למה מאה פעמים?זאת פעם ראשונה..
ק קליט New member 6/4/11 #26 למה "חב"ד בלבדדדד" ? . . . ? . . . מה יש בחב"ד שהיית בוחרת רק בחב"ד ? . . .
ק קליט New member 7/4/11 #30 נראה שבחב"ד אין כ"כ יראת שמים, טלויזיות ונט, כיפות קטנות לגברים, סמינרים לבנות שהן ברמה פחותה מ"בית יעקב", צניעות של הבנות לא משהו . .
נראה שבחב"ד אין כ"כ יראת שמים, טלויזיות ונט, כיפות קטנות לגברים, סמינרים לבנות שהן ברמה פחותה מ"בית יעקב", צניעות של הבנות לא משהו . .
ק קליט New member 8/4/11 #36 תשובה דיפלומטית נקח למשל את הדבר הכי צורם לעניות דעתי - חינוך הבנות . זה נכון מה שאומרים שמצב הצניעות של הבנות בחב"ד היא ברמה פחותה יותר מאשר ב"בית יעקב" ? . . .
תשובה דיפלומטית נקח למשל את הדבר הכי צורם לעניות דעתי - חינוך הבנות . זה נכון מה שאומרים שמצב הצניעות של הבנות בחב"ד היא ברמה פחותה יותר מאשר ב"בית יעקב" ? . . .
א ארטיימר New member 6/4/11 #17 שלום גם לך מיס תמר. (גנבת לי תשם..) ומה התשובה? או לפחות ההתלבטות לכאן או לכאן?
O odery New member 6/4/11 #21 אם העיסקת חבילה כוללת את החינוך של אבא שלי הייתי רוצה להיוולד במשפחה דתית לאומית דוסית באיזה יישוב.
ק קליט New member 6/4/11 #23 הייתי בוחר אולי להיות חר"דלי, נראה שהם יותר קרובים לאמת, בלי חומרות ושגעונות . מהליטאים והקנאים אני מסתייג מסיבות מובנות . ובין החסידים אני מעריץ את חסידי סערט ויזניץ ומודז`יץ כי הם לא אדוקים יתר על המידה והם טובים לשמים ולבריות
הייתי בוחר אולי להיות חר"דלי, נראה שהם יותר קרובים לאמת, בלי חומרות ושגעונות . מהליטאים והקנאים אני מסתייג מסיבות מובנות . ובין החסידים אני מעריץ את חסידי סערט ויזניץ ומודז`יץ כי הם לא אדוקים יתר על המידה והם טובים לשמים ולבריות
א אוריאל french New member 7/4/11 #31 לא הייתי משנה כלום נראה לי שהמקום שאני נמצא בו כרגע הוא הטוב מכוולם תודה לאל
א אוריאל french New member 8/4/11 #34 יהודי שמשתדל לקיים תורה ומצוות ונהנה גם מהחיים ומהטוב שמשפיע הבורא!