שתי שאלות

Coon Jew

New member
לדעתי

לא צריך לכתוב שום שלט..הרבה ישראלים היו בהופעות של פינק פלויד והופעות סולו שלהם ואף אחד לא הרים שלט (וטוב מאוד שכך!!)..אנחנו לא גרופיז של איזה בריטני ספירס או משהו כזה.. חוץ מזה, לדעתי אותו שלט שאתה רוצה להרים יעשה הרבה בושה לישראל ואם גילמור במקרה יראה את השלט, אני חושב שתעבור לו בראש המחשבה הזאת: "מה, אם אני אלך להופיע בישראל, אז האולם יהיה מלא בשלטים כאלה?! וילדות צרחניות?! זה לא הקטע שלי, אני נשאר באירופה, גג ארה''ב".

לא הגזמנו טיפה???

כאילו הבן אדם רצה להרים שלט שאחלה כוונה יש לו ונראה לי שטוב מאוד!! שהוא יתן מודעות על כך שהיי גילמור יש ישראלים שאוהבים את הנגינה שלך ורוצים שתבוא להופעה אצלנו! ואתם אחוש קוטלים אותו!! כאילו מה אנחנו בדיוק כמו כל מעריצים אחרים! אוספים תמונות כתבות ספרים תקליטים בוטלגים וכל מה שקשור אליהם! רק שאנחנו שומעים מוסיקה ברמה יותר עם זה בנגינה ועם זה בליריקס אבל כן אנחנו מעריצים אתם יכולים לקרוא לזה איך שבא לכם אוהדים מעריצים אבל אנחנו לא ברמה מעל אף אחד! אין לנו את הזכות להגיד שמעריצות או מעריצים של בריטני ספירס מפגרים ורק אנחנו יכולים להגיד על עצמנו מה שאנחנו חושבים! אז שיעשה מה שבראש שלו. ליאור אתה רוצה תרים שלט זכותך אבל לפי אך שזה נראה לא כדי להרים שלט תחת השם של הפורום כי ההנהלה והאנשים בפורום לא ממש אוהבים את הרעיון אז תעשה מה שבראש שלך אבל שייצג את ישראל ולא את הפורום!

Inis mor

New member
קודם כל אני מסכימה...

אח שלי-תעשה מה שבראש שלך. אתה אוהב את הלהקה הזאת, אני מבינה אותך. אני גדלתי על המוזיקה שלהם למשל. זכרונות ילדות שלי מהבית תמיד מלווים ב comfortely numb ברקע ו wish you were here-התנגן 3 או 4 פעמים עד שסיימנו את הספונג'ה. בגיל 15 ראיתי את החומה (למרות שאמא אמרה "אל תעשי את זה-לא עכשיו בכל אופן!")---רק בגיל 20 (לפני שנתיים בערך) קלטתי אותו עד הסוף. ככה ש...פינק פלויד בשבילי הם פסקול חיים. כולם ביחד וכל אחד לחוד אגב. live 8 היתה מסיבה לא מהעולם הזה למשל. אבל אני לא בדיוק אוספת כתבות ועד היום לא ראיתי אף אחד מהם בתור אבא לילדים שלי...
אז אם בא לך לשים שלט?-שים שלט וחולצה וואטאבר שאתה רוצה. הכל ברוח צחוק כמובן. מה שכן...אני לא חושבת שבגיל המתקדם שלהם הם יתנגדו לגרופיות...
. אני חושבת שזה לא יעליב אותם אלה יחמיא להם!!! העיקר שהגרופיות לא היו בנות 20 בשנות ה 60'!

flowerboy69

New member
תודה על התמיכה חברים יקרים!!!

קודם כל משהו אישי-לאחר שנה בעבודה שסבלתי בה והיה לי ככ רע היום חזרתי לאהבת חיי ואני שוב בנקאי מן השורה!!!אז מזל טוב לא יזיק... דבר שני-קניתי כרטיסים להופעה השניה ב 30.5 שאמורה להיות האחרונה לפחות האחרונה באירופה... דבר שני.עקבתי אחרי מאחורי הקלעים של סיבוב ההופעות פולס וראיתי שבהמון הופעות הקהל הניף שלטי אהבה שונים ללהקה ואו לחבריה מעניין שרק פה כל דבר הופך לשטותי ומגעיל וחבל שכך

עזוב אל תתייחס גם בלייב אייט הרימו

שלטים של פינק פלוייד עם חזירים מצוירים וכל מיני דברים נחמדים רק תתחשב במי שמאחוריך שאולי הוא רוצה לראות גם... מזל טוב ואם אתה רוצה להרים תרים...

flowerboy69

New member
אני ינסה להתחשב...

איזה פחד זה במעגל השלישי זה נראה לי בגובה של איזה ארבע קומות...

flowerboy69

New member
ואגב...

הדיסק החדש יצא במרץ ככה שאני מקווה שהשירים שם יהיו טובים ושיהיה מעניין לא רק עם השירים הישנים אלא גם עם החומר החדש ובכלל אני בונה על האורחים שיופיעו איתו...

גודייבה

New member
לדעתי...

צריך להרים שלט: מי הפליל את רוג'ר ווטרס. (סתם, אני עייפה אל תשימו לב אליי
"אל תשימו לב אליי, חסר לי בורג...." הראשון שאומר של מי השיר הזה מקבל קרמבו

רביעי

New member
רק בשביל הקרמבו,

שמוליק קראוז! היפ היפ. יאללה חתונה. והחתימה שלך זה אלג'יר. מה קודם, קצפת או עוגיה?

Inis mor

New member
בכל פעם שאני שומעת את השיר...

ًWish.... אני נזכרת שצריך לנקות את האבק!
. ילדות קשה!!!!

למעלה