או משחקים שרצים על המחשב ,אז אין סיבה שהנייד יתחמם ויגיע לטמפ' של 56 מעלות ; מה שכן ,יכול להיות שיש קבצים שרצים ברקע (זדוניים ,רוגלות) שגורמים לעומס ,תתקין את ADAWARE/SPYBOT ,תעדכן אותם דרך הרשת ואז תבצע סריקה .
משהו גורם לנייד להתחמם יותר מדי ,ואם זה לא קבצים לא נחוצים ,אז כנראה מדובר בתקלה / לכלוך מצטבר על המאוורר ; אם יש לך עדיין אחריות ,זה זמן טוב לנצל אותה .
איזה מחשב יש לך? שלי זה 1849-6VU כלומר 1.73GHZ עם 512 ו ATI X300 כאשר אני מוריד אותו ל 800MHZ (עובד רק על סוללה) הוא באמת יורד לטמפ' כאלו. הכי מפריע לי בזה שהמאוורר עובד כל הזמן
לדעתי אין מה להכנס לפאניקה. למרות שקריר יותר זה טוב יותר, אני יכול להעיד שהמחשב שלי תמיד עובד כאשר המעבד עומד על טמפרטורה של בין 50 ל-65 מעלות מבלי להתרגש. כך שמה שאמרו לך ב-IBM נשמע לי הגיוני ואין סיבה להתרגש... יכול מאוד להיות של-Jan יש מחשב שטמפרטורת העבודה שלו קרירה יותר, וזה כאמור, תמיד טוב, אך לא הכרחי.
= פנטיום M, המעבד החדש של אינטל שאמור לחסוך בצריכת חשמל, בחום וכמובן באיוורור שגם צורך חשמל. אם המאוורר עובד כל הזמן והמעבד מתלהט (ועל כן גם מואט), הביצועים נפגעים. מאחר ולא סביר שב-IBM עוסקים באוברקלוקינג, משהו שם לא תקין בוודאות.