שתי שאלות

אליהו555

New member
שתי שאלות

1.star wars galaxies כבר מספר חנויות מחשבים שאני מחפש ולא מוצא. איפה ניתן להשיג אותו בארץ (אם בכלל) וכמה הוא עולה (אם אסור לפרסם מחירים בפורום אז תשלחו הודעה בפרטי)? 2.יש לכם פחות או יותר הערכה מתי ייצא המארז של כל הסאגה? הבנתי שעוד חודש יוצא הדיוידי של הפרק השלישי ואני די בהתלבטות אם לקנות אותו ולהשלים את הסדרה שכבר קיימת או אולי עדיף לחכות למארז הגדול שבטח יהיה מאוד מהודר וחגיגי. תודה

Jedi Force

New member
אאמממ.....

באתר של פריק, אפשר להזמין את הגרסה הכוללת של כל ההרחבות. שמעתי שהאתר הזה גם דיי אמין
ושוב, אני מזכיר, המשחק הוא בתשלום.

Youngling

New member
בקשר לשאלה השנייה.

פרטים אלה עדיין לא ידועים... לצערי

kobi wan kenobi

New member
המלצה קטנה...

תוריד מכאן את המשחק הבסיסי בחינם, אבל אתה עדיין צריך לשלם תשלום חודשי (כך שההורדה לא ממש פוגעת בחברה) וזה עם תקופת חינם מקוצרת (10 ימים)

Jedi Force

New member
ההורדה נמצאת על השרת של FilePlanet!

לוקח שנה להירשם בשבילהם! וזה עולה כסף רק כדי להירשם בכלל ל-FilePlanet. שכח מזה, אין לך סיכוי לשחק ב-Star Wars Galaxies אלא אם כן בתשלום חודשי.

kobi wan kenobi

New member
לא בדיוק

לא צריך להירשם לפיילפלאנט בשביל להוריד ממנו קבצים, ההרשמה רק מאפשרת לך להוריד משרתים מהירים פי כמה מהשרתים הציבוריים, בכל מקרה, בדיוק כרגע בדקתי- juggernaut צדק, הטריאל סגור, סתם ביזבזתי טונות של זמן, וחשמל (ובגלל זה גם הרבה כסף, מזל שאימא שלי לא יודעת אחרת היא הייתה הורגת אותי!)

אליהו555

New member
סבבה

הורדתי (לקח שעות), פתחתי התקנתי.. בכניסה למשחק יש שם משתמש, כדי לפתוח משתמש לגלקסיס צריך קוד משתמש (שרשום על הדיסק)? מה עושים? איך מפעילים את ה10 יום?

Lu Tze

New member
ארר... סתם שאלה...

(באמת שסתם. אין לי שום רצון לשחק בגלאקסיס. RPG מרובי משתתפים לא עניינו אותי אף פעם) אין אפשרות לשחק במשחק בצורה פיראטית? תשובה של כן או לא תספיק. אין צורך להיכנס לפרטים.

kobi wan kenobi

New member
יכול להיות

שהאקר מקצועי יוכל לפרוץ למערכות של סוני ולגרום לזה להיראות כאילו הוא שילם וככה להמשיך לשחק בחינם עד שיימאס לו

Lu Tze

New member
התכוונתי למשהו שזמין לקהל הרחב.

אני אסביר לכם למה אני שואל. במשחק רגיל, יש בנאדם אחד שמתכנת קראק ואז כל מי שרוצה יכול לשחק. עכשיו, אם אין אפשרות כזאת למשחקים רבי-משתתפים, זה נותן למשחקים האלה "יתרון" בעני המפתחים, לא כי יותר אנשים ישחקו במשחק, אלא כי יותר אנשים יקנו אותו. זה נראה לי מוזר כי אם כך הוא המצב, למה לא שמעתי על יותר משחקים רבי-משתתפים?

kobi wan kenobi

New member
כי זה עולה המון לייצר אותן

וגם ההאחזקה של השרתים עולה המון, שלא לדבר על זה שכל הזמן צריך לחדש קווסטים, לשים עוד יצורים, להוציא הרבה עידכונים להשקיע טונות בפירסום, בקיצור- עולה טונות של כסף וזמן ליצור אותם ולשמור עליהם, בגלל זה אין הרבה

Jedi Force

New member
תגידו לי?! התחלקתם על כל השכל?!

מאז שנת 2003, בערך השנה שבה החלה המשחקים ההמוניים, האינטרנט רק מתחיל להתפוצץ מרוב משחקים! אני לפחות שיחקתי ביותר מ-10 משחקים המוניים
וקובי, לגבי כול הקטע של לעשות יותר קוויסטים, להחזיק הרבה מאוד השרתים. דווקא היום, אם יש לך ספונסר מספיק טוב, יש לך אפשרות להחזיק שרתים להרבה מאוד זמן, והמשחק לא בנוי סתם במחשב רגיל, אלא ממש בארגון. וכול הקטע של הקוויסטים, להוסיף עוד מפות ויצורים, זה לא ממש בעיה. בגלל זה יש את הביטא של כל משחק, ככה מתנסים במשחק וגם יש עוד זמן להוסיף את את התוספות למשחק.

Jedi Force

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

המשחק עוד מתחילת ה-90 היו כל כך גרועים, שאף אחד כמעט לא נגע בהם
רק בשנת 2003 זה תפס תאוצה.

למעלה