שת"ב

ווינגז

New member
שת"ב../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

שרשור תמונות ברכיבה. לכאן מעלים תמונות ברכיבה בשביל לקבל ביקורת, בין היתר.
בבקשה, אם אתם מעלים תמונה, תגיבו לאחרים. (נכתב במקלדת הוירטואלית של תפוז, אני לא בבית והמקלדת לא עובדת כמו שצריך)

התמונות קצת קטנות חוץ מהשנייה

אז ככה על התמונה השנייה: להוציא קצת רגליים מהארכובות ולהיות יותר מרוכז.....כי אתה מסתכל בכלל לצד בתמונה הזאתי...... חוץ מזה ממש טוב!

ש נ י ס

New member
חשבת על האפשרות שהיה שם מכשול?

ושהוא צריך להסתכל על המכשול הבא ולתכנן את הגישה אליו?!..

זה לא נראה ככה

...........זה נראה כאילו הוא מסתכל על מישהו אין לי מושג למה....אבבל כתבבתי(או שלא..)שזה בטח היה רק לשנייה....נראה לי שלא כתבתי

מממ בקפיצות ובמיוחד במסלולים צריך ל

להסתכל למכשול הבא אפילו בזמן שאתה קופץ מכשול!נראה טוב!! ביושששששששש

stary1

New member
הוא צריך

להסתכל על הקפיצה הבאה שהוא מתכוון לקפוץ. זאת מהסיבה הפשוטה שכך הוא מאזן את שיווי המשקל שלו ומכין את עצמו לפניה שתבוא לאחר הקפיצה, וכתוצאה מכך הוא בעצם "מודיע" מראש לסוס איפה תהיה הקפיצה הבאה, וכך הסוס יכול להכין את עצמו ולרדת מהקפיצה על הליד המתאים.

לדעתי

קודם כל ח"ח על האומץ להיות ראשון
עכשיו, אהבתי מאוד את המבט קדימה לעבר המשך המסלול, מעולה
התמונות דיי קטנות חוץ מזו, אבל מה שכן רואים זה שאתה צריך לדעתי, להוסיף יותר משקל על הרגליים - להוריד את העקב. קצת קשה לראות משהו אחר מהזויות/תמונות האלו
סה"כ יפה לך עם אמרלד[לא בתמונות נו, בכלליות]

stary1

New member
נממ

קודם כל,זה נראה כאילו יש לך צ'רלי,לכן מומלץ להתאמץ להקביל עד כמה שאפשר את הכף רגל לסוס.שנית,זה נראה כאילו הגב שלך די קמור,אני חושבת שזו תוצאה מהמושכות. צריך להאריך אותן וכך תוכלי גם לסדר את הידיים שלך בפוזיציה הנכונה ולא להתכופף מעט כדי לא לקרוע לסוס את הפה
. שלישית,אהבתי מאוד את המבט:)

אממ..

לא רואים כ"כ טוב אבל בכל זאת... הרגליים נראות קצת לא יציבות, נראה שכדאי לסגור קצת יותר ברכיים. הידיים דיי זרוקות לצידי הצוואר של הסוס, נסי להרים אותן יותר כלפי מעלה, ככה גם יותר קל להחזיר את הסוס אלייך אחרי הקפיצה. לשמור על קשר במושכות גם בזמן הקפיצה עצמה. סה"כ יפה, אהבתי את המבט קדימה.

stary1

New member
טוב,אנסהP=

הישיבה בתמונה הזו נראית מעט יותר כמו "עמידה". הייתי מציעה לשים יותר משקל על העקבים בקפיצה ועל השוקיים, דבר שהיה "מושך" את הישבן מעט יותר אחורה ולמטה. אח"כ את צריכה ללמוד להרים את הידיים מעט, פה את מאבדת את הקשר עם הסוס באופן שאת נתמכת בצוואר שלו בקפיצה. והייתי גם מורידה מעט את החזה לכיוון צוואר הסוס ומוציאה את הכתפיים. מבט טוב

החיים בזבל=\ הרכיבה שלי נוראית

תתחשבו בזה שזאת סוסה בת שנתיים ושמשיה עפה עלינו ונפלי ועכשיו יש לי סימן בגב מהמטריה כי היא פאקינג תקפה אותי!!

stary1

New member
אוקיי,

קודם כל,היות וזה "דרסאז'" כביכול,הייתי מאריכה את הארכובות אולי בחור אחד.אתה צריך להרים את המבט ולהוציא כתפיים. הידיים שלך נראות מאוד לחוצות. אתה צריך לזכור שזו סוסה צעירה והגוף שלה,שרק התחיל לעבוד באופן כזה,עוד לא בנוי מספיק בשביל עבודה בכינוס שאתה מנסה באופן די ברור להשיג ממנה.בצורה הזו אתה די לחוץ עליה ועליך והתוצאה היא ששניכם תפוסים מעט והיא לא עובדת כמו שצריך.תתחילו עם עבודה יותר משחוררת,זה יתרום לשניכם המון. תרים מעט את הכפות ידיים ואז תרים את האגודלים. אפילו תטלטל מעט את הכפות ידיים במקום כדי לשחרר אותם בתחילת הרכיבה(מקווה שהבנת
). והכי חשוב,תזכור לנשום עמוק

למעלה