שת"ב

TauraMan

New member
שת"ב ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

(שרשור תמונות ברכיבה) כל אחד יכול לשים תמונה אחת (או 2, מקסימום!) שלו רוכב ובכך הוא מאשר לאנשים להגיב ביקורות בונות על התמונה. כל מי ששם תמונה חייב להגיב ללפחות שתי תמונות של אנשים אחרים. לשמור את זה נחמד וענייני

מנסה...

המראה הכללי נראה ממש טוב. אתם נראים ממש נחמד יחד
את יכולה לתת עוד יד ופחות להחזיק מעל המכשול. את עם דורבנות והעקב שלך נמצא, יחד עם הדורבן, בתוך הסוס. תנסי לדרבן עם החלק הפנימי של הרגל ולא עם העקב. תשאפי לכך שהרגל שלך תיהיה מקבילה כמה שיותר לסוס. המ...תפתחי את הכתפיים ותנסי להיות יותר רגועה, לזרום עם התנועה של הסוס. זהו בעיקרון...ח"ח על המבט!!

Blue Eyessss

New member
רולי מושלםםם../images/Emo47.gif

הסוס עם הכי הרבה פוטנציאל בארץ להיות סקול מאסטר... חולה על הסוס הזה וחוצמזה..אני לא ממש יודעת לתקן קפיצות.. אבל זה נראה לי כאילו את קצת קופצת לפני הסוס,שאת יכולה להצמיד קצת מרפקים לגוף להיות יותר עם התנועה ולהוריד קצת עקבים ושזה לא יהיה צ'ארלי צ'פלין כזה אבל קחי את זה בעירבון מוגבל כי אני דרסזניקית

soosapir

New member
יש לי שאלה..

תסלחו לי על הבורות..חח.. צ'ארלי צ'אפלין זה שהאצבעות רגליים יוצאות החוצא(מצביעות החוצה?)

לודמיר

New member
חח.. זאת לא הייתה התמונה הנכונה

זאת סתם תמונה מגעילה שהגענו קרוב מדי... אבל תודה בכל אופן! וגיא, שמעת מה נטע אמרה?!!? מ=ל=ך ואין לך מה להגיד!!

aloniguy

New member
חחחחחחח יש לי המון מה להגיד...

תסתכלי על זה ככה... גם מוצארט הוא סקול מאסטר... חחח

aloniguy

New member
אתה דרס'זניק!

ועזוב הוויכוח שלנו הוא לא אם הוא מלך או לא.... אלא מי יותר תותח הוא או פורסט... (הכל בצחוק דרך אגב זה לא ויוכוח רציני או משו) ואם היית קופץ עם פורסט היית מבין על מה אני מדבר... אני בטוח שמור מס תוכל לאשר את דברי... :)

aloniguy

New member
חחחחחחחח עלק פוני מסריח...

כן שנינו יודעים את האמת... את אפילו הודית שהוא קופץ מדהים! את אמרת את זה ויש לי עדים!! באותו שעור שאני רכבתי על רולי ואת על פורסט... דרך אגב איך היה על פורסט היום?

שירלי317

New member
פפפףףף אני יודעת שאני לא קשורה אבל.

מצטערת.. קימי ה=מ=ל=כ=ה!!!! היום פרזלו אותה סופסוף!!... גררר מסכנה.. היא נפצעה בעין בשישי.... =/ אז כולם שקט בבקשה... למרות שהיא לא הולכת להיות ג'אמפרית אלא דרסז'ניקית מהוללת!!! היא ה- מלכה!!!!
חח.. איזה לא קשורה אני.. סתם.. לא איכפת לי.. אני מאושרת.. היא פשוט מדהימה! I found my magic my dreem come true you are my magic hevan in you

TauraMan

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

[פעם שלישית שאני מגיבה כי המחשב פה טיפש] אהבתי את המגמה של נתינת היד שנעשת פה במידה טובה יחסית, ואת המבט קדימה. את קמת קדימה במקום למעלה ובכך עירערת את מרכז הכובד שלך שנטה קדימה עם הגוף שלך; מה שגרם לרגליים שלך להיות פחות אפקטיביות ולהתעוות (הצ'ארלי צאפלין והיציאה של הברכיים מהאוכף). תחשבי על הרגליים- כשהבסיס נכון, כל השאר נבנה מעצמו. הגב שלך עקום. תדחפי אחורה את הכתפיים ותזקפי את הגב והצוואר שלך.

kampos

New member
הסוס שלי ואני

הסוס שלי עכשיו חולה ואני לא יכולה לירכב עליו אז הינה התמונה שלו

fliperit

New member
...

תרחיבי את הרווח בין הידיים, וואם כבר את מושכת לסוס בפה (מה שנראה לי מיותר) אזתמשכי לגובה החגורה, ולא לכתפיים. נראה לי גם שאת צריכה לקצר ארכובות..

lions queen

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif

רק בלי הארכובות.. נראה לי שהם בסדר דווקא..

למעלה