עונה ^.^
אז.. היי!היי D: מה קורה?נמנמ לא משו...^^ מה השעה?9:29 שומע/ת משו ברקע?מה?Linkin park-What i'v done אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב?רוק ופופ ^.^ את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה?יאפ. אה וואלה?יאפיאפ. גזעיי!!! מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי?דרך הפורום הזה XD ועוד איזה פורום. בא/ה לפה הרבה?ככה יוצא שכן. יאייי:] את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון?נופ. עם מי?- מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון?חולצה שחורה שמצוייר עליה מלאך ושטן. אוהב/ת אותי?לא מכירה אותך
באמת?כן. אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך?ג'וני דפ (למרות שעכשיו אני כבר לא ממש נימצאת שם) ואמ, מיילי סאיירוס. ובאיזה קומונות?Disney Channel, Teenagers and Stuuf אוהב/ת או לא: עכברים?נופ. אוגרים?יאפ ^^ ארנבים?יאפ. סוסים[3>]?הם חביבים למדיי ^.^ חזירים?נופ. נמרים?יאפ. טיגריסים?יאפ. מאמינ/ה בפיות?יאפ. וערפדים?נופ. ורוחות?נופ. צבע אהוב:שחור, אדום ולבן. אוהב/ת חום או קור?קור 3> יש לך חיית מחמד?יאפ. מה השם שלה?לואיס P< טוב...אז אין לי יותר על מה לחפור... לילה/בוקר/צהוריים/לפנות בוקר/ערב טוב:] XD תודה.
אז.. היי!היי D: מה קורה?נמנמ לא משו...^^ מה השעה?9:29 שומע/ת משו ברקע?מה?Linkin park-What i'v done אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב?רוק ופופ ^.^ את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה?יאפ. אה וואלה?יאפיאפ. גזעיי!!! מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי?דרך הפורום הזה XD ועוד איזה פורום. בא/ה לפה הרבה?ככה יוצא שכן. יאייי:] את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון?נופ. עם מי?- מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון?חולצה שחורה שמצוייר עליה מלאך ושטן. אוהב/ת אותי?לא מכירה אותך