שתי שאלות

כרמלה2

New member
שתי שאלות

מה פירוש it's across from the park. צריכה ביטויים עם המילה else.

snooPPiT

New member
המממ..

זה מעבר לפארק, בעבר השני של הפארק ולאיזה סוג של ביטויים הכוונה ... ? למשל: Do something Or else.. anyone/anything else ? what else ? אממ מקווה שעזרתי

כרמלה2

New member
בסדר. טרודי. זה נשמע הגיוני.

לומדת לפי הספר של מפעלים אוניברסיטאיים. יש שם פרק בשם "you can't miss it". מראים אתרים שהם between, next to, ו-on the coner of. מאיפה השם הזה טרודי?

noah000

New member
המ. בוא נראה

nothing else anywhere else anyone else no one else מספיק?​

יותר כמו "אחרת" בלשון איום

כדאי לך לעשות את זה עד מחר .. or else - שלוש נקודות :p כלומר, זה איום בלי פירוט של האיום

Athaclena

New member
כל מיני

בעיקר מספרים, כמה מהטלויזיה ואחד מסרט. מסע בין כוכבים, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, סדרת הרימום של דיויד ברין, סדרת המרחב המוכר של לארי ניבן ובנוסף ספרים הרבה פחות מוכרים. למה, לא זיהית אף אחד מהם? או ששאלת על אחד מסוים?

double O S

New member
לא זיהיתי אפחד האמת...../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

שימי את אלה מ-3rd rock from the moon

Athaclena

New member
אני שמה רק חייזרים שאני מכירה

כלומר שראיתי את הסרט/סדרה או קראתי את הספר. לכן אין שם אף אחד מבבילון 5 אף על פי שכנראה הם שייכים לשם, פשוט עוד לא סגרתי אפילו עונה אחת. אבל לפני שמישהו מגיע למסקנה שלא ראיתי את מלחמת הכוכבים, אני אבהיר שהחייזרים שם לא מגניבים ואני לא אוהבת אותם. הם אינם ראויים לייצוג ברשימתי האליטיסטית

oooooooops... Wrote all that and remembered I ought to write in English
. Sorry Rogue, sorry Sharon, maybe next time. Really can't be botered to re-write all that again right now (bed!... bed!...) g'night​

Athaclena

New member
סתם גמד ירוק שלא יודע לדבר ../images/Emo31.gif

הוא מגניב רק לכמה דקות בסוף של מתקפת המשובטים, ואולי גם בפעם הראשונה שפוגשים אותו.. אם כבר הכי מגניבים (ויטזואלית לפחות) הם האלה עם פרצוף שחור-אדום וקרניים, אבל הם בקושי מופיעים אפילו. וגם יותר חשוב לי שהחייזרים יהיו באמת זרים (you know - alien) מאשר שהם סתם ייראו מגניבים. ולכן חייזרים שנראים כמו ברוקולי ענק והם בעצם עצים תבוניים, או חייזרים כחולים ושקופים למחצה שהם חד-מיניים ומקיימים מגע מיני ע"י לחיצת ידיים, או חייזרים שאין להם חוש עצמי וכל אחד מהם הוא מין מועצה של האיברים שלו... ...הם הרבה הרבה יותר מגניבים מיודה או כל חייזר אחר ממלחמת הכוכבים, שמה עושה רושם שכולם בני-אדם שנראים שונה.

למעלה