שתי תמונות חדשות..

RockTime

New member
יותר אהבתי ת'ראשונה ואני אגיד למה..

בתמונה השניה יש לך הבעה מוזרה של "מה רצית?" ואת בהירה מדי עד כדי כך שלא רואים אותך. למרות שהפוזה ממש חמודה. אגב, השתמתשת לדעתי ביותר מדי כחול לעין. אבל השיער מכפר (מדהים!!!) ואגב..יש לך עיניים משגעות!
מקווה שאת לוקחת הכל באופן ביקורתי ובונה ולא בתור העלבה. :) רייצ'ל.

pinki girl1

New member
תמרי....:)

את יודעת מה אני חושבת עליך אז אני לא אגיד...
אני לומדת עכשיו איפור.. לפי דעתי, אל תשמי תמיד עיפרון בתוך העין... תראי שבלי עיפרון זה הרבה יותר יפה! העין שלך תיהיה הרבה יותר בולטת... סמכי עלי!

Tamar Lev

New member
כן את צודקת..

אבל אני אוהבת כזה.. חח לא יודעת אני רוצה להתחיל להשים עיפרון לבן ככה שזה יראה טבעי ונקי כזה.. וזה גם יפה :) אני אוהבתת אותך רינתיייי ימדהימה!

pinki girl1

New member
גם אני הייתי ככה...

תמיד הייתי שמה עיפרן שחור.. לא הייתי יכולה לצאת מהבית בלי שחור בעיניים..:) שימי לבן את לא מבינה כמה יפה זה יהיה לך! והרבה יותר מיוחד.. גם אני מתה עליך בובה..

hilala20

New member
היי תמר

התמונה השניה מאד בהירה אז קשה להתייחס. התמונה הראשונה הרבה יותר יפה, אבל מאוד מפריע לי העפרון הכחול שאת שמה בעין. קודם כל, העיניים שלך יחסית קטנות. עפרון כהה אומנם ממסגר את העין אבל גם מקטין אותן. בנוסף יש לך עיניים כחולות - כשאת משתמשת בעפרון כחול או אפילו בצללית כחולה את בעצם לא עוזרת לאישון שלך לבלוט החוצה וחבל כי יש לך עיניים מדהימות! מה שאני מציעה לך לנסות (וזה לא כ"כ קל להתרגל כשרגילים לכהה - זה אני מזהירה מראש) זה לשים עפרון לבן "בתוך" העין. ולתחום את קו הריסים התחתון (מחוץ לעין, אבל בצמוד לקו הריסים) עם צללית כהה (עדיף לא כחול...). מה שזה יתן פשוט מאוד זה עין יותר פתוחה אבל עדיין ממוסגרת. ועוד טיפ על הדרך, אם את רוצה להבליט את הצבע של האישון נסי לשים צלליות עם גוון כתום - בעיקר גווני אפרסק.

SuperStar666

New member
מוסיפה...

לא אהבתי את הגבות. לטעמי הצורה גסה מידי, והן קצרות מידי, לא? - בגדול הילה, נראה לי שהשחור והכחול (והצבעים החיוורים) זו עבודה לא כ"כ טובה של הפוטושופ.

hilala20

New member
הגבות דווקא בעיני בצורה טובה

אבל כן הן קצרות טיפה. היום כבר לא הולכים עם גבות דקות ומשורטטות מידי... העובי שלהן דווקא מתאים למבנה הפנים שלה. לא יודעת תוצאה של מה הכחול - אבל זה פשוט לא נראה טוב. לצורך העניין זה ממש לא משנה תוצאה של מה.

Tamar Lev

New member
אממ כן אתן צודקות..

זה בכלל תמונות לא טובות שלי.. לא אהבתי אותם בכלל בעניין הגבות - הם בכלל לא צרות, אולי ככה זה יצא בתמונה אבל ממש לא .. הם פשוט לא מסודרות בתמונה הזו.. הינה עוד כמה תמונות -

SuperStar666

New member
בכל מקרה..

אם זו את שעורכת ככה את התמונות, אז את פשוט הורסת אותן. הצבעירים חיוורים והתמונות ניראות שרופות.

למעלה