היותר מודרני. יש הרבה דברים שלא מקובלים בציבור החרדי השמרני שאני לא רואה בהם דבר רע לפחות בשביל עצמי.כגון אינטרנט,לימודים אקדמאיים, רישיון נהיגה ,בעל שגם עובד וכד`.. יש דברים שהציבור החרדי אוסר ומוקיע הליכות מסויימות כגדרות לציבור.אבל אם חושבים על זה..לא הכל מתקבל על הדעת..
של ארטיימר.. ב.בפעם הבאה צריך לתת תיאור יותר מפורט..חסרים מגזרים לפילוח? והיות שאני זו שהייתי הראשונה שהגבתי תן לתגובה שלי את היחס הראוי אדיר..ג.יפה לראות אתכם עדיין שורצים כאן כמו חוף מלא ביום קיץ שרבי..
אז למה להעמיד את עצמך בניסיון? בטח תכתבי לי על רימון... אז ברימון יש 3 דרגות חסימה .. אז אם את לוקחת את דרגת החסימה הכי גבוהה אז זה גם טוב אבל עדיין ..לא בטוח שזה יחסום מכל התכנים החילוניים..
אני לא יודעת בת כמה את. אבל אני מספיק בוגרת כדי לדעת אלו תכנים רצויים ואלו לא. ואלו דברים אני צריכה לדעת ולא ליישם.אצלי יש הפרדה ברורה בין מה שאני יודעת לבין ההשקפה שלי.. הכל תלוי בחוסן הנפשי של האדם..
שהציבור החרדי אוסר וכן אינרנט זה הזבל של הזבלים!אפילו עם זה לעבודה!!רישיון אולי לא מסכימים להם בישיבות אבל היום כמעט לא מצוי גבר בלי רישיון!ויש מלא חדרדים שלומדים ועובדים אפחד לא פוסל אתזה.....