ש-א-ל-ה ח-ש-ו-ב-ה תגידו הגיים בויז התפרק או שזה רק שמועות???????????????????????????
ר רתמושש New member 28/1/06 #1 ש-א-ל-ה ח-ש-ו-ב-ה תגידו הגיים בויז התפרק או שזה רק שמועות???????????????????????????
L litalg06 New member 28/1/06 #3 חסססס וחלילההה התפרקוווו הם רק בתחי לת הדרך אפילו דיסק אין להם זה לא הגיונייי וזה לא יקרההההה!! כי אם זה יקרה אני יתאבדדד!!!
חסססס וחלילההה התפרקוווו הם רק בתחי לת הדרך אפילו דיסק אין להם זה לא הגיונייי וזה לא יקרההההה!! כי אם זה יקרה אני יתאבדדד!!!
א אורטלושיתת New member 28/1/06 #6 חסס וחלילה חסס ושלוםם!! עם זה יקרה אני יהיה עצובה כול החיים שליי->אני מקווה שזה בחיים לא יקרהה!!(כי אני ממתה עליהם) ->טוב מי לא.. חחח.. ומאמי אל תאמיני לשמועות מפגרות חחח..
חסס וחלילה חסס ושלוםם!! עם זה יקרה אני יהיה עצובה כול החיים שליי->אני מקווה שזה בחיים לא יקרהה!!(כי אני ממתה עליהם) ->טוב מי לא.. חחח.. ומאמי אל תאמיני לשמועות מפגרות חחח..
א אורטלושיתת New member 28/1/06 #5 חסס וחלילהה!! אני יהיה עצובה כול החיים שלי עם זה יקרההה->אבל אני מקווה שבחיים זה לא יקרההה!!!! ואל תאמיני מאמי סתם לשמועות מפגרותת..
חסס וחלילהה!! אני יהיה עצובה כול החיים שלי עם זה יקרההה->אבל אני מקווה שבחיים זה לא יקרההה!!!! ואל תאמיני מאמי סתם לשמועות מפגרותת..
ר רתמושש New member 28/1/06 #8 חחח אני לא מאמינה לכל שמועה שאני שו מעת אבל.............. הייתה הודעה במסנג'ר שהם התפרקו.... כאילו ילדה אחת אמרה לי... ואני גם מתה עליהם הם כאלה מושלמים ....!
חחח אני לא מאמינה לכל שמועה שאני שו מעת אבל.............. הייתה הודעה במסנג'ר שהם התפרקו.... כאילו ילדה אחת אמרה לי... ואני גם מתה עליהם הם כאלה מושלמים ....!
D Dorin love Oshri New member 28/1/06 #9 חס וחלילה מלח מים מלח מים שום בצל מה פיתאום עם הם יתפרקו אני יתחרפןןןןן
D Dorin love Oshri New member 28/1/06 #7 ../images/Emo207.gif נשמוותתת מי פה משעמם לי חחח היתמכרתי לפורוםם הזה.... דברו איתי.... מואהה חולה עליכן יפיופיות שלייייייייייייי
../images/Emo207.gif נשמוותתת מי פה משעמם לי חחח היתמכרתי לפורוםם הזה.... דברו איתי.... מואהה חולה עליכן יפיופיות שלייייייייייייי
ש שרינוששש New member 28/1/06 #13 זהה בכלל לא מפריעע עושיםםהסכםםם עים הצבאאאאאא תראוו את רוני סופרסאטרר אגם רודברגגג אווו נינטט טייב כשהיאא הייתה בכוכבב נולד היא הייתה בצבאא רק אחרי הגמר היא סיימה צבאא והצבאא לא הפריעע להה בכלל לכוכבב נולדדדד!!
זהה בכלל לא מפריעע עושיםםהסכםםם עים הצבאאאאאא תראוו את רוני סופרסאטרר אגם רודברגגג אווו נינטט טייב כשהיאא הייתה בכוכבב נולד היא הייתה בצבאא רק אחרי הגמר היא סיימה צבאא והצבאא לא הפריעע להה בכלל לכוכבב נולדדדד!!
מ מורוש ואושרי לנצחחח New member 28/1/06 #17 חס וחלילה!!!!!!!!!!!!!!1 מי שהמציא את זה חכתיכת מפגרר יוו על תגידי את זה סתם כי זה מלחיץ....
ס סייפני כהן New member 28/1/06 #19 שמועותתתת רצחחח אני ואביחי מדברים כזה בקטנה ושאלתי אותו אז הוא אמר שזה שטויות רצחחח איזה כייף לי אושרי כתב לי הקדשה=) נהנהנהנהננהנהנהננההנהנהנהנה
שמועותתתת רצחחח אני ואביחי מדברים כזה בקטנה ושאלתי אותו אז הוא אמר שזה שטויות רצחחח איזה כייף לי אושרי כתב לי הקדשה=) נהנהנהנהננהנהנהננההנהנהנהנה