שתי שאלות:

gongo

New member
שתי שאלות:

1. מה הטמפטורה שבדר"כ המעבד מגיע אליה בעבודה רגילה? מתי זה כבר לא בגדר הנורמל? יש לי R52... 2. איפה אני יכול למצוא מטען ללפטופ של סוני (VAIO)?

gongo

New member
תודה, מה אני עושה ברגע ש..

המחשב שלי כל זמן בסביבות ה 56 ומעלה? התקנתי את ה Notebook hardware control יכול להיות שזה בגלל זה?

Jan22

New member
תראה ,אם אין תוכנות כבדות

או משחקים שרצים על המחשב ,אז אין סיבה שהנייד יתחמם ויגיע לטמפ' של 56 מעלות ; מה שכן ,יכול להיות שיש קבצים שרצים ברקע (זדוניים ,רוגלות) שגורמים לעומס ,תתקין את ADAWARE/SPYBOT ,תעדכן אותם דרך הרשת ואז תבצע סריקה .

gongo

New member
בדקתי אין שום דבר...

שווה לדבר עם IBM? יכול להיות שזו תקלה? אין מצב שזה Notebook hardware control, נכון?

Jan22

New member
ממש לא נראה לי ..

משהו גורם לנייד להתחמם יותר מדי ,ואם זה לא קבצים לא נחוצים ,אז כנראה מדובר בתקלה / לכלוך מצטבר על המאוורר ; אם יש לך עדיין אחריות ,זה זמן טוב לנצל אותה .

gongo

New member
דיברתי עם IBM...

והם אמרו שזה נורמלי בין 54-70... זה הגיוני?

gongo

New member
זה נותן לי עדיין אותם נתונים

איזה מחשב יש לך? שלי זה 1849-6VU כלומר 1.73GHZ עם 512 ו ATI X300 כאשר אני מוריד אותו ל 800MHZ (עובד רק על סוללה) הוא באמת יורד לטמפ' כאלו. הכי מפריע לי בזה שהמאוורר עובד כל הזמן

The Zombie

New member
לי זה דווקא נשמע נורמאלי...

לדעתי אין מה להכנס לפאניקה. למרות שקריר יותר זה טוב יותר, אני יכול להעיד שהמחשב שלי תמיד עובד כאשר המעבד עומד על טמפרטורה של בין 50 ל-65 מעלות מבלי להתרגש. כך שמה שאמרו לך ב-IBM נשמע לי הגיוני ואין סיבה להתרגש... יכול מאוד להיות של-Jan יש מחשב שטמפרטורת העבודה שלו קרירה יותר, וזה כאמור, תמיד טוב, אך לא הכרחי.

Y. Welis

New member
זה קצת מבטל את היתרונות של ה-M

= פנטיום M, המעבד החדש של אינטל שאמור לחסוך בצריכת חשמל, בחום וכמובן באיוורור שגם צורך חשמל. אם המאוורר עובד כל הזמן והמעבד מתלהט (ועל כן גם מואט), הביצועים נפגעים. מאחר ולא סביר שב-IBM עוסקים באוברקלוקינג, משהו שם לא תקין בוודאות.

gongo

New member
כשאני מנתק מהחשמל אז המאוורר מפסיק

אבל אז הוא יורד ל 800MHZ (עם תוכנה מיוחדת) אני לא סגור מה קורה למעבד בלעדיה... שווה בדיקה

gongo

New member
שניהם מראים לי אותה תוצאה

שניהם מראים 61 צלסיוס

למעלה