ש א ל ה - מגזרים

ארטיימר

New member
ש א ל ה - מגזרים

אם בנקודת פתיחה חדשה, נותנים לכם את האפשרות לבחור לאיזה מגזר להשתיך בציבור החרדי, במי הייתם בוחרים ולמה?

הייתי משייכת את עצמי לציבור החרדי

היותר מודרני. יש הרבה דברים שלא מקובלים בציבור החרדי השמרני שאני לא רואה בהם דבר רע לפחות בשביל עצמי.כגון אינטרנט,לימודים אקדמאיים, רישיון נהיגה ,בעל שגם עובד וכד`.. יש דברים שהציבור החרדי אוסר ומוקיע הליכות מסויימות כגדרות לציבור.אבל אם חושבים על זה..לא הכל מתקבל על הדעת..

ניראלי

שהיא התכוונה יותר לאיזה מגזר שזה אומר ספרדי, ליטאי, חסידי, ברסלב, חבדניק, וכו`....זאת רק השערה....והי...שנים שלא ראיתי ת`ניק הזה...

אם כבר אם היינו בוחרים להיות יהודים

אבל אני הייתי בוחר להישאר ספרדי...אינלי כוח לחומרות של האשכנזים בפסח../tapuzforum/images/Emo3.gif

ארטיימר

New member
דווקא אומרים

שהספרדים מחמירים האשכנזים מקלים והתימנים לא נוהגים

איך זה שאתה קורא את מחשבותיה

של ארטיימר.. ב.בפעם הבאה צריך לתת תיאור יותר מפורט..חסרים מגזרים לפילוח? והיות שאני זו שהייתי הראשונה שהגבתי תן לתגובה שלי את היחס הראוי אדיר..ג.יפה לראות אתכם עדיין שורצים כאן כמו חוף מלא ביום קיץ שרבי..

א.

אני עדיין לא קורא מחשבות זאת הבנת הניקרא גרידא חח..ב. נתתי לך קצת יחס בזה שהגבתי ג. אנלא שורץ כאן אבל אם זה יפה בענייך אז שיהיה...ד. ערב טוב שיהיה...

א.שבוע טוב

ב.בעיה בהבנת הנקרא אינלי. הבחורה לא התבטאה כמו שצריך. מגזר יכול להורות על הרבה דברים.. ג.תודה על היחס..

היתה הסתייגות אם לא ראית..

אמרתי בשביל עצמי.אנחנו מספיק בוגרים כדי לדעת מה כן ומה לא..אמנם יש פיתויים.אבל הוא כלי שמשמש להרבה מאד דגרים ואי אפשר להתעלם מהתועלות שיש בו..

נו את בעצמך מודה שיש פיתויים

אז למה להעמיד את עצמך בניסיון? בטח תכתבי לי על רימון... אז ברימון יש 3 דרגות חסימה .. אז אם את לוקחת את דרגת החסימה הכי גבוהה אז זה גם טוב אבל עדיין ..לא בטוח שזה יחסום מכל התכנים החילוניים..

על איזה פיתויים את מדברת?

אני לא יודעת בת כמה את. אבל אני מספיק בוגרת כדי לדעת אלו תכנים רצויים ואלו לא. ואלו דברים אני צריכה לדעת ולא ליישם.אצלי יש הפרדה ברורה בין מה שאני יודעת לבין ההשקפה שלי.. הכל תלוי בחוסן הנפשי של האדם..

חוץ מאינטרנט אין עוד שומ דבר

שהציבור החרדי אוסר וכן אינרנט זה הזבל של הזבלים!אפילו עם זה לעבודה!!רישיון אולי לא מסכימים להם בישיבות אבל היום כמעט לא מצוי גבר בלי רישיון!ויש מלא חדרדים שלומדים ועובדים אפחד לא פוסל אתזה.....

אז למה את נמצאת בזבל שבזבלים?

אולי מי שנמצא פה לדעתך הוא זבל שבזבלים ,לברבר כולם יודעים לבצע אף אחד,

למעלה