שתי שאלות..

dsd2003

New member
שתי שאלות..

מאיזה שלב/רמה של הריפוי המתקפה שלו הופכת ליעילה נגד מפלצות? וקראתי את המדריך על ההצעות לקלאריק הבודד וזה אומר לעשות הרבה ריפוי בהתחלה אבל עשיתי כבר שלוש שלבים וזה מוריד בוקשי 20 (לרוב בכלל מוריד 1) אז לא שווה לי כבר להמשיך עם החצים הקדושים ואז כשאני מסיים עם זה לעבור לריפוי כשאני בשלב גבוה וההשפעה יותר חזקה? ועוד משהו נניח ובחרתי בנושא של הקלאריק של הפארטי מאיפה אני מביא אנשים לפארטי קווסטים? יש מקומות שמחפשים אנשים לזה? ההגילדה שלי די ריקה אז אין לי ממש מאיפה לחפש אותם וכל הבודי שלי זה אנשים ברמות די נמוכות..

XxTherionxX

New member
HEAL זה סקיל שצריך לעלות למקסימום נקודות

כשהוא ממוקסס הוא עושה נזק יותר גדול למפלצות שרגישות אליו..

dsd2003

New member
כן אבל אם אני ממקסס את החצים הקדושים אני לא

יכול לעלות רמות יותר מהר ולסיים גם את ההיל מהר יותר?

XxTherionxX

New member
בגלל זה צריך לבחור...

או חצים או היל... החצים זה מתקפה של חץ אחד.. ועם היל יש פגיעה ביותר מפלצות... אין לי מושג מה הרמה שלך.. אבל לקלריקים יש מקומות מעולים להתאמן ולעלות רמות עם ההיל... ולעלות רמות מהר.. חוצמזה שתמיד ב PQ מחפשים קלריקים ובדרך כלל מחפשים קלריק עם היל ממוקסס... וב PQ אפשר לעלות רמות מהר... ואנשים ל PQ מחפשים בצ'אנל 1 ליד המקום שבו נכנסים ל PQ

XxTherionxX

New member
בכל מקרה..

צריך לבחור למקסס מתקפה אחת ואחר כך את השניה... את הפריסטית שהייתה לי.. קודם העלתי את כל ההיל.. ורק בשלבים מאוחרים יותר העלתי נקודות עם בחצים..

dsd2003

New member
לפי המדריך..

התוצאה: ריפוי-מקס (30), חץ קדוש-מקס (30), אכלן מנה-19, בלתי מנוצח-מקס (20), שיגור-19, ברכה-1. החצים הקדושים יהיו בכל מצב אז למה לא בהתחלה? אז בגלל זה השאלה מה עושה יותר נזק החצים הקדושים או ההיל ברמות שלי..(31)

XxTherionxX

New member
יש המון מדריכים...

בסופו של דבר אתה בוחר מה שנוח לך.. הבילתי מנוצח?? למה אתה מתכוון?? מג'יק ארמור? אם כן.. למג'יק ארמור לא צריך להוסיף כלום... החץ הקדוש עשה נזקים גבוהים גם רק למפלצות שרגישות אליו.. כמו דארק גולם.. וגם למפלצות שרגישות להיל... אני לא זוכרת איפה ראיתי את זה.. אבל פעם מצאתי קובץ ברשת שמראה בדיוק את הרמות של הנזקים ביחס לכל המשתנים...

למעלה