שתי שאלות

שתי שאלות

קודם כל אז היה לי ראיון באיזו חברה לפני כמעט 3 שבועות. שבוע אחרי התקשרתי אמרו לי השבוע תקבל תשובה(כמובן שלא התקשרו). שבוע אחרי התקשרתי שוב אמר אותו דבר ולא חזר. אני יכול לשכוח מהם כן?
עכשיו חברה אחרת- דיברתי עם בחורה ממחלקת גיוס שעשתה לי ראיון קצר בטלפון, בסוף הראיון אמרה שהיא תעביר את זה הלאה למנהל ואם זה יתאים הוא יחזור אליי. זה גם ביי יפה? היא לא פשוט אמורה לזמן אותי לראיון על דעת עצמה ?..(היה בימים האחרונים)

Indigo121

New member
כנראה, וכנראה.

לא בטוח שזה נגמר בחברה הראשונה. יש חברות שמחפשות עובד על אש נמוכה במשך שבועות וחודשים. אבל הסיכוי כמובן נמוך.

בחברה השניה זאת דרך "מנומסת" להגיד לא. כמובן שאם מישהו לא פסיכופת או בור מוחלט מבחינה טכנית אין באמת דרך לסנן אותו בטלפון, (ועוד בשיחה עם מחלקת גיוס?!) אבל כבר אמרנו בעבר שאין שום קשר ולו הרופף בין מיון מועמדים בהייטק להגיון.

jellymean

New member
לכל אדם, אמר הנמר המפורסם יש

שלושה שמות.
שם שנתנו לו הוריו.
שם (כינוי) שנתנו לו חבריו.
ושם שבחר לעצמו.
ואתה יקירי, משום מה בחרת לעצמך את הכינוי "הפושע החלקלק"...
אז לידיעתך, חברות טכנולוגיה לא נוהגות להעסיק "פושעים".

גם פה יש טרולים עלובים?

הניק ניים נבחר כשהייתי בן 14 ושמעתי הרבה alien ant farm.
בנוגע לשאר העונים, תודה.. נראה מה יהיה

choo

Active member
יש חברות שבהן "כח אדם" עורכים סינון מוקדם למנהלים הטכניים

&nbsp
במרבית המקרים שנתקלתי בהם, מחלקת כח האדם לא פונה למועמד ישירות אלא לאחר שהמגייס הטכני ביקש לזמן אותו. מצד שני, אני לא אתפלא אם יש מקומות שבהם זה נעשה בסדר הפוך, בגלל כמויות גדולות מאוד של קורות חיים ו/או גיוס המוני (מן הסתם יותר סביר בחברות גדולות ומוכרות שמושכות הרבה קורות חיים).
&nbsp
בכל מקרה, אותך כמתראיין זה לא מעניין - אתה שולח לכל המקומות הרלונטיים כל זמן שאין לך עבודה ביד (=חוזה חתום), או עומס-יתר של ראיונות עבודה.

למעלה