שתי שאלות:)

שתי שאלות:)

1. אחותי האהובה חוגגת חתונה בחודש הבא, למסיבת הרווקות שלה אני רוצה מספר/ת סיפורים, יש מישהו המתאים לכך? 2. בלי קשר לכך, תמיד אומרים לי {מחמאה ענקית} שאני מספרת סיפורים בצורה מיוחדת, יש איפה ללמוד את זה בצורה מקצועית? תודה ואל תפסיקו לספר:)

NAVVAN1

New member
יותר טוב הם ההאורנגי'ם המסרטנים

הם נגמר עוד מעט, הסרטן לכל החיים סיפורים בחתונה רעיון מדליק פרטים בבקשה: משך זמן נדרש, סוג קהל (צעיר מבוגר, חילוני, דתי) איפה החתונה? ועוד שברצונך להוסיף ואז נוכל להתקדם אולי אפילו נבוא כמה, ונעשה קיילי (סיפור גורר סיפור) ללמוד מקצועי? אני ממליץ בית אריאלה בתל-אביב, (עוד מעט יש מבחנים) באתר יש גם מאמר על בית ספר בנצרת פרטים בבקשה, וגם גברת יודעת, גברת צריכה פותחת ארנק, כסף מספרים אוהבים לספר

NAVVAN1

New member
אה עכשיו ראיתי מסיבת רווקות, תיקון

אולי יותר טוב מספרת אישה? לא גבר עושה צחוק מגברים רווקות צריכות לצחוק נישואין לא צחוק לענות על כל שאלות ונמצא לך מספרת מספרית קוצנית -יש מצב

קצת היתבלבלתי מההודעה שלך:)

אז כהה: לא הייתי מספיק ברורה, אני מחפשת מספר/ת סיפורים למסיבת הרווקות:) שמונה נשים שאוהבות לשמוע, חילוניות 20+. אני מאמינה שהזמן הנדרש: בערך שעה מתוך הערב, ערב יום שישי. כנראה שזה יהיה בבית באיזור ירושלים {לא סגור}. הייתי שמחה לשמוע הצעות לסיפורים והצעות למחירים.

למעלה