שתי שאלות ...

mayakol

New member
טוב, הנה אני מגיבה...

אם הייתה ניתנת לכם האפשרות להפוך ברגע את כל החילונים בארץ לדתיים, כלומר לשומרי תורה ומצוות... האם הייתם משתמשים באפשרות הזו או שהייתם משאירים אותם באמונתם, או יותר נכון באי- אמונתם?------- טוב, אם הייתה לי אפשרות כזו, ואני מדגישה- לא אפשרות בכפיה!!! אלא מתוך הכרה אמיתית של כל אותם חילונים בה' ובקיום המצוות. האם הייתם רוצים שמדינת ישראל, כמו שהיא כיום, עם הרוב החילוני שחי בה, תהפוך למדינת הלכה?----- זה נושא דיי בעייתי... אבל אני חושבת שהרבה מהבעיות והשחיתויות שקיימות במדינה הזו, במערכת הפוליטית, המשפטית וכיוצ"ב היו נפתרתות כך. ובכלל, זו המטרה שאנחנו אמורים לשאוף אליה. אבל זה צריך להגיע מתוך הבנה אמיתית והכרה של הציבור החילוני (שלא עושה רושם שתגיע, ולכן עדיף כמו שציינו פה שסעיף א' יתגשם קודם) כי בנתיים נראה שמדינת הלכה היא הסיוט הנוראי של כל חילוני באשר-הוא.

lali37

New member
את לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תראי- זה מה שכתבת- טוב, אם הייתה לי אפשרות כזו, ואני מדגישה- לא אפשרות בכפיה!!! אלא מתוך הכרה אמיתית של כל אותם חילונים בה' ובקיום המצוות. אמרת אם הייתה לי אפשרות כזאת (אז כן או לא...-זה החלק שלא אמרת...) עזבי, אני מניחה שהתשובה היא כן....

mayakol

New member
צודקת...

אם הייתה לי אפשרות כזו, ואני מדגישה- לא אפשרות בכפיה!!! אלא מתוך הכרה אמיתית של כל אותם חילונים בה' ובקיום המצוות, הייתי מנצלת אותה... תודה אילה על התיקון. מה הייתי עושה בלעדייך?

lali37

New member
בלעדי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מתה../images/Emo70.gif כאילו דאאאאאאאאא

mayakol

New member
אז מה עשיתי לפני שהכרתי אותך?

כלומר ברוב שנות חיי??

lali37

New member
חייך היו חצי חיים....

ועכשו אחרי שהכרת אותי לא תוכלי לחזור לכך... לא תוכלי להסתדר עוד בלעדי....

mayakol

New member
../images/Emo6.gif נחיה ונראה...

או שמא נראה ונחיה? נעשה ונשמע? נשמע ונעשה?
פפפפ... עזבי. אני אחשוב על זה...

lali37

New member
../images/Emo6.gif כמו שאמרת עדיף לא לחשוב...

ובכלל אם מה שאנחנו מתכננות יקרה
אז את אפעם לא תצתרכי לחיות בלעדי.... |הפרצוף על החיוך הענקי של האייסי|

mayakol

New member
נכווווווווווווווון......

רק השאלה היא איך הבעלים העתידיים שלנו יגיבו לרעיון הזה! אנחנו נצטרך למצוא בעלים רגישים שיבינו את הצרכים שלנו בנוגע ל-

lali37

New member
טוב, ננסה../images/Emo70.gif

זה יהיה אחד הקריטריונים שלנו בנוגע לבעל...

mayakol

New member
אחד מהאלף....

הוא צריך להיות רגיש, סימפטי, חביב, נחמד, חתיך, מטורף, מצחיק, עשיר, מיוחד, מקורי, מדהים, אבא טוב, בעל טוב וכמובןןןן- צדיק! כזה שמקפיד על קלה כבחמורה (חמורה זה החמור שלה?
) אבל יודעת מה? אני אסתפק אחרי כל הרשימת מכולת הזו גם רק בתכונות האחרונות שציינתי... אבל כל המרבה הרי זה משובחחחחח...
*הערה- יש לקחת את כל הנאמר בהודעה זו בערבון מוגבללללללל...* אוףףף... כמה הגבלות בחיים האלה, שיאלללה!

lali37

New member
שירה../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

שכחת את הדבר הכי חשוב
ח-מ-ו-ד איך יכולת
פושעת

mayakol

New member
תיקון טעות-

אחרי הבעל טוב, אבא טוב, צדיק וכל אלה יש כמובן את ה- חמוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד איך יכולתי לשכוח דבר כזה חשוב???????? קורה. העיקר שהטעות תוקנה.

lali37

New member
אה|!

את רואה שאת לא יכולה בלי שאני יתקן לך את הטעויות....

אני לא חושבת

שצריך לחייב את החילוניים לחזור בתשובה, זוהי לדעתם הדרך שלהם, אז שיחיו איך שהם רוצים. אלוקים ברא אותם ואותנו כבני אדם חופשיים שנוכל לבחור באיזו שהיא הדרך שאנו בוחרים בה. (ולכן אנו לא כמו הבהמות.) ונכון, הדרך שאנחנו בחרנו בה היא הדרך הנכונה (לדעתינו!) והם לא בחרו בדרך המצוות, ולהם יהיה את החשבון שלהם עם אלוקים, הם יקבלו את העונש שלהם ממנו, ולנו אין זכות לשפוט אותם. ברור שאם היתה לי אפשרות אז הייתי רוצה שכולם בארץ יהיו דתיים. ובקשר לשאלה השניה- הייתי רוצה שהמדינה תהיה מדינה שהולכת ע"פ ההלכה- ברור!!! אבל לא בזה שהם מגבילים את החילוניים, אולי יבעצם קצת-אנחנו נתחשב בהם, והם יתחשבו בנו! וזה אומרלגבי הרבה דברים- לגבי הקניון שפתוח בשבת- אז לדעתי לא צריך לפתוח אותו, אבל לא ככה חושבים החילוניים.... אבל תמיד אפשר לגשר ולעשות את זה טוב לכולנו!!! והעיקר- שיהיה בינינו שלום.... ואוווווו זה היה ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךך! אם יש למישהו תגובות, אשמח לקבל... hibat_halev.hotmail.co.il יום טוב!!!

למעלה