שת"ב

Blue Eyessss

New member
אני אגיב!../images/Emo140.gif../images/Emo47.gif

אוקיי זה קצת בעייתי לעשות לזה ביקורת לדרסז' כי זה בעצם ארכובות קפיצות ותחרות והכל כאילו שונה...אבלב כל זאת אניא גיב כאילו שזה דרסז' להאריך ארכובות!!!! להרים את הידים מהצוואר של הסוס,ואם תשימי לב תראי איך הוא פותח שם את הפה...זה כנראה לא ממש נעים לו שהידיים ככה נמוך...חוצמזה לפתוח קצת כתפיים... ולעבור לדרסז' כדי שלא יהיה לנו משעמם בתחרויות אפילו שהיינו דיה רבה אנשים אתמול!=)

TauraMan

New member
ככה שירוש,../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

בשתי התמונות את ממש חזקה ביד, זה בעייתי בעיקר בחימום קפיצות שיש חזקה צריכה להיות אמצעי חירום מאוחר יותר אז להרגיל את הסוס ליד חזקה מההתחלה יגרום לקשיים במצב החירום המדובר (למשל מתחיל לרוץ), חוץ מזה שזה יוצר התנגדות כללית בגוף ובמנטליות של הסוס. חוץ מזה, כל הגוף שלך קצת נוקשה מדי. תרגיעי את הכתפיים, תורידי עקבים, תרגיעי ותרימי את היד- זה גם יכול לעזור מאוד לרכות של העבודה שלך איתו. דווקא אהבתי את הרגל שלך בשתי התמונות, היא נראת יציבה וטובה. יופי של מראה ליציאה לתחרות, מכובד ויפה

horse 1212

New member
../images/Emo99.gif

פחות להשען על הצוואר של הפוני,את קמה קצת יותר מדי מהאוכף(תקנו אותי אם אני טועה)את צריכה לקחת את הגוף שלך אחורה יותר. בסה"כ זה נראה ממש טוב!

TauraMan

New member
אווו ../images/Emo99.gif

איזה פוני מתוק! תורידי טיפונת ידים (בלי להשעין, אבל שיגעו בצוואר), ותביאי את התחת שלך אחורה. זה יביא את הרגליים שלך קדימה ובעצם ישפר הכל

horse 1212

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

דבר ראשון להאריך ארכובת בשניי חורים בערך. להרים ת'ידיים מהצוואר של הסוסה.אם תשפרי את זה הכל ייראה הרבה יותר טוב
. אני לא רואה עוד משו שצריך לשפר... אוף כולם רוכבים פה מדהים ורק אני לא
!

arieledaho

New member
../images/Emo209.gif אני רוצה להגיב =]

דבר ראשון אם אני רואה טוב מבט ישר ולא על הרצפה (?!) להאריך ארכובות לפחות בחור או שניים.. ולדעתי היא באוברבנד אבל תקנו אותי אם אני טועה.. לפתוח יותר כתפיים ולהרים ידיים.. סך הכל נראה טוב רק להאריך ארכובות זה יראה הרבה הרבה יותר טוב!

עזבי שאת צודקת.....

את לא צריכה לחשוב ואת לא צריכה שיתקנו אותך!!!!! את דרסג'ניקית, אומנם משוגעת! אבל דרסג'ניקית. את רואה שזה אוברבנד, את יודעת שזה אוברבנד!!! תמסרי לרועי כאפה!

arieledaho

New member
חחח כל הדרסז'נייקם משוגעים!!!../images/Emo209.gif

אולי רובם חחח ואל תדאג אני אמסור לו אפילו שתיים!!!!

MorH

New member
ממש משוגעים ../images/Emo174.gif

פשוט טירוף מה שהולך אצלכם בתחרויות =P...

למעלה