ש-א-ל-ו-ן

I L O V E MCR

New member
ש-א-ל-ו-ן../images/Emo129.gif

סתם כי אין הרבה מה לעשות וגם כי מאיוש משגעת אותיP:: סתםסתם כפרעליך
אז.. היי! מה קורה? מה השעה? שומע/ת משו ברקע?מה? אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב? את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה? אה וואלה? גזעיי!!! מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי? בא/ה לפה הרבה? יאייי:] את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון? עם מי? מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון? אוהב/ת אותי? באמת? אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך? ובאיזה קומונות? אוהב/ת או לא: עכברים? אוגרים? ארנבים? סוסים[3>]? חזירים? נמרים? טיגריסים? מאמינ/ה בפיות? וערפדים? ורוחות? צבע אהוב: אוהב/ת חום או קור? יש לך חיית מחמד? מה השם שלה? טוב...אז אין לי יותר על מה לחפור... לילה/בוקר/צהוריים/לפנות בוקר/ערב טוב:]

SILVER LADY

New member
כפרעלייך.שברת לי את השיעמום 3>

סתם כי אין הרבה מה לעשות וגם כי מאיוש משגעת אותיP:: סתםסתם כפרעליך
אז.. היי!הלווו מה קורה?יהיה טובב מה השעה?1:28 שומע/ת משו ברקע?מה?וואן ווי אור אנאדר
אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב?נואפ את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה?איכססססס אה וואלה?איכסססססס גזעיי!!!לא!!זה לא גזעי!! מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי?מנועוש חחחח בא/ה לפה הרבה?אהאא יאייי:]:p את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון?עם דידי נויקה ונועוש עם מי?^ מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון?הוו מאחותי P: כפרעליה אוהב/ת אותי?הכי בעולםם 3#> באמת?אהא אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך?ר"צ וסוסים ובאיזה קומונות?ניסויים, שוק, של מוריה תמונות..חחח מלאאןןן אוהב/ת או לא: עכברים?איכסס אוגרים?כה כפרעליהםם ארנבים?חחח כה! סוסים[3>]?דההה, אהבת חיי חזירים?חחחח על הצלחת נמרים?סקסיםם טיגריסים?כנ"לל מאמינ/ה בפיות?לא וערפדים?לא ורוחות?אחרי היום כה חחח צבע אהוב:כחול לבן חום כתום ירוק אוהב/ת חום או קור?קורר יש לך חיית מחמד?יותר מידי P: מה השם שלה?שייני, לילו , סטיצ' פליקס והדג מהכנרת XDD נועוש הוא חי! טוב...אז אין לי יותר על מה לחפור... לילה/בוקר/צהוריים/לפנות בוקר/ערב טוב:] גמלךך נשמאמי 3#>

I L O V E MCR

New member
אוייש הדג הזה כזה רקוב חחחחח../images/Emo129.gif

וכמובן- פליקס
לילו
סטיצ'
שיייייייניייי

yarou

New member
goodbye my friend its hard to die../images/Emo129.gif

when all d birds r singing in d sky אז..אז? היי! הלו מה קורה? הכל טוב מה השעה?1:42 AM שומע/ת משו ברקע?מה? יה, יוני בלוך-ציפורניים אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב? רוק את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה?יה אה וואלה?כע גזעיי!!!לא מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי? מהקליפ של הלנה בטלוויזיה בא/ה לפה הרבה?פעם ראשונה או שנייה יאייי:]מה יאי? את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון?הו יה עם מי?עצמי מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון?החולצה הבלתי נראת אוהב/ת אותי?לא באמת?כן אוקי.....אע מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך?בזמן האחרון בשום פורום ובאיזה קומונות? , אולי בקומונה של פלאסיבו? *פרסומת סמוייה* !!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111111111111111 אוהב/ת או לא: עכברים?לא אוגרים?לא ארנבים?לא סוסים[3>]?כן חזירים?כן נמרים?כן טיגריסים?כן מאמינ/ה בפיות?כן וערפדים?כן ורוחות?כן צבע אהוב:שקוף אוהב/ת חום או קור?קורררר יש לך חיית מחמד?כן מה השם שלה?פישי טוב...אז אין לי יותר על מה לחפור... לילה/בוקר/צהוריים/לפנות בוקר/ערב טוב לא

Cause I Broken

New member
עונהD:../images/Emo168.gif

אז.. היי!הייD: מה קורה?חביב למדי מה השעה?רבע לשתיים שומע/ת משו ברקע?מה?נופ אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב?יאפ, רוק:) את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה?אאה אה וואלה?כןD: גזעיי!!!מאוד גיזעי^^ מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי?אני מכירה אותם מMTV ששמעתי את WTBP בא/ה לפה הרבה?אממ דיי:) יאייי:] את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון?לא:\ עם מי?- מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון?החולצה של ג'ק ושל הגורילזDD: אוהב/ת אותי?מאוד 3> באמת?כן אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך?פורום מכ"ר ובאיזה קומונות?- אוהב/ת או לא: עכברים?תלוי.. שהם בבית שלי לא אבל בפינת חיי כייף ללטף אותםD: אוגרים?כן ארנבים?כן סוסים[3>]?כן[חוץ מגולדי המפגר ><] חזירים?אוו פיגD: וכן נמרים?כן טיגריסים?כן מאמינ/ה בפיות?לא*אממ* וערפדים?לא אבל זה סקסי^^ ורוחות?לא צבע אהוב:ירוקD: אוהב/ת חום או קור?קורר יש לך חיית מחמד?כןD: מה השם שלה?שוקי הסקסי:) טוב...אז אין לי יותר על מה לחפור... לילה/בוקר/צהוריים/לפנות בוקר/ערב טוב:]טנקס 3>

I R i T 94

New member
טראנד המצאת שאלונים שולט~ ../images/Emo217.gif

סתם כי אין הרבה מה לעשות יאללה D: וגם כי מאיוש משגעת אותיP::גוו מאם סתםסתם כפרעליך ... אז..היי^^ היי!D::: מה קורה?אחלה D: מה השעה? 1:50 שומע/ת משו ברקע?מה? כן Peter Gabriel.. לקחתי דיסק אקראי. אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב? כן P: רוק למינהם. מהקלאסי, לכבד ולמתקדם XD את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה?אכן ^_^ אה וואלה?אהא~ גזעיי!!!אני ביתך, אלא מה. מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי?מהרדיו O_O בא/ה לפה הרבה?כןכןכן. ואת? יאייי:]P: את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון?כעP: עם מי?ג'ס ואמאיה. (יואו מאיה עוד תחכום XD) מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון?ג'ינסXD והחולצות החדשות. אוהב/ת אותי?מאוד3333333333333333>
באמת?כןכןכן! אוקי.....את אמא שלי, מה את רוצה? מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך?קוראת סמוייה נחשב?XD ובאיזה קומונות?חיות וחברים ^^ אוהב/ת או לא: עכברים?כן אוגרים?כן ארנבים?כן סוסים[3>]?כן חזירים?כן נמרים?כן טיגריסים?כן מאמינ/ה בפיות?לא וערפדים?מאמינה שיש חיה כזתאי, אבל שרובם לא מוצצים דם. ורוחות?לא צבע אהוב:צהוב~~~~~~~ אוהב/ת חום או קור?קור P: יש לך חיית מחמד?כן מה השם שלה?סול~ טוב...אז אין לי יותר על מה לחפור...לאאאאאאאאאא לילה/בוקר/צהוריים/לפנות בוקר/ערב טוב:]לילה טוב333>

עונה ^_^

היי! ^_^ מה קורה? הכול אחלה מה השעה? 01:51 שומע/ת משו ברקע?מה? טיוי אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב? רוק את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה? ברורררר אה וואלה? כעעעע גזעיי!!! ^__^ מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי? שנה בערך .. מאז ששמעתי ת'שיר הלנה שבסוף "בית השעווה" .. התאהבתי בא/ה לפה הרבה? כע
יאייי:] את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון? כע עם מי? חברה
מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון? ג'ינס אוהב/ת אותי? כע
באמת? לע .. חח סתם אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך? ג'ניפר אניסטון .. כוכב נולד .. ניקלבאק .. אמ"ל .. ובאיזה קומונות? -- אוהב/ת או לא: עכברים? איככ אוגרים? הומ קצת ארנבים? כעעע סוסים[3>]? כעע חזירים? חחח רק חמודים XB נמרים? לע משו טיגריסים? כנ"ל מאמינ/ה בפיות? לע וערפדים? לע ורוחות? לע צבע אהוב: שחור וורוד אוהב/ת חום או קור? חום יש לך חיית מחמד? לע מה השם שלה? -- לילה טוף

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifכולם עונים עכשיו..לכו לישון

היי! מה קורה?הרוב טוב מה השעה?אין לי שעון
שומע/ת משו ברקע?מה?כלום אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב?רוק את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה?כן אה וואלה? גזעיי!!! מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי?מסקו"ש
בא/ה לפה הרבה?כן, את הבת שלי ואת מנסה להתחיל איתי יאייי:] את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון?לא עם מי?דנידין וקספר מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון?ג'ינסים אוהב/ת אותי?מאודדדדדדדדד
באמת?כןןןןן אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך?פה בעיקר ובאיזה קומונות?לא זוכרת אוהב/ת או לא: עכברים?רק עכברי מעבדה לבנים אוגרים?בערך ארנבים?בערך סוסים[3>]?כןןן חזירים?לאאאא נמרים?כן
טיגריסים?כןכןןכןכןכן מאמינ/ה בפיות?לאדעת.. וערפדים?נו, מה נראה לכם שאני?...
ורוחות?אולי צבע אהוב:כחולללל אוהב/ת חום או קור?קור יש לך חיית מחמד?כלב מה השם שלה?סטאר

I L O V E MCR

New member
מאמא אני לא מתחילה איתך את מאמא שלי!../images/Emo129.gif

מקווה שאת ואבא השלמתם:] דבר איתי

../images/Emo42.gifברברנית פטמות!#$

אז.. היי! הייוש
מה קורה? הכל טוב מה השעה? 02:04 שומע/ת משו ברקע?מה? לא אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב? כן את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה? כמובן D: אה וואלה? יאללה גזעיי!!! קולל מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי? מי לא מכיר? בא/ה לפה הרבה? אהאה *גבות* יאייי:] סבבות. את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון? לא עם מי? - מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון? חולצה אוהב/ת אותי? לא, פיכ
באמת? לא!$# איך אפשר לא לאהוב אותך?
אוקי..... קיי מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך? דה יוזד
ובאיזה קומונות? אלפקות הועידה הפי טרי פרינדס חיות וחברים חסרי חיים ומשועממים להקת פות דרך חיים משפחת קובלסקי D: אוהב/ת או לא: עכברים? תלוי איזה. עכברי מעבדה חמודים זה בסדר D: אוגרים? כן ארנבים? בטח!# סוסים[3>]?
חזירים?
נמרים?OMGG
טיגריסים?
מאמינ/ה בפיות? לא וערפדים? לא ורוחות? לא יודעת צבע אהוב: אדום, שחור, כחול. אוהב/ת חום או קור? קור יש לך חיית מחמד? לא
מה השם שלה? - טוב...אז אין לי יותר על מה לחפור... חבל
לילה/בוקר/צהוריים/לפנות בוקר/ערב טוב:] לילה טוב

להלהלללהה

אז.. היי! מה קורה? הכל טוב ואיתך? מה השעה? 2:16 שומע/ת משו ברקע?מה? את הטלוויזיה- אוצרות מן העבר אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב? רוק ומטאל את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה? בטח אה וואלה? כן גזעיי!!! מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי? אני שומעת אותם בא/ה לפה הרבה? ברור יאייי:] את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון? כולם נטשו אותי עם מי? מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון? Xבוי אוהב/ת אותי? כן! באמת? כן אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך? תסתכלו בכרטיס האישי ובאיזה קומונות? כנ"ל אוהב/ת או לא: עכברים? לא אוגרים? כן ארנבים? כן סוסים[3>]? כןן חזירים? לא נתקלתי בכזה חח נמרים? הם יפים טיגריסים? כנ"ל מאמינ/ה בפיות? שאלה טובה וערפדים? לא ורוחות? לא צבע אהוב: שחור אוהב/ת חום או קור? שניהם יש לך חיית מחמד? לא מה השם שלה?

SmeLLy Cat 1

New member
חם

היי! היי מה קורה? אחלה מה השעה? 2:25 שומע/ת משו ברקע?מה? רק בראש אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב? לא מוגדר את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה? לא, למה הוא מכיר אותי? אה וואלה? נשבעת גזעיי!!! מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי? אני לא בא/ה לפה הרבה? כל יום יאייי:] את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון? כום מתו עם מי? אפחד מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון? אממממ גופייה אוהב/ת אותי? כן באמת? לא יודעת אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך? אבודים ובאיזה קומונות? לא אוהב/ת או לא: עכברים? לא אוגרים? לא ארנבים? לא סוסים[3>]? לא חזירים? לא נמרים? לא טיגריסים? לא מאמינ/ה בפיות? לא וערפדים? לא ורוחות? כן צבע אהוב: ירוק אוהב/ת חום או קור? קור יש לך חיית מחמד? כן מה השם שלה? טאוטאו

../images/Emo191.gif לה לה לה :)

היי! שאאאלום :) מה קורה? עייפה.... מה השעה? 07:40 [הקימו אותי כי ידיד שלי עולה לתורה] שומע/ת משו ברקע?מה? לא... כולם ישנים, לא באלי להעיר אותם אז...יש סיגנון מוזיקה אהוב? חטוי [רוק יעני] את מיי כימיקל רומנס מכיר/ה? יאפ אה וואלה? אכן גזעיי!!!
מאיפה את/ה מכיר/ה אותם?או ממי? מהטלוויזיה בא/ה לפה הרבה? חח כאן יאייי:] :) את/ה מדבר/ת עם מישו או מישהי בזמן השאלון? לא עם מי? עם האוויר, הוא נורא נחמד:) מה הפריט לבוש הכי אהוב שיש לך בארון? אין משו מיוחד אוהב/ת אותי? כן :) באמת? אכן אוקי..... מממ...באיזה עוד פורמים אפשר להשיג אותך? טוקיו הוטל, פאנפיקים ופאנארטים וסופרים ומשוררים צעירים. ובאיזה קומונות? טוקיו הוטל וHTF אוהב/ת או לא: עכברים? לא מתה עליהם אוגרים? כןן!! ארנבים? יאפ סוסים[3>]? מאוד! חזירים? חח הם משעשעים נמרים? סקסים טיגריסים? וואו הם כ"כ יפים! מאמינ/ה בפיות? לא וערפדים? לא ורוחות? כן צבע אהוב: שחור אוהב/ת חום או קור? פושר יש לך חיית מחמד? אבא שלי :] מה השם שלה? אבא :)

למעלה