שתי שאלות:

jesenia

New member
טיפת חלב אלטרנטיבית (ופרטית)

יש להם סניף ברעננה, הם מתעסקים גם בהומיאופתיה וגם מייעצים לגבי חיסונים.

lilend

New member
אבל את יכולה לחסן מתי שאת רוצה

טיפת חלב לא מכריחה אותך לעשות שום דבר שאת לא רוצה לעשות. למה את קובעת תורים ודוחה? פשוט אל תקבעי. אנחנו לא חיים במשטר נוקשה שמחייב אותך להיצמד להוראות, אלו הן המלצות בלבד וזכותך לאמצן או לדחותן.

פלגיה

New member
אני גרה בישוב קטן

ומקבלת "זימונים" לחיסונים. האחיות לקחו על אחריותן את הבריאות הישובית. לא משטר נוקשה? אצלינו כן.

lilend

New member
ומה אם לא תגיעי? הרי הן לא יכולות

להפעיל נגדך שום סנסקציה, לא?

gelgul

New member
באותו עיניין מה לגבי חיסון אבעבועות

אומרים שמגיל שנה אפשר לחסן אותם, האם החיסון מומלץ? האם יש תופעות לוואי מיוחדות?

רונית1

New member
תודה למשיבות ../images/Emo24.gif ואשמח לשמוע

תגובות נוספות. וגם איך אתן נותנות קטניות? תודה

קרני41

New member
אין תופעות ללואי, ולפחות על פי

הרופאה שלי (שאני מאד מעריכה את דעתה), הוא מאד מומלץ.אני שמחה מאד שחיסנתי. אכן מחסנים אחרי גיל שנה. אין לדעתי טעם לסבול את המחלה ולקחת את הסיכון בסיבוכים הכרוכים בה

lulyK

New member
אני יודעת שממליצים לחסן.

לא חיסנתי. הוא חלה בצורה קלה מאד ועכשיו הוא מחוסן לכל החיים.

lilend

New member
לוליק, קחי לתשומת ליבך את

העובדה שהוא לא מחוסן בהכרח לכל החיים ושווה יהיה לבדוק את מידת הנוגדנים שלו כשייגדל. מחלות ילדים נתפסות כ"מחסנות" לאחר שחולים בהם, אבל זה ממש לא מחייב ומחלה כמו אבעבועות רוח רצוי מאוד להמנע ממנה כמבוגרים ולכן חשוב להיות מודעים ולעקוב (זה נכון לגבי כל מחלות הילדים וזו הסיבה למשל שלפני הריון בודקים נוגדנים לאדמת גם אצל נשים שכבר חלו במחלה, אצלי למשל גילו שחסרים לי נוגדנים למרות שחליתי בעבר). רק בריאות.

אביטלתל

New member
תשובות

אנחנו דחינו בגיל שנה נתנו את החיסון פוליו בלבד את השאר עוד לא נתנו ולא החלטנו מתי כן אתם ההורים ואתם הקובעים אחות טיפת חלב יכולה להגיד ולעשות מה שבא לה ההחלטה והאחריות בכל מקרה עליכם קטניות - אם אתם עדיין נותנים מרוסק אז לבשל היטב (רצוי להנביט לפני) ולרסק עם מה שמתרסק

מאיהאמא

New member
../images/Emo31.gif לאחות טפ"ח

אני חוזרת עכשיו מטפ"ח. הקטנה בת חצי שנה והיתה צריכה לקבל שני חיסונים היום: המשך המחומש וצהבת. לאחר התלבטות החלטנו ,בעלי ואני, לפצל את החיסונים. כשהאחות אמרה מה נעשה היום, אמרתי לה שאני רוצה לפצל. לא שאלתי בכלל, אלא אמרתי. זו זכותך המלאה את האמא!!!!

מאיהאמא

New member
זו זכותי המלאה

האחות הסבירה לי שאין שום בעיה עם זה. זו פשוט מדיניות של משרד הבריאות ,אבל לי יש בחירה מלאה מתי לחסן ואם בכלל.

מתי את מתכננת לתת את השני?

אנחנו ביום ראשון מקבלים את חיסוני חצי שנה וגם אני מעדיפה לפצל. נראה לי עומס גדול מידי על הגוף הקטנטן... מה נתת עכשיו ולמתי דחית?

מאיהאמא

New member
עוד חודש

כשאמרתי לאחות שאני רוצה לפצל, היא אמרה שאין בעיה, והמליצה לתת עכשיו את המחומש. כי החלק הבא של החיסון ,בגיל שנה, מושפע מהתאריך בו נותנים את החיסון של חצי שנה ולא כדאי לדחות אותו. לכן דחינו את חיסון הצהבת לעוד חודש. אני שמחה שפיצלנו כי מיקה פיתחה חום ונזלת ונראה לי שהולך לעבור עליה לילה קשה. יש לנו גם קפיצת גדילה עכשיו , אז בכלל שמחה וצהלה....

למעלה