שת"ב

../images/Emo6.gif חחחח

חחח אבל בלעדיי לא יהייה צחוקים
סתם בעצם בבה יצחיק כי הוא טיפש אם הוא יוכל בכלל ללכת עם הרגל שלו חחח (משחק אותה שכואב לו חח) היייייי!!!!!! אמרתי לא לצלם.. חח איך לא ראיתי שהספקת לצלם אותי?? קבלי עליי עוד תמונה שלך..

חחחחחחחחחחחחחח

כה צילמתי ואז שאלתי אותי אם צילמתי ואמרתי לך שלאא ומזה הייתי מרוצה מעצמי באותו רגע
אוך השיעמום חעחעחעחעחע

TauraMan

New member
הבטחתי ../images/Emo24.gif

את השתפרת בצורה מדהימה איתו. קיבלת עצמאות ושליטה בכל הגוף העליון שלך. תסתכלי בתמונות מלפני שנה, בהרבה החזה שלך נוגע לסוס בצוואר והראש שלך למטה. תראי איזה יופי של זוית ומרחק יש לך פה ממנו, תראי איזה יופי של מבט קדימה ומודעות. ותראי איזו נתינת יד פשוט נהדרת יש לך- במידה, עם קשר ועם עדינות. הדבר העיקרי שאת צריכה לעבוד עליו זה הרגליים שלך. תזוזת יתר שלהן יפריעו לך אחר כך בתחרויות (למשל בג'אמפ אוף, כשאת רוצה לעשות פניה חדה אחרי קפיצה, את צריכה נחיתה אפקטיבית והתאוששות שלוקחת זמן מינימלי. יהיה לך קשה אם סידור הרגליים יקח זמן), חוץ מזה שהן הבסיס לכל שיווי המשקל שלך. רונלד פשוט מותאם עליך בול, ואל תדאגי, גם התקופה הקשה תעבור
על הקרקע, תזהרי שהוא לא יברח לך לאובר בנד, סתם חבל. תקצרי מושכות ותרימי ידיים. תזקפי את כל הגוף לך. תקחי את התחת קדימה ואת הרגליים אחורה ותורידי עוד עקבים. את צריכה לשבת בנוח, אבל לא לשבת כאילו את בספה
והקסדה פשוט מכוערת
חחחח

חחח איזה חמודה... ../images/Emo6.gif

אני צריכה לעשות את זה לעיתים קרובות יותר..
ואת צודקת בעע אבל קשה לי אני לא יודעת מה לעשות עם הרגליים כדי שהם ילכו קדימה.. יש תמונות שדווקא בישיבה שלי הרגליים נמצאות במצב בסדר כמו ששמתי אחת בשרשור הזה שמקיבוץ יגור בחימום אבל זה רק בכמה קפיצות ולא בהרבה.. יש לך עצות?? ובדרסז' הוא יותר קשה עם המתג הזה הוא לפעמים נוטה להתכופף יותר מדי פנימה אבל אז אני סוגרת רגל שילך קדימה וימתח צוואר למטה ושיוציא את האף עם המתג הרגיל הוא הולך הרבה יותר טוב וגם עובד עם המתג כמו שצריך.. תיינקס דורוני!!!!!!!!
ובקשר לקסדה.. אני מסכימה איתך חח שכחתי את שלי בחווה אז =|

stary1

New member
../images/Emo55.gifאם מישהו יבהיר זה יהיה נחמד

כעיקרון מאוד קשה לי לראו משהו בחושך הזה אבל הדברים היחידים ששמתי לב אליהם היו: את צריכה לשים יתר משקל על העקבים ולהוריד אותם, אולי אפילו להאריך מעט את הארכובות כדי שיהיה לך יותר קל לשחרר את הרגליים שנראות ממש תפוסות בתמונה הזו. הקשר שלך עם הפה של הסוס נראה מאוד הדוק ונוקשה- הידים צריכות להיות יותר גבוהות והמרפק צריך להיות יותר מכופף(קו ישר בין ראש-מרפק-עקב). הגב שלך צריך להיות יותר ישר וזקוף. נראה לי שהבעיה העיקרית תפתר ברגע שתאריכים ארכובות ותוכלי להשען על הרגל-עקב ואז הגב יתיישר וביחד איתו גם הראש. זהו נראה לי- אבל היות והתמונה כלכך כהה ולא ברורה אז אל תקחי את ההערות כברורות מאליו.

lereran

New member
אני בקושי רואה אבל

אולי שתוציאי קצת את הרגל מהארכובה כי לפי מה שאני רואה זה יותר מידי בפנים ( או שלא)

lions queen

New member
../images/Emo23.gifאמרת לדרור..

אבל את בעצמך עם הידיים ב***
תרימי אותן
מעבר לזה נראה מצוין..

TauraMan

New member
בגלל שאני עדיין מתחמקת../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

מלעשות כל עבודה לימודית- דבר ראשון, הופעה מדהימה. הסוסה נקייה ונראת טוב, ציוד יפה ומכובד, הביגוד שלך קלאסי, ובכללי זה פשוט נראה מושלם. את צריכה להרים ידים ולקצר טיפונת מושכות. תכופפי מעט את המרפקים שלך. ובעקרון זהו. זה באמת נראה נהדר, בעיקר בתור חימום קפיצות

נכון השמיכה זה הדבר הכי יפה על

הסוסה?? ודורוני מה איתי?!
לי לא מגיע הערות על הרכיבה?

למעלה