שתי שאלות...

billyray

New member
שתי שאלות...

קודם כול.. אני שמעתי על כל הקטע של המגיה הזאת רק אתמול.. רציתי לשאול.. האם אני יכול לעשות כישוף כבר עכשיו בלי לעשות כל מיני דברים אחרים? ( את הכישוף מצאתי באתר באינטרנט) עכשיו בטח כל אחד יתעצבן עליי ויגיד איזה משהו.. ושאם אני רוה לדלג על כל השלבים כדאי שאני אפילו לא אנסה.. אז תירגעו ותענו בלי להתעצבן!!!!!!! ולשאלה השניה... מישהו יכול להביא לי פה סיפור על איזה כישוף שהוא עשה והצליח לו..( רק מידע אישי בבקשה)

jbu

New member
זה שיש אנשים שמתעצבנים

זה שיש אנשים שמתעצבנים זה בעיה שלהם, לרוב פשוט שמעו את השאלות האלה מליון פעמיים, אז כך: 1)לא את לא יכולה, זה לא קטע של כבוד או משהוא פשוט כישוף לא עובד כך לכן אני ממליץ לך לקרוא את המאמרים ואת הודעת המנהל (אני גם מאוד ממליץ לקרוא את ההודעות הקודמות). 2)סיפורים כאלה הם אישיים ורוב האנשים לא רוצים לדבר על זה (אני אחד מהם). אם את מחפשת הוכחות, אותם לא נוכל לתת לך.

billyray

New member
תודה רבה על התשובה רק...

שאני גבר לא בחורה... אף אחד לא מוכן להביא איזה סיפור.. אמרתי עדיף מניסיון אישי אבל גם להפנות אותי לאיזה איתר יהיה טוב..

St Frangelico

New member
מיסיונריות זה פשע

אם אני יספר לך פלאים שקראו לי וזה מה שיגרום לך להאמין אני ירגיש מיסיונר,והאמונה שלך לא תיהיה שלמה ואמיתית ואל תהאמין לכל מה שכותבים באתרים,לא כל מה שאנשים אומרים באמת נכון,בעיקר באינטרנט אני רק יתן לך קמצוצון,עשיתי כישוף כבילה על מישהיא,כישוף שאמור לשמוע עליה מפגיע של אחרים או מהפגיעה שהיא תגרום לעצמה,היא היתה אז בדכאונות ובעיות כאלו,ועכשיו היא התגברה עליהם והיא בן אדם שמח ומאושר,יכול להיות שזה בעזרת הקסם יכול להיות שלא,אני מקווה להאמין שלא,אבל אני יודע שמה שעשיתי עזר,גם פסיכולוגית עליה.

St Frangelico

New member
מיסיונריות זה פשע

אם אני יספר לך פלאים שקראו לי וזה מה שיגרום לך להאמין אני ירגיש מיסיונר,והאמונה שלך לא תיהיה שלמה ואמיתית ואל תהאמין לכל מה שכותבים באתרים,לא כל מה שאנשים אומרים באמת נכון,בעיקר באינטרנט אני רק יתן לך קמצוצון,עשיתי כישוף כבילה על מישהיא,כישוף שאמור לשמוע עליה מפגיע של אחרים או מהפגיעה שהיא תגרום לעצמה,היא היתה אז בדכאונות ובעיות כאלו,ועכשיו היא התגברה עליהם והיא בן אדם שמח ומאושר,יכול להיות שזה בעזרת הקסם יכול להיות שלא,אני מקווה להאמין שלא,אבל אני יודע שמה שעשיתי עזר,גם פסיכולוגית עליה.

The Warrior

New member
סיפור אישי

אוקיי אז נולדתי דתי, וזה לא סיפק אותו, אע"פ שחרשתי את התורה, כי אמרתי יש מעבר לזה. אז עזבתי את הקטע והתחברתי למה שפגשתי בדרכי. לא אפרט את כל הקטעים , כי זה לא עקרוני - בסופו של דבר מצאתי את הכל באלהים. באלהים ולא בדת. מאגיה והכל יש שם, הרי הוא יצר את הכל. מה אתה רוצה בדיוק להשיג. ראיה אל חושית? חדירה לנשמתם של אחרים? השפעה על החיים? סילוק מכשולים? התבונן בליבך, הכל שם. כפי שאמרו לפַני, נכון, לא רוצים לספר, כי אתה צריך להגיע לזה לבד. תפגוש את האנשים, את הספרים, את הידע, את ההנחייה. בהצלחה!

billyray

New member
שמעתי על זה אבל...

לא הבנתי מה זה בדיוק... מה זה ראיה על חושית? ומה זאת אומרת חדירה לנשמתם של אחרים?

The Warrior

New member
הסבר ../images/Emo39.gif

ראיה על חושית התכונתי לדבר פשוט. בראיה היומיומית חנכו אותנו לראות רק תווך מסויים מהקיים. אם תתבונני בתינוקות, תראי שהם רואים יותר. הם (עדיין) רואים עולמות וישויות שאנו כבר לא רואים. אפשר להתרגל מחדש ולראות אותם (אם זה מה שאת רוצה). האדם בעצם הוא הנשמה. כל השאר הם גופים שמולבשים על האדם, מעין בית שהוא גר בתוכו. מלבד הגוף החומרי, קיימים עוד 6 גופים נוספים רוחניים. מי שיודע את שמותם מוזמן להעיר, כי אין לי מושג. כיון שהאדם הוא הנשמה, והנשמה היא דבר רוחני מעבר למקום וזמן, הרי טבעי הוא שאפשר לדבר ישירות עם נשמה אחרת, מבלי הצורך לעבור את המחסום של הגוף החומרי. כך אם את מתחברת לעצמך, להויתך האמיתית, הרי יש באפשרותך לחוש ישירות, מה קורה אצל נשמה אחרת. המושג חדירה הוא לא מדוייק, כי זה ישמע אלים, וזה בפירוש לא כך. הכוונה היא יותר להתחבר מתוך אהבה לנשמה אחרת ולחוש את אשר קורה שם. זה עוזר בפירוש לאיחוד כוחות בין בני אדם שונים, אפילו אם בעולם החומרי הם רחוקים פיזית אחד מהשני. כפי שאמרתי, הנשמה היא מעבר למקום וזמן. בברכה,

תשובה אחת...

האם אתה יכול לעשות כישוף? זה דבר שרק אתה יודע לענות עליו. אם אתה יכול לעשות כישוף- אז אתה יודע את זה. אתה יכול לקרוא על הנושא, לעשות תרגילים ולפתח את עצמך. לתרגל כישופים. כשתרגיש שאתה יכול לעשות כישוף. אז אתה תוכל. לגבי השאלה השנייה. חלק מהיופי שבכישוף הוא הפיתוח העצמי שכלול בזה. אני מרגישה שלרוץ ולספר לחברה פוגע ביכולות שלי. אין מה לעשות את הקידום והפיתוח האישי תיאלץ לעשות לבד. קשה עד בלתי אפשרי למצוא אנשים שידריכו אותך, וגם אם הם ידריכו אותך זה יהיה על ידי זה שהם יפתחו אותך ולא על ידי סיפורי מעשיות.

דעתי שונה

השלבים- אינם תקפים לגבי כל אחד. הם תקפים לגבי רוב האנשים, אבל לא כולם

למעלה