ש-א-ל-ה ח-ש-ו-ב-ה

לאורטלללללללל

דודה שלי הייתה השומרת בשיר נולדד אז בסוף ההופעה היא בקשה ממנו שיחתום לי והוא כתב לי הקדשההההההה כפרעליווווווווווו ואחרי כמה ימים אמרתי לו אני סייפן אז הוא רץ אליי וחיבק תי רצחח והדביק לי בוסההה ללחיי..

יאאא איזה כיףף לךך!! כנסיי..

את יודעת גם בנות דודות שלי ראו אותם והיצטלמו איתם כי לבנות דודות שלי יש פרוטקציות הם למדו שם ריקוד מהחוג שלהן בתוך העולם בחיפה שם ברוממה ככה שהם יכלו לראות את החזרות שלהם והלכו אליהם מאחורי הקלעים והכול ->איזה מניאקיות ולא הזמינו אותיי...חחחח תהני עם ההקדשה נשמה חח..

אורטל?!

חחחחחחחחח תודהה מאמי אני יכולה להשיג מה שאני רוצה כי אני ואביחי ידידים=)

אמממ אז ככה...

שנינו גרים בבאר שבעעע ואני מכירה את אחותו וגם חברה שלי הייתה איתו בצעירי באר שבעע בקיצור מזה משנה הסיפור העיקר אנחנו ידידים

כן אה?!

חחחחחחחחחח כולםם אומרים אבל כבר התרגלתיייי.. משגעים אותי עליו תביאי תאיסי שלו..תביאי תפון שלו...משגעים רצחחח

ואי איזה כיף לך יאוו אני לא מאינה!

תגידי ראית אולי גם את אושרי אולי?חחח כי אני משוגעת עליו!!חחחח.. תגידי את בטח אל תביאי לי את האיסיקיו שלו אויל או מספר לא?..-של אביחי..?

כן כן פגשתי אותו

כן כן פגשתי את אושרייי ואין מצב שאני מפרסמת טלפון של ידיד שלי אין מצבבב

באמת שמועות מפגרות !!

לאנשים משעמם בחיים איך הם כבר יתפרקו קצת היגיוןן הם אפילו לא הוציאו עדדין דיסק המ יש להם לפרוק?!?

../images/Emo10.gifמהההההההה??!?

חס וחלילההההההההההההההההההההההההההה אם הם יתפרקו אני י=מ=ו=ת!!!!!! והם צריכים להוציא דיסק בקרוב...

לא מאמי מה קורה לך.. כנסי..

זה שמועותתתתתתתת!!!!! דפוקותת של אנשים שאין להםם מה לעשותת בחיייםםם!!!! הם מהתפרקות רחוקיםםםםם..!!!

למעלה