שתי שאלות

flowerboy69

New member
שתי שאלות

הראשונה-האם יש מישהו פה שקנה כרטיסים להופעה של גילמור??? ושניה-תמיד היה לי חלום קטן-שאם אני ילך להופעה אני יקח איתי שלט שעליו יהיה כתוב "pink floyd i love you.lior from israel" חשבתי לעשות שלט להופעה שאני יהיה בא ולרשום-"gilmour we love you-from the israeli pink floyd furom" מה דעתכם???

לגבי שאלתך השניה

לי זה ממש לא נראה. כמובן, אם אתה רוצה להכין שלט אישי בשמך, זה בסדר גמור.

זה לא קשור אליך, ליאור

הפורום שלנו איננו פורום מעריצים. לכל הפחות, אני אינני מעריצה. ואינני רוצה ששלט כזה יונף בשמי. את הערכתי לדייויד גילמור אעשה בדרכים אחרות. כך, למשל, אני מקווה להשיג ראיון אתו, בעתיד הלא רחוק. לשם כך, אני רוצה שיקחו אותנו ברצינות, ולא נראה כ"מתלהבים". כך אני רואה את הדברים.

flowerboy69

New member
אל תדאגי

לי יש דעות משלי לגבי הפורום ודרך ניהולו.הייתי מציע לגילמור להתראיין לעיתון או לטלביזיה ולא לגורמים אחרים.

לא מסכים

זה שאתה לא הולך להופעות וצורח גילמור תעשה לי ילד ותולה פוסטרים מעל המיטה כדי להסתכל עליהם לפני השינה לא אומר שאתה לא מעריץ. אני לא מעוניין במסטיקים משומשים של מישהו מהפינק פלויד ואני גם לא מעוניין להחזיק שלט "אוהבים אותך דיוייד גילמור" ואני בכל זאת מעריץ את הפינק פלויד

flowerboy69

New member
אני כנראה סתום אבל לא מבין

משהו.זה לא "הדרך" להראות הערצה או משהו כזה רק מראה נוכחות של מעריצים גם מאיזורינו.טוב כנראה שבארץ זה לא רגיל אבל לא משנה אני יתעלם מקיומו של הפורום.

כמה דברים שכתבתי בעבר על המילה

הזו: "מעריץ" היא מילה בעייתית. באנגלית היא לא קיימת. המונח באנגלית הוא fan היינו אוהד, כמו אוהד כדורגל, למשל. בארץ, אומץ המונח העברי "מעריץ", בתקופה בה חשבו שמוסיקת פופ היא דבר רע שמשחית את הנוער. מוסיקאים נקראו "אלילי נוער" ובהתאם, הנוער נתפש כמי ש"מעריץ" את אותם אלילים. הערצה כוללת בחובה התבטלות-עצמית והשעיית החוש הביקורתי, במידה מסויימת. בוודאי זה לא מה שאנחנו עושים כאן? זו הסיבה שאני מעדיפה את הביטוי "אוהדים" על פני "מעריצים", ודברים אלו בדיוק התכוון ניבלו'. ואכן, אנו פורום "אוהדים". מצד שני, גם מסתייגים ואדישים מוזמנים לכתוב כאן.

wommer

New member
ובגלל הפתגם של השחטת נוער

הביטלס לא הופיעו בארץ לבסוף...גררר (למרות שלא הייתי אפילו בתכנונים.. חיחי)

wommer

New member
אמממ

יש סיכוי, כפי שציף אמרה, שזה ישמע כאילו זה פורום של ילדות בנות 14...ואז זה באמת לא מוסיף כלום לערך שיש לפורום הזה כאנשים מאוד אינטיליגנטים, עם חוכמה רבה, ןידע רב על הלהקה. אבל מצד שני, זה יכול להיות מאוד נחמד, שאולי הו יראה את זה, וזה יתן לו איזה צביטה בלב, ויזכיר לו שיש את מדינת ישראל, שמחכה לו שיבוא אולי... :)

CHooPY17

New member
בקשר לשאלה הראשונה

אני קניתי כרטיסים, ליום שני ה29 במאי... לאיזה יום אתה קנית כרטיסים?

Adidason326655

New member
אני בעד אבל בניסוח הזה :

David We are waiting to you visit in Israel From the Israeli Pink Floyd Workshop

Inis mor

New member
היי אנשים-יש לי הצעה...

אחלה פורום-אני חדשה. בכל מקרה-אם כבר כותבים שלטים להופעות... ואאאםםם מדובר בלהקה בסדר גודל של פינק פלויד שראו ושמוע הכל... אז אני ממליצה על משהו בסגנון מה שזוג חברים שלי עשו בהופעה של יו 2 ב 2001: הם הכינו שתי חולצות שכל אחד מהם לבש: BONO MARRY ME (My Boyfriend doesn`t mind) ו... BONO MARRY ME (My GIRLFRIEND doesn`t mind) טוב...אז קודם כל אני לא אומרת שתעשה את זה בדיוק... אבל עם בפוסטרים על קירות עסקינן אז---יו נואו.
תשמעו על טעם ועל ריח כן? אמא שלי חושבת שגילמור חמוד. אני דווקא מעדיפה את הבלורית הריצ'ארד גירית על ווטרס.. סתם-סתם-סתם, אני צוחקת. הנקודה שלי היא-תחשוב על משהו טיפה יותר מקורי. משהו שיימשוך תשומת לב.. והכי חשוב---תהנה המון ותביא תמונות

שלום איריס ../images/Emo140.gif

וברוכה הבאה
יש משהו בדברייך: "גילמור תעשה לי ילד" זו בדיוק הדרך לפרסם את הפורום שלנו. או שלא.

Inis mor

New member
תודה תודה...

שמי אלונה- תקראו לי ALI חבר'ה! לא רק את הפורוםזאת גם את אמא שלי,כניראה... אני כמובן צחקתי-אני מקווה שכולם הבינו את זה. האמת שעד היום אני לא חושבת שהעמקתי במיוחד בנושא הזה-של האם גילמור יהיה אבא טוב לילדי או לא. הכי חשוב שיהנה המון-ואם כבר שלט אז משהו מקורי. אולי: GILMor- SEE U IN 2007 in TEL AVIV

למעלה