אבאשלי!!!!!! את יפה!
8 8ar8ie New member 30/6/05 #108 אמא שלי!!! מואה../images/Emo42.gif../images/Emo186.gif../images/Emo153.gif
L little beetle1 New member 30/6/05 #109 בלעע הרגע שלחו לי את זה חברה שלי הכינה לי =\ אוסף תמונות מגעולותתתתתתתתת אבל לא מצאתי תמונה אחרת =[ אוףףףףף
בלעע הרגע שלחו לי את זה חברה שלי הכינה לי =\ אוסף תמונות מגעולותתתתתתתתת אבל לא מצאתי תמונה אחרת =[ אוףףףףף
ה האגוש New member 30/6/05 #113 אני ../images/Emo13.gif אין לי כוח להגיד כמה שאני מכוערת .. אמרתי את זה כבר מלא..חח
ה האגוש New member 30/6/05 #114 חחחחח שלחתי פעמיים אותה הודעה אבל עם תמונה שונה..אני קצת עמה הזכרתי??אממ עוד תמונה
פ פינגווין בהכחשה New member 30/6/05 #137 ../images/Emo110.gifתומכת!!! זה ממש מעצבן!! במיוחד כשאתן לא אז ששששש
W welcome to heaven New member 30/6/05 #124 ../images/Emo11.gif ../images/Emo21.gif החלטתי להעניש אתכם :0 בגלל שאף אחת לא רצתה לראות תמונה שלי, אז אני אפרסם דווקא! אז אני זונת צומי, נו? קיל מי!
../images/Emo11.gif ../images/Emo21.gif החלטתי להעניש אתכם :0 בגלל שאף אחת לא רצתה לראות תמונה שלי, אז אני אפרסם דווקא! אז אני זונת צומי, נו? קיל מי!
B BiDriL New member 30/6/05 #136 ../images/Emo185.gifאבל את יפה ../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif!
O o0Invisible0o New member 30/6/05 #125 נממנמנמ. למרות שסביר להניח שאני לא אבוא..XD השקעתי, סרקתי בשבילכן תמונות מעודכנות. בלה. אממ..אז ככה..אחת עם טונה איפור.. כי זה מהחתונה של אחותי..אני בשמלה השחורה, זאת שלידי זאת אחותי השנייה..[לא זאת שהתחתנה]
נממנמנמ. למרות שסביר להניח שאני לא אבוא..XD השקעתי, סרקתי בשבילכן תמונות מעודכנות. בלה. אממ..אז ככה..אחת עם טונה איפור.. כי זה מהחתונה של אחותי..אני בשמלה השחורה, זאת שלידי זאת אחותי השנייה..[לא זאת שהתחתנה]
O o0Invisible0o New member 30/6/05 #126 בלהבלה. השנייה, תמונת פנים..בלי איפור!יאיי! [כי איילת שונאת איפור. ] זה מהמקווה של אחותי- לפני החתונה..פה אני בתמונה עם אחותי שהתחתנה.. בכלאופן אתן כבר אמורות לזהות מי אני מבין השתיים.
בלהבלה. השנייה, תמונת פנים..בלי איפור!יאיי! [כי איילת שונאת איפור. ] זה מהמקווה של אחותי- לפני החתונה..פה אני בתמונה עם אחותי שהתחתנה.. בכלאופן אתן כבר אמורות לזהות מי אני מבין השתיים.