אהם..
A ApharseMon New member 1/7/05 #195 ../images/Emo28.gifממשיכה. חשיפה. זאת החשיפה כי יש פה תמונה שלי עם משקפיים , ותמונה שלא בפרופיל. :00 תמונה מכוערת.. ><
../images/Emo28.gifממשיכה. חשיפה. זאת החשיפה כי יש פה תמונה שלי עם משקפיים , ותמונה שלא בפרופיל. :00 תמונה מכוערת.. ><
A ApharseMon New member 1/7/05 #196 ../images/Emo28.gifאממ..>< אוקי התמונה הקודמת הייתה ממש מפחידה...
A ApharseMon New member 1/7/05 #198 ../images/Emo28.gifאיך רואים שלא עשיתי גבות..../images/Emo6.gif חודש וחצי. אוקי, עוד אחת אחרונה, וסיימנו עם העינויים.
../images/Emo28.gifאיך רואים שלא עשיתי גבות..../images/Emo6.gif חודש וחצי. אוקי, עוד אחת אחרונה, וסיימנו עם העינויים.
A ApharseMon New member 1/7/05 #201 ../images/Emo28.gifאחרונה..../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif|
W welcome to heaven New member 1/7/05 #207 והנה אני כיום.. ../images/Emo21.gif כדי שתדעו לזהות אותי אם אני אבוא למפגש.. אני הרבה יותר מזונת צומי
והנה אני כיום.. ../images/Emo21.gif כדי שתדעו לזהות אותי אם אני אבוא למפגש.. אני הרבה יותר מזונת צומי
פ פליצה פליקה New member 2/7/05 #212 ../images/Emo15.gifנמנ. סופסופ מחשב>< אז כן. כמה תמונות זאתי- אני וחברתי המצונזרת ניסינו להיות פקצות לרגע, לא הלך כי שתינו לבשנו שחור>< בולטת על הפולו הנחמד שלי- מחזיק המפתחות הסגיד
../images/Emo15.gifנמנ. סופסופ מחשב>< אז כן. כמה תמונות זאתי- אני וחברתי המצונזרת ניסינו להיות פקצות לרגע, לא הלך כי שתינו לבשנו שחור>< בולטת על הפולו הנחמד שלי- מחזיק המפתחות הסגיד
פ פליצה פליקה New member 2/7/05 #215 ../images/Emo15.gifטוב שלא עלה לי כל הדם לראש../images/Emo12.gif לא שתראו אותי יותר מדי שם><
פ פליצה פליקה New member 2/7/05 #217 ../images/Emo15.gif../images/Emo2.gif ע-ד-כ-ני ביותר../images/Emo2.gif המקפים היו אמורים להיות איך לבטא את זה, אבל זה לא ממש פועל><
../images/Emo15.gif../images/Emo2.gif ע-ד-כ-ני ביותר../images/Emo2.gif המקפים היו אמורים להיות איך לבטא את זה, אבל זה לא ממש פועל><