסים?
כן מאמינ/ה בפיות?
לא וערפדים?
לא ורוחות?
פחות או יותר צבע אהוב:
כולם אוהב/ת חום או קור?
קווווווווווווווור יש לך חיית מחמד?
כן מה השם שלה?
תולי/טולי (החתולה הזו כבר בת 10 שנים אוטוטו ואני עדיין לא יודעת איך כותבים את השם שלה) טוב...אז אין לי יותר על מה לחפור...
אין כזה דבר! תמיד יש על מה לחפור. השאלה עד כמה רוצים!!!1 לילה/בוקר/צהוריים/לפנות בוקר/ערב טוב:]
בשבילי זה בוקר טוב, כי לפני חצישעה קמתי. תודה בכל מקרה

I L O V E MCR

New member
כמה דברים-../images/Emo129.gif

1. השמחה אצלי היא בדרך כלל טבעית..XP 2. כפרעליך!XD 3. התחת שלי לא ממש יפהP:::

../images/Emo222.gif <כותרת מקורית ומגניבה>

היי! מה קורה? סבבה מה השעה? 15:05 שומע/ת משו ברקע?מה? כרגע, לא. אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב? רוק את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה? ברור ! אה וואלה? גזעיי!!! מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי? המממ.. מנעה >< (לפני זה לא הכרתי כלום..) בא/ה לפה הרבה? כן יאייי:] את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון? לא. עם מי? מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון? ג'ינס. אוהב/ת אותי? יאפ
באמת? יאפ אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך? שום פורום. ובאיזה קומונות? חיות וחברים
אוהב/ת או לא: עכברים? בערך אוגרים? לא ארנבים? כן סוסים[3>]? כן חזירים? כןלא נמרים? לא טיגריסים? כן מאמינ/ה בפיות? לא דעת וערפדים? לא ורוחות? לאדעת צבע אהוב: אדום אוהב/ת חום או קור? חום יש לך חיית מחמד? אחותי :\ מה השם שלה? נטע טוב...אז אין לי יותר על מה לחפור... לילה/בוקר/צהוריים/לפנות בוקר/ערב טוב:] גם לך :]

Nataly B

New member
עונה:)

אז.. היי! היי :) מה קורה? הכל טוב מה איתך? מה השעה? 16:11 - כבר?!?! שומע/ת משו ברקע?מה? לא, פרמטו לי את המחשב ועדיין אין כרטיס קול טוב :( אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב? צ'יל אאוט את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה?יאפ אה וואלה? חח כן גזעיי!!! חחחחחחחח מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי? ידיד שלי מת עליהם! בא/ה לפה הרבה? חחח אפשר להגיד יאייי:] את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון? לא רק באתי לכמה דקות למחשב. עם מי? מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון? ג'ינס ממש יפה עד הברך אוהב/ת אותי? לא ממש מכירה אותך
באמת? אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך? "הטופ מודל הבאה" , פה ובכל השאר אני סמויה. ובאיזה קומונות? הרבה חח אוהב/ת או לא: עכברים? לא
אוגרים? לא ממש ארנבים? סביר סוסים[3>]? כן חזירים? לא ממש חח נמרים?כן! טיגריסים? כן מאמינ/ה בפיות? חח לא אבל אוהבת תמונות וציורים של (אפילו שקלתי לעשות קעקוע על הגב של פיה). וערפדים? לא ורוחות? לא צבע אהוב: סגול אוהב/ת חום או קור? קור יש לך חיית מחמד? לא מה השם שלה? טוב...אז אין לי יותר על מה לחפור... לילה/בוקר/צהוריים/לפנות בוקר/ערב טוב:]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה DD:

אז.. היי! אהלן D: מה קורה?מצוין =] מה השעה?16:18 שומע/ת משו ברקע?מה?Break Apart Her Heart-Good Charlotte אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב?יאפ D: את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה?ברווווווור
אה וואלה? יאס גזעיי!!!
מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי?שמעתי עליהם מלא והחלטת להוריד שירים D: בא/ה לפה הרבה?ברור
יאייי:] את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון?כן עם מי?נוי מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון?טי שירט של 2 דובונים אוהב/ת אותי?ברור
באמת?הכי בעולם D: אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך?הרבה XD ובאיזה קומונות?כנ"ל אוהב/ת או לא: עכברים?חמודיםםםםםםם לחברה שלי יש עכברים :) אוגרים?כן ארנבים?יאס סוסים[3>]?ברור
חזירים?כן D: נמרים?יאס טיגריסים?יאס מאמינ/ה בפיות?כן וערפדים?לא ורוחות?לא צבע אהוב:שחור ותכלת אוהב/ת חום או קור?קור יש לך חיית מחמד?לא ;[ מה השם שלה?--

דנטל

New member
ת-ש-ו-ב-ו-ן

מה קורה? הכל טוב מה השעה? 18:05 שומע/ת משו ברקע? מה? לא אז... יש סגנון מוזיקה אהוב? כן את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה? בקושי אה וואלה? כן מאיפה את/ה מכיר/ה אותם? או ממי? בעיקר מזיוני השכל עליהם פה בא/ה לפה הרבה? כן את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון? לא עם מי? - מה פריט הלבוש הכי אהוב שיש לך בארון? ג'ינס אוהב/ת אותי? כן באמת? כן מממ... באיזה עוד פורומים אפשר להשיג אותך? אלה שבחתימה שלי ובאיזה קומונות? סגורות אוהב/ת או לא: עכברים? כן אוגרים? כן ארנבים? כן סוסים[3>]? כן חזירים? כן נמרים? כן טיגריסים? כן מאמינ/ה בפיות? לא וערפדים? לא ורוחות? לא צבע אהוב: אדום אוהב/ת חום או קור? חום יש לך חיית מחמד? כן מה השם שלה? פומה, חמש, מקס ולאון

shaharrr53

New member
עונה.

אז.. היי!היי מה קורה?בסדר מה השעה?21:07 שומע/ת משו ברקע?מה?לא
אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב?רוק P: את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה?ברור
אה וואלה?כן גזעיי!!! מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי?מאמטיוי,שראיתי את דה בלאק פרייד D: בא/ה לפה הרבה?אכן יאייי:] את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון?לא עם מי?^ מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון?חולצה של דה גוניס D: אוהב/ת אותי?אממ...לא יודע? באמת?לא אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך?ניקלבאק,לוסטרופטס ובאיזה קומונות?הפי טרי פרינדס,הועידה,משפחת קובלסקי אוהב/ת או לא: עכברים?לא אוגרים?קצת P: ארנבים?אממ...נניח סוסים[3>]?הם בסדר חזירים?לא נמרים?לא טיגריסים?לא
מאמינ/ה בפיות?לא וערפדים?כן ורוחות?לא צבע אהוב:כחול אוהב/ת חום או קור?קורררר
יש לך חיית מחמד?לא מה השם שלה?^ טוב...אז אין לי יותר על מה לחפור... לילה/בוקר/צהוריים/לפנות בוקר/ערב טוב:]

יובלX

New member
../images/Emo112.gif

מה קורה? הכל טוב, מה איתך? מה השעה? 21:43 שומע/ת משו ברקע? כוכב נולד אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב? הכל, אבל בעיקרון מועדף זה הארד רוק. את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה? כן. כבר שנתיים בערך. אה וואלה? כן, היא הייתה (ומדגישה-הייתה) הלהקה האהובה עליי. גזעיי!!! לגמרי. מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי? ישראבלוג, שוב, לפני שנתיים.. בא/ה לפה הרבה? כן. יאייי:] שלהלהללה. את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון? לא. עם מי? אמרתי, לא. מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון? סקיני ג'ינס. אוהב/ת אותי? אני לא מכירה אותך. אבל, כן. באמת? בערך. אוקי.....
מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך? אופנה אלטרנטיבית, אופנה, פירסינג וקעקועים, בדר"כ רק קוראת, לא מגיבה. ובאיזה קומונות? שום דבר. אוהב/ת או לא: עכברים? כן. אוגרים? כן. ארנבים? כל כך כן. סוסים[3>]? כן. חזירים? קצת. נמרים? כן. טיגריסים? כן. מאמינ/ה בפיות? לא. וערפדים? לא. ורוחות? לא. צבע אהוב: צבעוני :) אוהב/ת חום או קור? קור. כי אם קר לי אני יכולה להתכסות. אם חם לי אני יכולה להתשפט, אבל אם אני עירומה ועדיין קר לי אני לא יכולה לפשוט את העור. יש לך חיית מחמד? כן. מה השם שלה? פיפי. fifi. D:

שמח פה ושמח שם D:

היא מצילה את הרגליים שלההה! הבא בתור הוא סואואואוס מה קורה?סבבה! מה השעה?22:22 שומע/ת משו ברקע?מה?בהא בתור הוא סוס אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב?רוק את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה?כן אה וואלה?וואלה!?@# גזעיי!!! מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי?חברה שלי חולה להם על התחת בא/ה לפה הרבה?האמת שכשמעמם. זאת אומרת כן. יאייי:] את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון?לא. עם מי? מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון?גופיות :p אוהב/ת אותי?לא מכירה באמת? אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך?יוני בלוך ובאיזה קומונות?יוסף אוהב/ת או לא: עכברים?לא אוגרים?כן ארנבים?כן סוסים[3>]?כן חזירים?כן נמרים?לא טיגריסים?לא מאמינ/ה בפיות?לא וערפדים?לא ורוחות?לא צבע אהוב:אפור אוהב/ת חום או קור?אמצע אבל יותר קור. יש לך חיית מחמד?לא. מה השם שלה?

למעלה