שתי שאלות..

jason newsted

New member
שתי שאלות..

אוקי שאלה ראשונה: יש לי בס של ג'י אל איתי כבר 7 שנים אבל אני סקרן לגבי שנת היצור שלה כי אני חושב אולי הגיע הזמן להחליף חלק מהחלקים המקוריים. מה שאני לא סגור אליו אם הבס תוצרת 2003 או 2001. מישהו מכיר אתר שאני יכול לזהות את שנת היצור לפי המספר הסיראלי? שאלה שניה: הבס שלי עברה סטאפ לפני חודש בערך אבל בשבוע האחרון יש זמזומים במיתרים במיוחד במיתר A ושמתי לב שהמיתר נמוך קצת מכל השאר ומעבר לזה האקשן של הבס נמוך מידי. אם אני משיג מפתח אדי ומרים את האקשן לבד זה יפתור את הבעיה של הזמזום או שזה יכול לגרום בעיה אחרת? (אינטונציה זה המילה?).

horsie

New member
אחריות

אני יודע שכמעט כולם נותנים אחריות על הסטאפ תלך למי שעשית אצלו שיסדר לך את הזמזומים

arikami

New member
לגבי איתור שנת הייצור של הבס

רק מהדגמים של 2011 G&L התחילו להוציא מספרים סידוריים עקביים ולכן הדרך היחידה לדעת בוודאות את תאריך הייצור היא להסתכל מתחת לפיקגארד או להוציא את הצוואר ובדוק שם, אלו המקומות שמוטבע עליהם תאריך הייצור. כמו כן ישנו מאגר שבעלי כלים של G&L מעלים אליו נתונים כולל תאריכי ייצור , ניתן לחפש שם לפי מספר סידורי, שנה, דגם וכו' יכול להיות שתוכל למצוא שם משהו קרוב לשלך, או לנסות ולשאול בפורום שלהם אם מישהו יודע(בהנחה שיש מאפיין מסויים בבס שלך שמיוחד לשנת הייצור)

jason newsted

New member
סבבה אבל

אני זוכר כאן בעבר מישהו הראה איזה אתר שהיית שם את הסיראל והוא הראה לך את שנת היצור אבל זה היה מזמן ואני לא זוכר.. באתר שהראת לי אין שם את שנת היצור לצערי ולהפוך את הצוואר זה חתיכת סיפור חח

למעלה